Şimdi Ara

Herkes eşit falan değil aslında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar eşittir diyenler kendini ve birbirini kandırıyor.

Düşünelim şöyle bir. Herkes eşitse, neden kimisi hapiste ve kimi değil? Neden herkes eşit olarak hapse girmiyor? :D Verilecek yanıtlar var biliyorum.

Başka noktadan bakalım. Bir mekana giden iki kişi için düşünelim. Biri yırtık pırtık ve paspal giysilerle gitti oraya ve diğeri çok düzgün ve gösterişli bir kıyafetle, kral gibi kendinden emin bir şekilde gitti. İkisi de aynı şekilde mi karşılanır?

Denilebilir ki eşit şekilde karşılamayanda sorun var. Kimisi eşit karşılamayan zihniyete verip veriştirebilir. Verip veriştirirse zaten hataya düşer. Çünkü herkese verip veriştirmedi ve eşitliksiz davrandı. :D

Yanlış anlaşılmasın ben de eşitlikten yanayım. Ama tam olarak kavramak gerekir. Biri bana açıklayabilir mi eşit olan değer ya da kavram nedir? Eşit olan şey tam olarak nedir?

• herkes eşit diyen kamil kim saçmalığa bak dünya çok adaletsiz bi yer ve benim gibi olmayan herkesi öldürmek istiyorum
  • teselli laf çok

herkes ölcek bak herkes eşit

böyle kandırıyorlar insanlar kendilerini

demokrasi memokrasi falan filan hepsi palavra

eşitlik mumkun değildir

evet herkes eşit değil olamaz
  • Elmanin yarısı saglam diger yarısı kurtlu ama esit mi esıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes aynı dili konuşacak, aynı şarkıları dinleyecek, aynı şeyleri yiyecek, aynı şeyleri giyecek, aynı hükümet tarafından yönetilecek ve aynı görünüşte olacak. Eşitlik ütopyasına doğru ilerliyoruz.
  • Büyük ideamı yapsam olabilirdim üst insan
    Ama şimdilik ben hala bir ezik insan
  • Zekalarda eşit değil her insan matematik fizik kimya yapamaz yetenekler farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.