Şimdi Ara

Herkes İçin F.lux Göz Koruyan Program!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
5
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım bir kaç kişi pm atmış soruyorlar kasar mı? işe yarar mı? diye. Az önce de bir konu da birine önerdim arkadaş da konu açmış işe yarar mı diye.

F.lux saate göre ekranınızı sarımsaksı bir hale getirir. Çok yumuşak bir sarıdır o yüzden işinizi etkilemez aksine gözlerinizi korur. Gözlerini seven herkes için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Bunun için insanlar gözlükler yapmışlar gözleri yormayan diye hiç gerek yok bu program varken

Buyrun program: F.lux

Bilgisayarı kasmaz, yormaz. Çok küçük bir programdır zaten kendileri.

edit: Link eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 25 Ekim 2013; 2:41:18 >

• Fazla işe yaramıyor bence. Ben şahsen akşam parlaklığı sıfıra çekiyorum daha iyi
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Ben parlaklığı ortalayıp bu açık olduğun da çok rahat ediyor gözlerim. Uzun vadede güzel bir program ben uzun süredir kullanıyordum zaten sizle de paylaşmak istedim :) Kapattığım zaman gözlerime batıyor sanki ekranın ışığı
  • işe yarıyor mu hocam

Düzenleme : İndirdim çok sarımtırak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nape -- 13 Eylül 2013; 21:39:04 >
  • Nape kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gözü çok yumuşak bi renk sunuyor. Bunu kullanın bir süre sonra kapatın gözlerinize batıcak ekran ışığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Evet hocam gözü çok yumuşak bi renk sunuyor. Bunu kullanın bir süre sonra kapatın gözlerinize batıcak ekran ışığı.

abov müthiş birşey harbiden
  • bende kurdum omu ayarlıyor geceyi veya sabahı çünkü şuan sarımsı bir ekran var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam ayalarına hiç dokunmadım saat 5 den sonra ben de yavaş yavaş sararmaya başlıyor.
  • güzel program tavsiye edilir.
  • bırakın parlaklığı çalışma frekansı 60 hz'nin üzerine çıkmıyorsa göz her türlü bozulmaya mahkumdur gerçi benimde 60'ın üstüne çıkmıyorda yapacak birşey yok 500 tl'lik monitör 60 hz 120hz olan birkaç tane monitör var onlarda çok pahalı 3d olması sebebiyle 600-700'den aşağı değil
  • ışıkları açık mı tutalım kapatalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

ışıkları açık mı tutalım kapatalım mı?

ışıklar kapalıyken korumaya yardım ediyor
    açık olsada olmasada rahat edersiniz
    ayrıca sizin ülke ve şehir bilginizi alır o saat gece mi değil mi ona göre otomatik açılıp kapanır ellemene bile gerek kalmaz
  • saf köylü kullanıcısına yanıt
    Benim tercihim kapalı. Ama genel kanı açık tutulması üzerine. Gece bilgisayar başındayken odada ışıkların yanması beni rahatsız ediyor :)
  • Sarımtıraklığa alıştım programı kapanınca gözlerim acıyor aboov
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Benim tercihim kapalı. Ama genel kanı açık tutulması üzerine. Gece bilgisayar başındayken odada ışıkların yanması beni rahatsız ediyor :)

valla süper oldu gözüm rahatladı ya teşekkürler
  • teşekkürler @zbortif ve @Vaşak
  • Çok güzel ama kapalıyken daha canlı oluyor.
  • ihtiyacı olup görmeyen arkadaşlar için up.
  •  Herkes İçin F.lux Göz Koruyan Program!

Böyle diyor çalışıyor mu şuan?

Edit : bu program leptoplar için mi monitörlere de etki ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edeb'i Muamma -- 25 Ekim 2013; 13:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Herkes İçin F.lux Göz Koruyan Program!

Böyle diyor çalışıyor mu şuan?

Edit : bu program leptoplar için mi monitörlere de etki ediyor mu?

Hocam gün ışığına göre ayarlar kendini saat 6dan sonra ekran yavaşca sararmaya başlar. Evet laptoplar içinde geçerli her ekranda olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.