Şimdi Ara

Herkes Friends'e ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. sezonuna Friends fanları dahil kötü diyorlar.İlk 1-2. bölümden sonra hoşuma gitmeye başladı. 3. sezondan sonra muhteşem oluyor diyorlar da daha ne olabilir ki Espri kalitesi mi artıyor ? Şuan gayet güzel bence. Neyse izleyip görmek en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

1. sezonuna Friends fanları dahil kötü diyorlar.İlk 1-2. bölümden sonra hoşuma gitmeye başladı. 3. sezondan sonra muhteşem oluyor diyorlar da daha ne olabilir ki Espri kalitesi mi artıyor ? Şuan gayet güzel bence. Neyse izleyip görmek en iyisi.

dizinin ilk sezonu ile diğer sezonları arasında bayağı fark var emin ol hiçbir komedinin çıkamayacağı noktaya çıkıyor dizi. sen şimdi pek ihtimal vermiyorsun ama çok daha güzel hale gelecek dizi.

dizinin 1. sezonu da eğlenceli ama karakterler tam oturmadığından ve elbiselerin demodeliğinden anlatıldığı kadar güzel değil galiba bu dizi deyip bırakabiliyor insanlar. 2. sezon ile birlikte oyuncular karakterlerine alışmaya başlıyor erkeklerin saçları kısalıyor kızların giysileri modernleşiyor derken 9 sezon sürecek muhteşem temposuna kavuşuyor dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 1 Eylül 2013; 4:36:38 >

• 10 sezon sürmüş bir diziyi, ilk sezonunun ilk 3-5 bölümünden yargılamak ve hüküm vermek saçmalığın daniskasıdır ki dizi amerikada fırtınalar estiren bir dizidir.
  • kim diyor ya ilk sezon güzel değil diye? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

kim diyor ya ilk sezon güzel değil diye? :)

Daha önce de konu açmıştım Friends ile ilgili başlasam mı gibisinden. Orada kendini Friends fanı ilan edenler bunu kabul etti ve genelde de böyle düşünüldüğünü söylediler.
  • Ben de ilk sezonu pek beğenmemiştim ama diziye alışma sürecinde olduğumdan da kaynaklanıyor olabilir beğenmeme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.