Şimdi Ara

Herkes burayı Okusun! Oyunun gelişimi hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 2007... Takvimler yaz aylarını gösteriyor. GameForge şirketi dünyada pek ün kazanmamış bir oyunu Türkçe hale getiriyor. Oyunun adı Metin2.

Metin2 açık betada... Başlangıçta herşey güzel... Ne küfür var, ne hile, ne ks. Oyunda herkes yeni ve herkes dayanışma içerisinde. Herkes birbirine yardım ediyor. Oyundaki kişi sayısı çok az.Lag denen bir şey henüz yok.

Sonra Metin2'nin kapatılacağı resmi forumda yayınlanıyor. Buna göre oyundaki tüm karakterler resetlenecek, oyun 2. açık betaya geçecek. Neyse o da oluyor ve bundan metin2deki oyuncu sayısı günden güne çoğalıyor.

İlk server ilk başta 2 ch den oluşurken, 4'e çıkıyor, server sayısı 5-6ya çıkıyor. Ve bu sırada oyun eskiye göre daha kötü durumda. Hilecisi, kscisi, küfürcüsü...

Server sayısı 7'ye çıktıktan 10 gün sonra gereksizken yeni bir server geliyor. Oyuncular şaşkın. Ve takvimler 2009'u gösterdiğinde en az 5-6 tanesi gereksiz olmak üzere Türk serverında tam 31 server var.

Oyunun durumu tamamen berbat... Sözde oyunun yöneticisi olan GM'ler oyunla ilgilenmiyor, sözde oyuncu ve GM'lerin buluşma alanı olan Irc Chat'te 10'un üstünde GM online ama hiçbiri birşey yazmıyor.

Oyun şu an Türkiyede en çok oynanan online oyunlar arasında ilk 3te. Çok geçmeden birincileğe de çıkacak gibi. Ama...;

1-)Oyunda herkes ana bacı sövüyor. Oyunda mısınız başka bir yerde mi belli değil.

2-)Hırsızlar çok çoğalmış. Herkes birbirinin itemine gözünü dikmiş.

3-)Oyunda muhteşem bir lag var. Akşam saatlerinde 1-2 server dışında oyun oynanmıyor.

4-)Oyunu oynayanların yaş ortalaması oldukça düşük.

5-)Gmler oyuna hakim değil...

6-)Son günlerde yüzlerce kişi karakterini terketmiş oyuna lanet püskürüyor

7-)Oyunda paso bug çıkıyor. Açıklar oldukça fazla!

Bu liste uzar gider...

Peki..

GM'ler nerede ?

Sürekli server açarak, akılları sıra oyundaki rekabeti artırmaya çalışıyorlar. Oyun 1 seneye kalmaz Knight Online olur. Aynı onun gibi PARALI !

Neden mi ? Herkesin akın ettiği bir oyun. Türkçe, çok süper olmasa hoş grafikleri var, insana zevk veren bir oyun.

Ama oyundan aldığınız 1 saatlik zevki annenize edilen onca küfürlere tercih eder misiniz ?

Veya emeğinizi çalmalarına ?

Ama bunlar hepsi Türk serverında olağan şeyler...

Lütfen küfürü bırakın, başkalarınınn itemlerine göz dikmeyin, dürüst olun, adam gibi oyun oynayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 19 Temmuz 2009; 14:50:58 >

• Muhattap olduğun adamlara dikkat edeceksin itemini çaldırmamak için kimseye güvenmeyeceksin bilgisayarında virüs yazılımı bulundurmayacaksın hile yapıyım rahat kasayım diye virüs indirmeyeceksin olay budur ben pek lag a rastlayamadım oyunda arada bir oluyor sadece küçüklerle muhabbet etmeyin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Muhattap olduğun adamlara dikkat edeceksin itemini çaldırmamak için kimseye güvenmeyeceksin bilgisayarında virüs yazılımı bulundurmayacaksın hile yapıyım rahat kasayım diye virüs indirmeyeceksin olay budur ben pek lag a rastlayamadım oyunda arada bir oluyor sadece küçüklerle muhabbet etmeyin yeter

Ben tramolada oynuyorum.Yüzlerce arkadaşım soyuldu.geçen gün 72 lvl bi savaşçı arkadaşım ondan önce 56 lvl bi sura karakterli arkadaşım kandil geceside 81 lvl savaşçı bi arkadaşım 3. defa soyuldu. ayıptır ya Hiçte hile kullanmıyorlar
  • oyunda pek bi lag hissetmiyorum ama arada bi çok lag oluo bu arada sana 20 30 lwl bebeler gelir basar küfürü item ver şu bu bunları dinleme hatta pm i blokla hileciler için ss programları var ben en az 10 tane video göndermişimdir ticket rakamlarını girmekten bıktım ve hiç birine bakılmamış kaç hafta geçti her ticket bildir dediimde onun üstü değerlendirio onun üstü en sonunda takım lideri tarafından değerlendirilior dio başkada ticket bildirilmio ama hala banlanan yok 45 lwlken ss sini almdım adamın şimdi 59 lwl(tabi ben o zaman 54 lwldim)
  • Hesap soyulmaları büyük ihtimalle arkadaşlarının istemeyerekte olsa indirdiği virüs yazılımlarıdır durduk yere hesap soyulması kadar saçma birşey yoktur
  • ruh taşı dropları daha yeni acıldı

aylardır elimizde grandlar bekliyorduk

ama son patclerle birlikte kitap okuma/item basma oranları daha düştü gibi

ruh taşını G1 skille okutmak istedim ( münzevi tavsiyesi ile ) yine okumadı ki bunun g5-g6 da nasıl olucagını merak ediyorum...

ayrıca sura için alaycı kask basalım dedik ; +7 kaska toplam 32 kutsama harcayıp ( full efsunluydu ) +7 ye ulaştık ki en azından 7-8 tane demirci el kitabı kullanmışızdır.

oyun daki ep alınan efsun nesneleri eklenemiyor / demirci el kitabı +%20 sans verir deniyor ama bence oyle bir oranı bile yok bu durumda paramız ile maalesef rezillik yasıyoruz.

ayrıca efsunlar egerki eklemeyi basabilirseniz çok abuk %2-%3 orandaki efsun nedir allah aşkına hiç eklenmesin daha iyi US de MAx hp 2000 e giderken bizde 800 hadi bunuda gectim en onemli efsunlardan; Yarı insanlara karşı güçlü bunu yakalamak icin ( %10 max ) acaba kac efsun değiştirme nesnesi harcanmalı

oyun saçma sapan bir durumda şu an

sürekli güncellemeler ile beta dan full sürüme yaklaşmayı hedefliyorlar ama bu güncellemeler dengeleri sürekli bozuyor ( malum bedensel savascıların skill dolum sürelerinin kısalması ancak shamanların ve büyülü kılış suraların hala skillerinde bug olması..)

bu oyun full surum olmadan rahat bir oyun oynama sansımız yok gibi

Laga gelince; son 3 gündür akşamları lagdan oynanmıyor..

81,97 exp varken 82 lvl için tam 4 saat uğrastım ve defalarca oyundan dustum oyundan dusuncede malım exp kaybediyoruz.

82 oldum ama çatladım olana kadarda / hala da lag devam ediyor

• quote:

Hesap soyulmaları büyük ihtimalle arkadaşlarının istemeyerekte olsa indirdiği virüs yazılımlarıdır durduk yere hesap soyulması kadar saçma birşey yoktur

+1 yok balık botu yok çekme programı hile kullanmadan daha zevkli hemde ben zaten şahsen banlancağımı zannetmiyorum ama küfürden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dium12

ruh taşı dropları daha yeni acıldı

aylardır elimizde grandlar bekliyorduk

ama son patclerle birlikte kitap okuma/item basma oranları daha düştü gibi

ruh taşını G1 skille okutmak istedim ( münzevi tavsiyesi ile ) yine okumadı ki bunun g5-g6 da nasıl olucagını merak ediyorum...

ayrıca sura için alaycı kask basalım dedik ; +7 kaska toplam 32 kutsama harcayıp ( full efsunluydu ) +7 ye ulaştık ki en azından 7-8 tane demirci el kitabı kullanmışızdır.

oyun daki ep alınan efsun nesneleri eklenemiyor / demirci el kitabı +%20 sans verir deniyor ama bence oyle bir oranı bile yok bu durumda paramız ile maalesef rezillik yasıyoruz.

ayrıca efsunlar egerki eklemeyi basabilirseniz çok abuk %2-%3 orandaki efsun nedir allah aşkına hiç eklenmesin daha iyi US de MAx hp 2000 e giderken bizde 800 hadi bunuda gectim en onemli efsunlardan; Yarı insanlara karşı güçlü bunu yakalamak icin ( %10 max ) acaba kac efsun değiştirme nesnesi harcanmalı

oyun saçma sapan bir durumda şu an

sürekli güncellemeler ile beta dan full sürüme yaklaşmayı hedefliyorlar ama bu güncellemeler dengeleri sürekli bozuyor ( malum bedensel savascıların skill dolum sürelerinin kısalması ancak shamanların ve büyülü kılış suraların hala skillerinde bug olması..)

bu oyun full surum olmadan rahat bir oyun oynama sansımız yok gibi

Laga gelince; son 3 gündür akşamları lagdan oynanmıyor..

81,97 exp varken 82 lvl için tam 4 saat uğrastım ve defalarca oyundan dustum oyundan dusuncede malım exp kaybediyoruz.

82 oldum ama çatladım olana kadarda / hala da lag devam ediyor

full sürüme geçince ruh taşı bulmak ve okumanın daha kolay olacağı söyleniyor. ve dediğiniz gibi sürekli oyundan atarak exp kaybına yol açıyor. canavarlara dalarken çok oyundan atıldım ve oyuna girdiğimden kendimi ölmüş ve exp kaybetmiş buluyorum

• quote:

Hesap soyulmaları büyük ihtimalle arkadaşlarının istemeyerekte olsa indirdiği virüs yazılımlarıdır durduk yere hesap soyulması kadar saçma birşey yoktur

Sadece metin2 de değil hesap soyulmaları knight online ve silkroad onlinede de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 3 Temmuz 2009; 13:38:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

quote:

Sadece metin2 de değil hesap soyulmaları knight online ve silkroad onlinede de var.

Ben diğer oyunlarda hesap soyulmaları yok demedim sadece gerekmeyen programları indirmeyin yeter
  • quote:

quote:

quote:

Ben diğer oyunlarda hesap soyulmaları yok demedim sadece gerekmeyen programları indirmeyin yeter

hayatında hile kullanmamış, indirmemiz adamlar bile soyuluyor. sadece program kullananlar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 8 Temmuz 2009; 16:35:33 >

• Hayatında hile kullanmayan birileri kendileri istemesede bir şekilde virüs bilgisayarlarına giriyorlar belkide mp3 diye indirdiğin dosyayı açtığında bir hata ile karşılaştın ve bozuk diye silip attın oysaki trojan yada keylogger çoktan pcne yerleşmiş ve belirli aralıklarla bir maile klavye logların ekran görüntün hatta ve hatta maus tıkların bile gidiyor birileri hesabını soyuyor benim hesabım niye soyuldu gm bey lütfen yardım edin diye yardım istiyorlar gm ne yapabilir bu durumda unutmayın, herkes kendi hesabının güvenliğinden sorumdur diyelimki hesabınızın şifresini biri öğrendi ve oyuna girdi küfür etti ve kapatıldı bu durumda hesabı açtırman kesinlikli mümkün değildir çok geniş bilgilerinin olması ve kanıtlayabildiğin süreceki bu pek mümkün değildir ve en az 3 gün ban alırsın neden mi şifre paylaşımından dolayı bilgisayarınıza giren virüs trojan vb zararlı yazılımlardan siz hile veya başka birşey kullanmasanızda bilgisayarınıza girer ve hesabınızın soyulmasına kesinlikle yardım eder

Ne yapabilirim ?

http://www.kaspersky.com.tr/ sitesine girerek programın lisanslı sürümünü alın bilgisayarınıza bir format atın ve ilk açılıştaki kurduğunuz tek program kaspersky olsun güncellemeleri yapın ve bilgisayarı baştan aşşağıya temizleyin ben buna para vermem diyorsanız razı olun hesabınızın tehlikeye girmesine kesinlikle bulduğunuz serialleri denemeyin ve haksızlık yapmayın çoğu blacklist verecektir ama bulduğunuz yeni lisanslar kesinlikle haksızlık olur herkesin para kazanmaya ihtiyacı var ve lisanslı olarak paketinde aldığınız kaspersky ın güncellemelerinin farklı olduğunu duydum fiyatına gelince türkiye bayisinde 1 yıllık lisans 35$ 2 yıllığı 56$ isterseniz diğer alışveriş sitelerinden daha ucuza alabilirsiniz emek haksızlığı yapmayın iyi günler umarım konuya geçerli bir açıklama olmuştur

Gelelim senin sorularına

1)Oyunda herkes ana bacı sövüyor. Oyunda mısınız başka bir yerde mi belli değil.
    (Muhattap olmayınız kesinlikle size sövene sizde sövmeyin size durduk yere küfür ediyorlarsa bile pm blocklayın)
    2)Hırsızlar çok çoğalmış. Herkes birbirinin itemine gözünü dikmiş.(bu genel bir durumdur bütün oyunlarda vardır günümüz insanları yapamadıkları bazı şeylere kısa yoldan ulaşmak için hertürlü yola başvurur bu yüzden yukardaki önlemleri almalısınız)
    3)Oyunda muhteşem bir lag var. Akşam saatlerinde 1-2 server dışında oyun oynanmıyor.(açık söylemek gerekirse bazı zamanlar oluyor ama bu abartılacak kadarda değil ben kaçgündür pazar geziyorum piyasa araştırıyorum böyle birşey görmedim nadiren)
    4)Oyunu oynayanların yaş ortalaması oldukça düşük.(buda yalan değil internet cafelere gidiyorum bazen en küçük çocuklar bu oyunu oynuyorlar dolanıyorlar boşboş ayı kesiyorlar gelene geçene küfür ediyorlar belki ama inan bu oyunda 5 yaşındaki çocuk varsa 60 yaşındada adam var siz çocuklarla muhattap olursanız çocuktan farkınız kalmaz konuşacak kendi seviyenizdeki insanları bulun)
    5)Gmler oyuna hakim değil...(Ne yazıkki oyunun en nefret ettiğim yanlarından biride bu ve ufak bir açıktan dolayı piyasa alt üst olmadımı ? arada girerler vs event yaparlar hoşuma gider bende katılmıştım birkeresinde ama işte oyunda altta sövenlerinde banlandığını gördüğüm söylenemez sadece ticketle cevap verdiklerini, ilgilendiklerini gördüm ve bu yüzden ticket konusu açmıştım)
    6)Son günlerde yüzlerce kişi karakterini terketmiş oyuna lanet püskürüyor(karakterini terkedip oyunu bırakanlar bu dediklerinden bıkanlar ve haklılar oyunun durumu gerçekten kötü niye bu kadar server açtılar hala anlamış değilim...)

Hayatında hile kullanmayıp knight online ile birlikte 9 kere hesabı soyulan biri olarak ben sistemin nasıl çalıştığını ve oyun hakkında yeterli bilgiyi edindim günümüzde öyle şeyler varki kasper bile etki etmiyor büyük ölçüde önleminizi almanıza sağlar ben ilk tarattığımda 1256 tane virüs&trojan bulmuştu şaşırdım gerçekten noluyor dedim üstelik c ve d yi formatladıktan sonra bulması beni hayli şaşırttı diyebilirim dikkat edin yaptığım kesinlikle reklam değildir bütün programları kullandım fakat bunun kadar etkili bir virüs programı görmedim tekrar söylüyorum bu bir reklam değildir

Diyeceğim o ki metin2'yi ne bir çocuğun nede bir yetişkinin oynamaya hakkı var SADECE OYNAMAK İÇİN, ADAM OLANLARIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 10 Temmuz 2009; 8:55:41 >

• açıklaman için teşekkürler victor.benim soyulan bi arkadaşım vardı.elinde +9 abanoz küpe vardı full efsunluydu; %10 kılıç savunması, %10 bıcak savunması, %10 cift el savunması, %10 çan savunması..
    bunu 150m ye pazara koydu 1-2 gün sonra bunu aldılar fakat arkadaşım bundan sonra bikaç hafta online olmadı. oyuna girdiğinde ise soyulduğunu söyledi soyulmanın nası olduğunu sordum:"+9abanozumu 140m e indirerek birine sattım fakat bigün sonra carımı bomboş buldum" dedi. buna ne diyeceksiniz. ayrıca bu adam hile vs kullanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 8 Temmuz 2009; 18:29:12 >

• quote:

açıklaman için teşekkürler victor.benim soyulan bi arkadaşım vardı.elinde +9 abanoz küpe vardı full efsunluydu; %10 kılıç savunması, %10 bıcak savunması, %10 cift el savunması, %10 çan savunması..
    bunu 150m ye pazara koydu 1-2 gün sonra bunu aldılar fakat arkadaşım bundan sonra bikaç hafta online olmadı. oyuna girdiğinde ise soyulduğunu söyledi soyulmanın nası olduğunu sordum:"+9abanozumu 140m e indirerek birine sattım fakat bigün sonra carımı bomboş buldum" dedi. buna ne diyeceksiniz. ayrıca bu adam hile vs kullanmıyor

Yukarda yazdığım gibi ya şifresini biri öğrendi yada bilgisayarında virüs&trojan vardı gm lerin soyduğunu zaten iddaa bile edemeyiz

• GM ler 1 köy yada 2 köyü dolaşmaz insanlar 60 lvl gelecek ep alacakki ondansonra banlansın yani yöneticiler kısmen hileye onay veriyo belli bir lvl gelip ep alsınlarki şirket para kazansın bu yüzden her önüne gelene ban atılmıyo örnek olarak bi gün gm ile konuşuyorum pm den
    küfürlerden rahatsız oldugumu yazıyorum ve altta bagırmada agza alınmayacak küfür ediyolaar gm nin verdigi cevap ise ss alıp yolla ki gm ye küfür ediliyo yani şirket hileye kısmen evet diyo burda boş yere yazmayın hilesiz oyun temiz oyundiye

bunu metin2 nin resmi web sayfasındaki foruma yazmıştım ve anında ban metin2 yönetimi nasıl daha fazla para kazanırız diye düşünüyor yatırım akıllarının ucundan bile geçmiyo yeni server açacaklarına server çıkışlarını yükseltseler lag dan kurtulsak ama nerde!!!
  • quote:

quote:

açıklaman için teşekkürler victor.benim soyulan bi arkadaşım vardı.elinde +9 abanoz küpe vardı full efsunluydu; %10 kılıç savunması, %10 bıcak savunması, %10 cift el savunması, %10 çan savunması..

Yukarda yazdığım gibi ya şifresini biri öğrendi yada bilgisayarında virüs&trojan vardı gm lerin soyduğunu zaten iddaa bile edemeyiz

açıklaman için tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

açıklaman için tekrar teşekkürler

Asıl ben teşekkür ederim.

@carismaaa Oyunun o kadarda temiz olmadığı zaten görülüyor buna kimsenin bişey dediği yok her oyun şirketinin kendine göre bir çıkarı olmalı bizlere bu oyunu sunuyorlarsa bizde onlara en azından hep oyundaki trafikle hemde belirli bir yere gelmek için onlara para kazandırmak zorundayız ama bizi para olarak görene kadar değil tabi...bu böyle gider ban olayına gelince bu benimde dikkatimi çekti Gm ler isteseler girerler oyun temiz olsun diye küfür edenleri tek tek banlarlar ama yok niye banlamıyorlar demi? seninde dediğin gibi onlar oynayan bir oyuncu değil para olarak görülüyor yürüyen paralar gibi...Bu yüzden kullanıcıların ep almasını bekliyorlar sonrasında ban attıklarını sanmıyorum kuralların ondan sonra işlediğini düşünüyorum ama ben yolladığım ticketlerde çoğu kişilerin banlandığını gördüm ticket olayı farklı sanırım. Anlıyacağınız her oyun gibi Metin2 de kendi kazancını düşünüyor ve şahsen tekrar söylüyorum ben lag görmüyorum fazla belki sizin oynadığınız serverlerde oluyordur ama günde 3-4 servere geziyorum nadiren rastlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 10 Temmuz 2009; 8:57:38 >

• AnkA Forever..
    AnkA'nın istifa mesajında da hile,küfür vb. kelimeleri fazlasıyla görebilirsiniz..
    quote:

AnkA'nın Vedası ;
    Selamlar sevgili Metin2 oyuncuları,

Genelde yenilikleri duyurmak için kullandığım bu alanda farklı bir duyuru yapacağım bu kez. Metin2 Türkiye projesi hayata geçtiği günden bu yana buradayım, büyük bir sorumluluk aldım ve yerine getirmeye çalıştım. Cefakar bir takım kurdum, her biri sağolsunlar çok emek ve zaman harcadılar yeri geldi uykusuz kaldılar ama direndiler. Temiz bir oyun için, temiz bir oyun ortamı için çabaladılar ve çabaladık. Ancak bu çabalar üzülerek görüyoruz ki amacına ulaşmaktan çok uzak. Saygısızlık, küfür diz boyu... Oyun açıklarını kullanmak artık olağan bir iş haline gelmiş... Kimse ders almamış, kimse temiz oyunun kıymetini bilmiyor maalesef. Sizin için çabalayan takım üyelerinin de kıymetinin bilinmediği ortada, edilen küfürler genelden yazılan saygısız yazılar... Kimse bunlara gönüllü olduğu bir projede sonsuza dek katlanmaz, buna psikolojisi müsaade etmez. Yapılan işin ne kadar stresli olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak biraz mantıklı düşünen kişi bu kadar saygısız olamaz. Bunca zaman geçti, hep söyledik anlattık hala bir şikayet nasıl yapılır bilinmiyor hala GM’lerden yang yada eşya talep ediliyor saçma sapan sualler soruluyor. Hayatta en değerli hazine zaman ise bizler bu zamanı ne için harcadığımızı sorgular hale geldik. Hiçbir şekilde iyiye giden bir kitle yok, yapılan işe saygı duyan takdir eden yok o halde amaç nedir? Cevap belli, amaç olan oyuncu kendi eliyle bu amacı öldürüyor. Hepimiz okulumuzdan işimizden fedakarlık ettik, kendi adıma bu fedakarlık artık gerçek hayatımı olumsuz yönde etkilemeye başladı ve bir noktada bu gidişatı düzeltmek adına seçim yapmak gerekiyor. Tabii ki gerçek hayattaki mücadele çok daha önemli. Yıllardır online oyunların oyuncusuna birşeyler vermeye çalışıyorum; Ogame, Bitefight, Klan Savaşları ve son olarak Metin2... Teşekkür edenler de var tabii ki, ancak haddini aşıp terbiyesizlik yapanlar da azımsanmayacak kadar çok... Netice itibariyle başka yönlerden de verdiğimiz emeğin takdir edilmediğini görmek benim inandığımız bu oyuna olan bağımı zayıflattı.

Her zaman yanımda olan takım üyelerime, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten zoru başarmak için beklentisiz çabalıyorlar.

Alwuhush uykusuz gecelerin Admini, hilecilerin korkulu rüyası  Kimse bilmese de ben bilgisayar başında geçirdiğin uykusuz saatleri biliyorum emeğin için tüm oyuncular adına ben sana teşekkür ediyorum.

Rhea forumun yumuşak yüzlü admini seninde emeklerin çok fazla, hem foruma kattıklarınla hem takıma verdiğin tebessümle çevirilerdeki desteğinle hakkın ödenmez.

Smodlarım SGM’lerim üzerimizden aldığınız yük o kadar fazla ki tarif edilemez hepinize teşekkür ediyorum.

Modlarım GM’lerim çok büyük takdiri hakediyorsunuz, verilen her görevi üşenmeden sabırla yerine getirip takımın iskeleti oldunuz, emekleriniz için teşekkür ederim.

Hyperion ve ion, hazırladıkları yazılımlarla bizlerin ve de sizlerin işlerini kolaylaştırdılar ayrıca teşekkür etmek isterim.

Sevgili oyuncular, bu oyunda bu takımda sizin, onlara siz sahip çıkacaksınız. Türkçe bir oyun oynamanın keyfini yaşamak varken küfüre, saygısızlığa, üzücü davranışlara, hileye başvurmanın hiçbir anlamı yok. Hırslarınızı kontrol edin, yeni insanlar tanıyın, eğlenmeye çalışın, kendinize ve ülke değerlerinize sahip çıkın. Kimseyi hor görmeyin, sanal kimliklere bürünüp gerçek hasarlar verirsiniz yoksa...
    Özetle tadını çıkarın, eğlenin ve hayatınızı ihmal etmeyin. Biliyorum ki Metin2 bağımlılık yaratan bir oyun, özellikle okul çağındaki kardeşlerimiz lütfen derslerini ihmal etmesinler çünkü o yılların telafisi gerçekten yok...

Eski Takım Lideriniz, AnkA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.