Şimdi Ara

herkes içeri lütfen çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi dün anayasa mahkemesinden dersanelerin kapatılmadıgı kararı çıktı . Bu karar çıkana kadar tercih yapmayı düşünüyordum ama karar çıktı ve kafam tam anlamıyla allak bullak oldu . Tercih yapmazsam tm hazırlanmayı düşünüyorum ama lisede 4 yıl boyunca matematikten tek 1 şey ögrenmedim . Sizce bu 1 yılda matematik ögrenebilir miyim ? Eger tercih yaparsam da hazırlık sınıfında ingilizce kasıp LYS-5'e tekrar girmeyi planlıyorum . Herkes yorumunu belirtirse çok memnun olurum ölüm kalım meselesi

• dh forum bitmiş.
  • eğer tercih yaparsan sonraki sene puanın kırılır. o yüzden mezuna kal. ne kadar kırılır diyecek olursan, okul puanının yarısı gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgun

biliyorum bunu

biliyorsan neyini düşünüyorsun kal işte mezuna

• işte kalırsam matematik yapabilir miyim onu soruyorum konuda ? Kalıp dil çalışmam kalmamın tek şartı tm
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgun

işte kalırsam matematik yapabilir miyim onu soruyorum konuda ? Kalıp dil çalışmam kalmamın tek şartı tm

lys de matematik günü hasta oldum toplam 23 doğru yaptım, o kadar soru sadece ygs bilgisiyle bile yapılırdı. edebiyata ise laf olsun diye girdim ismini güzel gördüğümü işaretledim. sonuç: tm de 20k dayım. yani evet yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.