Şimdi Ara

Herkes Gelsin Bu Basliga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Mustafa Pektemek gol kacirmak ve kendini sakatlamak icin gunde 11binden fazla para kazaniyor.Buna mac basi paralari katmadim.

Bir Ismail Koybasi yedek kulubesinde oturmak icin gunde 5binden fazla para kazaniyor.Uzun zamandir yedek kulubesinde bile oturmuyor.Bu yil sonunda sozlesmesi bitiyor.Eger sozlesme yenilenirse Fikret Orman olacaklara katlanir.

Bir Ugur Boral yedek kulubesinde oturmak icin gunde 5binden fazla para kazaniyor.Illa boyle bir adam alacaktiniz ya gitseydiniz Deli Iboyu getirseydiniz.En azindan bizden biri.

Bir Slaven Bilic yedek kulubesinde tepinmek ve Mustafa Pektemegi oyuna sokmak icin gunde 13binden fazla para aliyor.

Bir Tolga Zengin duygu somurusu yapmak ve taraftari kandirmak ve asagilamak icin gunde 10 binden fazla para kazaniyor.

Bir Serdar Kurtulus topa agir agir gitsin ve o gidene kadar rakip boslugu doldursun diye gunde 7 binden fazla para kazaniyor.

Bir Olcay Sahan taraftarina dribbling yapamayisini ve calim atamayisini izlettirmek icin gunde 8 binden fazla kazaniyor.Ek isi taraftara palavra sikmaktir kendisinin.Yapmacik roportajlarda bir numaradir.

Bir Besiktas taraftari takimini desteklemek icin her mac 50tlden fazla parayi gozden cikariyor.Deplasmanda bir corbayi uc kisi iciyor.Gecenin korunde metro ariyor.Gecenin korunde arac ariyor.Eve dondugunde cok gec oluyor.Belkide isine uykusuz gidiyor.Okulu olan okuluna uykusuz gidiyor.

Basarisizlik oldugunda;

Saydigim oyuncular uzuldum numarasi yapiyor ve paralarini saymaya devam ediyor.

Taraftar uzuntuden uyuyamiyor.Yine de oyuncularina laf soyletmiyor.Onlar en az bizim kadar uzuluyor diyor.

Iste Besiktas taraftari olmak boyle bir sey.

Not:Oyuncularin paralarina mac basi ucretler katilmamistir.Ve her gecen gun kazandiklari para eurodegerlendigi icin artmaktadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Bir Mustafa Pektemek gol kacirmak ve kendini sakatlamak icin gunde 11binden fazla para kazaniyor.Buna mac basi paralari katmadim.

Bir Ismail Koybasi yedek kulubesinde oturmak icin gunde 5binden fazla para kazaniyor.Uzun zamandir yedek kulubesinde bile oturmuyor.Bu yil sonunda sozlesmesi bitiyor.Eger sozlesme yenilenirse Fikret Orman olacaklara katlanir.

Bir Ugur Boral yedek kulubesinde oturmak icin gunde 5binden fazla para kazaniyor.Illa boyle bir adam alacaktiniz ya gitseydiniz Deli Iboyu getirseydiniz.En azindan bizden biri.

Bir Slaven Bilic yedek kulubesinde tepinmek ve Mustafa Pektemegi oyuna sokmak icin gunde 13binden fazla para aliyor.

Bir Tolga Zengin duygu somurusu yapmak ve taraftari kandirmak ve asagilamak icin gunde 10 binden fazla para kazaniyor.

Bir Serdar Kurtulus topa agir agir gitsin ve o gidene kadar rakip boslugu doldursun diye gunde 7 binden fazla para kazaniyor.

Bir Olcay Sahan taraftarina dribbling yapamayisini ve calim atamayisini izlettirmek icin gunde 8 binden fazla kazaniyor.Ek isi taraftara palavra sikmaktir kendisinin.Yapmacik roportajlarda bir numaradir.

Bir Besiktas taraftari takimini desteklemek icin her mac 50tlden fazla parayi gozden cikariyor.Deplasmanda bir corbayi uc kisi iciyor.Gecenin korunde metro ariyor.Gecenin korunde arac ariyor.Eve dondugunde cok gec oluyor.Belkide isine uykusuz gidiyor.Okulu olan okuluna uykusuz gidiyor.

Basarisizlik oldugunda;

Taraftar uzuntuden uyuyamiyor.Yine de oyuncularina laf soyletmiyor.Onlar en az bizim kadar uzuluyor diyor.

Not:Oyuncularin paralarina mac basi ucretler katilmamistir.Ve her gecen gun kazandiklari para eurodegerlendigi icin artmaktadir.

Mustafa Pektemek; Geçen sezon kanlı formasını soyunma odasına asın diyen siz değil miydiniz ?

İsmail Köybaşı; Caner'den sonra ligin en iyi Türk sol beki. Geçen senelerde (Caner çıkış yapmadan önce) en iyi Türk sol bek bizde rahatız yabancı kontenjanında diyen siz değil miydiniz ?

Uğur Boral; Onda haklısın. Bekleneni veremedi.

Slaven Bilic; Hani çok seviyodunuz ? Hakemlere itraz ettiğinde tepki gösterdiğinde ''Helal olsun Hoca dediğin böyle olur'' diyen siz değil miydiniz ?

Tolga Zengin; Adamın annesine sövdünüz , adam genede işini yapıyor. Sezon başında kurtardığı pozisyonları çabuk unutmuşsunuz.

Serdar Kurtuluş; Liverpool maçında iyi oynayınca maçtan sonra helal olsun diye sayfalarda resimlerini paylaşmadınız mı ?

Olcay Şahan; Zor maçlarda hep gol atan bu çocuk. Bursaspor'la Bursa oynanan maçta berbat oynuyodunuz bu çocuk atıp 3Puanı getirdi. Tothenam maçından sonra 3'lü çektiren siz değil miydiniz ?

Evet Beşiktaş taraftarı iyi gün taraftarlığı yapmaya başlamış. Eskiden böyle değildi. Takımına sahip çıkar destek verirdi.

Siz böyle devam ederseniz daha 6-7 yıl şampiyon filan olamazsınız. GEÇMİŞ OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaunees

quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Bir Mustafa Pektemek gol kacirmak ve kendini sakatlamak icin gunde 11binden fazla para kazaniyor.Buna mac basi paralari katmadim.

Basarisizlik oldugunda;

Mustafa Pektemek; Geçen sezon kanlı formasını soyunma odasına asın diyen siz değil miydiniz ?

İsmail Köybaşı; Caner'den sonra ligin en iyi Türk sol beki. Geçen senelerde (Caner çıkış yapmadan önce) en iyi Türk sol bek bizde rahatız yabancı kontenjanında diyen siz değil miydiniz ?

Uğur Boral; Onda haklısın. Bekleneni veremedi.

Slaven Bilic; Hani çok seviyodunuz ? Hakemlere itraz ettiğinde tepki gösterdiğinde ''Helal olsun Hoca dediğin böyle olur'' diyen siz değil miydiniz ?

Tolga Zengin; Adamın annesine sövdünüz , adam genede işini yapıyor. Sezon başında kurtardığı pozisyonları çabuk unutmuşsunuz.

Serdar Kurtuluş; Liverpool maçında iyi oynayınca maçtan sonra helal olsun diye sayfalarda resimlerini paylaşmadınız mı ?

Olcay Şahan; Zor maçlarda hep gol atan bu çocuk. Bursaspor'la Bursa oynanan maçta berbat oynuyodunuz bu çocuk atıp 3Puanı getirdi. Tothenam maçından sonra 3'lü çektiren siz değil miydiniz ?

Evet Beşiktaş taraftarı iyi gün taraftarlığı yapmaya başlamış. Eskiden böyle değildi. Takımına sahip çıkar destek verirdi.

Siz böyle devam ederseniz daha 6-7 yıl şampiyon filan olamazsınız. GEÇMİŞ OLSUN.

Çok boş yapmışsın be, görende topçunuza hiç laf etmiyorsunuz sanacak yazarken samimi ol bari biraz.

• Jaunees kullanıcısına yanıt
    Bak kocum oncelikle bana baskasinin yaptigi yorumla gelme.Ben her zaman tek yolda dururum.Akilli olan besiktaslilarda oyledir.Bir zaman bilici desteklemislerdir.Bunun tek nedeni takimin sampiyonluk yolunda kotu etkilenmemesidir.O zamanlarda bile 100lerce baslik acilmistir Bilici elestiren.Bu durum diger oyuncular icinde gecerli.Gsli arkadaslarindan arti almak icin sacma sacma yorumlar yapma.

• Tam bir galatasaraylı kücük kardeşimden beklenen yorum.Sanane kardeş severizde yererizde sen git kendi topcularına küfür et sonra kral ilan et.
  • İsmail Köybaşı beşiktaşta geldiği günden beri kaç resmi maçta oynamıştır acaba 6 ay sakatlanıyo 1 maç oynuyor bir daha 6 ay yok yazık verilen paralara bana göre. Galatasaray'da Aydın aynı mevzu bütün sezondur maç oynamadı yeni yönetim akıllanıp artık sözleşme yapmasın yoluna gitsin arkadaş.
  • Fo açıklama yaptı diye hatırlıyorum sözleşme yenilenmeyecek diye uğur boralla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

İsmail Köybaşı beşiktaşta geldiği günden beri kaç resmi maçta oynamıştır acaba 6 ay sakatlanıyo 1 maç oynuyor bir daha 6 ay yok yazık verilen paralara bana göre. Galatasaray'da Aydın aynı mevzu bütün sezondur maç oynamadı yeni yönetim akıllanıp artık sözleşme yapmasın yoluna gitsin arkadaş.

Abidal kanserden sonra sahalara döndü, İsmail hala ortada yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

İsmail Köybaşı beşiktaşta geldiği günden beri kaç resmi maçta oynamıştır acaba 6 ay sakatlanıyo 1 maç oynuyor bir daha 6 ay yok yazık verilen paralara bana göre. Galatasaray'da Aydın aynı mevzu bütün sezondur maç oynamadı yeni yönetim akıllanıp artık sözleşme yapmasın yoluna gitsin arkadaş.

Abidal kanserden sonra sahalara döndü, İsmail hala ortada yok

Bu sözden sonra pek birşey söylenmez hocam adam gençti ben bile lise gidiyordum piyasaya çıkalı üniversite bitecek çoluk çocuğa karışcaz İsmail patlıcak daha

• Jaunees kullanıcısına yanıt
    Hacı, galatasaray taraftarı kadar iyi gün taraftarı yok. E bu adamlar nasıl şampiyon oluyorlar peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundesliga diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Hacı, galatasaray taraftarı kadar iyi gün taraftarı yok. E bu adamlar nasıl şampiyon oluyorlar peki?

2010-2011 sezonunu gören bu taraftara iyi gün taraftarı diyemezsiniz. Her şekilde bu takımın yanındayız biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

quote:

2010-2011 sezonunu gören bu taraftara iyi gün taraftarı diyemezsiniz. Her şekilde bu takımın yanındayız biz

Valla hocam, takım kötü oynarken kendi futbolcusuna ana avrat söven ve o sövdüğü adam 5 dk sonra iyi bir şey yapınca bağrına basan ne kadar adam gördüysem hepsi Galatasaraylı.

Galatasaray kötü gitsin -misal bu sene avrupa maçlarınız- sosyal medyada tek bir paylaşım yapılmaz. Ama iyi sonuçlar gelsin, sosyal medya başlar yine paylaşıma. 3-4 hafta öncesine kadar paylaşım yapmayıp Beşiktaş'ın puan kaybetmesi için dua edenler, şimdi gelmiş ilk 4 hafta takımı Beşiktaş diye çapsız çapsız yorum yapıyorlar.

Açık ve net söyleyim, Fenerbahçe taraftarlarını Galatasaray taraftarlarına tercih ederim. Galatasaray taraftarı gibi sorunlu(!) taraftar görmedim.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmak çok saçma hocam gayet avrupa maçlarında da paylaşım yapılıyordu. İyi gün taraftarları her takımda olur. Ben de kendi taraftarına beşiktaş taraftarı kadar söven görmedim esas. Demba baya çok değil 2 ay önce besteler yapılıyordu şimdi yerden yere vuruluyor. Gökhan töre robbendi bi anda çöp oldu. Bak bizde burak yılmaz formsuz, sneijder 2 maçtır formsuz ama takıma sahip çıkıyoruz güveniyoruz. Dediğin gibi olsa bu seneki avrupa hüsranından sonra çekilirdik kenara ama o günden beri bağırıyoruz 4.yıldız diye. Ha olur da şurdan şampiyonluğu verirsek yine buralarda olacağım görüşelim o zaman

• quote:

Açık ve net söyleyim, Fenerbahçe taraftarlarını Galatasaray taraftarlarına tercih ederim. Galatasaray taraftarı gibi sorunlu(!) taraftar görmedim.

Sen kendi taraftarına bak.2 maç iyi oynayan futbolcuyu şişirir, baş tacı yapar.Sene sonu gelir defol git der.Bilic'e sene başında neler diyip şimdi neler dediğinizi biliyoruz.Bizim taraftar en azından eleştirmeyi biliyor her ne kadar abartıya kaçsa da.Bu ülkede her kesimde iyi gün taraftarı var boşuna debelenmeyin çamur atmak için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.