Şimdi Ara

Herkes jinekomasti olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdeyse gördüğüm her erkeğin memesi var.Herkes jinekomasti olmuş.kimisi memnun kimisi umursamıyor , kimisi ise saklıyor.Ama her yerde baş vermiş memeler.bende ameliyat olucam sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• No ss no trust
  • Teşhis kondumu hocam size ameliyat vs kesinmi ücret olarak nedir ?
  • Emerim

• ohh be allahtan tek değilmişim
  • bi devrimci vardı çekuleraaaaa çüküaaaraaa çevliigueru

• Ben iki günde bir meme çalışıyorum (göğüs) süper oluyor. Tshirt giyince. Sarkık olan arkadaşlarda iki dambel 10kg ve üzeri ve sınavla halledebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben jinekomasti degilim, gogus kemiklerim iri.
  • Up.

Herkes jinekomasti olmuş.
  • Kayra'yı çağırın.
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:51:45 >
  • 1-2 yıldır bb yapan arkadaşımda düzeltemedi sporla ameliyat olmuştu... Birde harp okulu sınavlarına girdiğimde gördüm 10kişiden 7si böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Ben iki günde bir meme çalışıyorum (göğüs) süper oluyor. Tshirt giyince. Sarkık olan arkadaşlarda iki dambel 10kg ve üzeri ve sınavla halledebilirsiniz.

Jinekomastiyi çom duyardım bugün ne olduğunu öğrendim spor salonuna giderken uzun dönemdir spor yapan bir arkadaş vardı göğüsleri iğrençti üstünde elbise varken belli olmuyor ama göğüsler sarkmış kessen 2 si 10 kilo gelir altta atopik bir göbek. O gün şunu anladım, Sen spor yapmayı kabul etsende spor seni kabul edecek mi? Bu bir gerçek insanın kalıtımı vucut tipi çok etkili birde çilek tavuk gibi bol bol ostrojen hormonu basılmış yiyecekler çok tehlikeli

• Jinekomasti , göğüs çalışırsınız kasınız gelişir ama meme ucunuz ve memedeki yağ gitmez.Dik meme uçları baş vermiş bir memeniz oluyor.Genelde , meme ucu genişlemiş ve içine girik şekilde.

Teşhis konuldu yağ dokusu var dedi.Devlette liposkşın yokmuş , sanırım artık kesilerek yapılmıyor , alınmayan yağ varsa meme altını kesip alıyorlar.

Çok basit dedi muhtemelen 2500-3000 tl.

Göbek eyv. Ama meme gerçekten kötü duruyor.

Olmayı planlıyorum muayene 10 saniyr sürdü.

• nabalım şimdi knk kesip atalım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Jinekomasti , göğüs çalışırsınız kasınız gelişir ama meme ucunuz ve memedeki yağ gitmez.Dik meme uçları baş vermiş bir memeniz oluyor.Genelde , meme ucu genişlemiş ve içine girik şekilde.

Teşhis konuldu yağ dokusu var dedi.Devlette liposkşın yokmuş , sanırım artık kesilerek yapılmıyor , alınmayan yağ varsa meme altını kesip alıyorlar.

Hangi bölüme gittin hastanede

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

quote:

Jinekomasti , göğüs çalışırsınız kasınız gelişir ama meme ucunuz ve memedeki yağ gitmez.Dik meme uçları baş vermiş bir memeniz oluyor.Genelde , meme ucu genişlemiş ve içine girik şekilde.

Hangi bölüme gittin hastanede

Plastik cerrahiye gözüküyorsun

• devlet bakıyor sigortadan açıyorsun 1 kere elliyor eldiven takmadı bende :D.

plastik cerrahi.Paranız varsa özele gidin devlet hastanesnin yanından geçmeyi kimse göstermesin , çok iğrenç bi yer.
  • quote:

devlet bakıyor sigortadan açıyorsun 1 kere elliyor eldiven takmadı bende :D.

plastik cerrahi.Paranız varsa özele gidin devlet hastanesnin yanından geçmeyi kimse göstermesin , çok iğrenç bi yer.

2bin 3bin de meme için çok

• Çıkan yağlardan sabun yapıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.