Şimdi Ara

Herkes mainini yazsın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mainim mid diyenleri ben anlamiyorum tum mid herolarini bilmen gerekli.sampiyonun pasifini ultisini. Main mid olan adam karsisindaki counterini bile ezmesi lazim diye dusunuorum. 2,3 hero bilip de mid main demek sacma olur.
  • mainim mid diyenleri ben anlamiyorum tum mid herolarini bilmen gerekli.sampiyonun pasifini ultisini. Main mid olan adam karsisindaki counterini bile ezmesi lazim diye dusunuorum. 2,3 hero bilip de mid main demek sacma olur. 500 yakin mid annie macim var cogu mid herosuna karsi oynarim. Suan bile mid main diyemiyorum
  • Adc, jungle.

Top ve supportta oynarım.

Mide gerek yok yeterince var zaten.
  • Ryze
  • Her lane'de oynarim. Ama agirlik olarak adc-solo-jung
  • Heimerdinger
  • Fill
  • Jung lee
  • Jung lee sins
  • Jungle ve support.
  • S2'de support oyunun en zorlarından biriyken heves ettim. S3 S4 derken iyice kolaylaştırdılar herkes sup main oldu. Ben de sup'tan jungle'a kaydırıyorum maini
  • S2'de support oyunun en zorlarından biriyken heves ettim. S3 S4 derken iyice kolaylaştırdılar herkes sup main oldu. Ben de sup'tan jungle'a kaydırıyorum maini
  • bu server da herkes smurf herkes çilincirdir mainninininn pek önemi yoktur ama çoğu middir. ayrıca suport oynamak da ezikliktir..
  • jungle asil mainim ama top ve middede inletirim yani
  • Janna.
  • Rengar.Only Rengar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbest24

S2'de support oyunun en zorlarından biriyken heves ettim. S3 S4 derken iyice kolaylaştırdılar herkes sup main oldu. Ben de sup'tan jungle'a kaydırıyorum maini

Genelde popüler olmayan sınıf,şampiyon,rol severim ancak işte her zaman da öylesi olmuyor. Mainimi de kaydırmayı çok düşündüm ama gereksiz olacağını hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.