Şimdi Ara

Herkes beni çok kıskanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye bilmiyorum ?kıskanıyor derken aklıma geldi bugün sabah erken kalktım babamla biraz kavgalıyız bilgisayardan dolayı neyse bunun sırası değil işte sabah evden çıkarken babam yakaladı ve oğlum gel lan buraya dedi bende geldim say gömdüm bay diyip kaçtım arada böyle espriler yaparım ayrıca babamın 3.kattaki gamze ablaya ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü her sabah günaydın diyor ceyhun abinin karısı. neyse çıktım evden 3.kattaki ceyhun abilere gittim daha yeni evliler ama nasıl oldu bilmiyorum 1.5 yaşında coukları var.ceyhun abi hayırdır berk ne işin var bu saatte dedi bende ceyhun abi konuşmamız gerek dedim.tamam geç içeri dedi geçtim.bişey içer misin dedi bende fantayla karışmış cola terbiyeli gazoz istedim.oda efendim dedi bende efendin yazı işleri müdürlüğünde diyince çok sinirlendi sonra asidi kaçmış kola getirdi ama ben asidi kaçtığına inanmıyorum çünkü beni kıskandıkları için kolanın için zehir kattıklarını düşündüm.zekiyim doğru.işte sora gamze abla geldi gelir gelmez annen nasıl dedi bende iyi dedim ama annemin evde olup olmadığını sorguluyordu çünkü gamze ablamında babama karşı ilgisi var ve bunu çözebilecek kabiliyete sahibim.gamze abla etek giymiş bende abla eteğin çok güzelmiş dedim oda hehe sağol canım dedi.hoşuna gitti çünkü babamla zevkimizin aynı olduğunu biliyor.sonra ceyhun abi gamze bakkala gidiyom dedi evden çıktı gamze ablayla başbaşa kaldık.gamze abla habire sorular soruyordu kavaltı yaptın mı ,tatil nasıl diye.bana asıldığının farkındaydım ve ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyip ceyhun abiyi takip ettim.çünkü ceyhun abinin 2.kattaki ceeren ablanın kuzeniydi ve birbirlerine çok yakın olması beni kıllandırdı çnkü cerenden ben hoşlanıyodum , neyseki ceren yoktu.daha sonra geri dönerken babamı gördüm ve oda gamze ablayı dolaylı şekilden sordu artık emindim.ve binanın içinde babam gamzeye aşık diye bağırınca ceyhun abi gördü ve gamzeye noldu diye sordu.bende hiç seni bana sordu dedim oda tamam dedi.laf kıvırmalarım süper.sonra gel kavaltı yapalım dedi ama ben gamze ablaya soktuğum laftan ötürü lafımı geri yememek için geri dönmedim.ve zemin kattaki ayşe teyzelerin evine gittim ama kapıyı rauf amca açınca korktum çünkü geçen kafası kel olduğundan 5.kattan tükürmüştüm ama iyiki görmedi.noldu oğlum dedi bende rauf beyefendicim pelinle görüşebilirmiyim dedim noldu dedi ders çalısıyorumda bişi sorcam dedim tabi rauf amca biraz mal çünkü tatilde ders çalışılmaz :)) pelin gelemezmiş çünkü şuan uyuyor dedi ama ben uyamadığının farkındayım çünkü odasında vand erkeklerin resimleri vardı bu yüzden pipisi ile oynuyor olabilirdi çünkü bende öğretmenimi düşünüp oynuyorum.öğretmenim dedimde aklıma geldi çok seviyorum o cerenden sonra benim ikinci aşkım.onunda bana ilgisi var çünkü öğretmenimmm diyorum oda efendim bitanem diyor.bi gün etek giymişti babamda okula geldi.babam öğretmenınle konuşcam diyince çok sinirlendim çünkü öğretmenimi ayartacaktı.neyseki izin vermedim zaten görseydi babam vazgeçerde çünkü öğretmenimin bacaklarında kıl çıkmıştı galiba erkekti çünkü hiçbir kadının bacağında kıl çıkmaz.neyse abiler günlüğümü bitirdim hergün bitane yazcam çünkü babam bana para vermiyor çünkü o paraları gamze ablaya etek külot alıyor.aksam ceyhun abiyle bu olayı konuşmam lazım seni çok seviyom ceren benimle çık eby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapodyaminibacin -- 24 Haziran 2012; 19:05:28 >

• bu arada pelin dışarı çıkmayınca bende eve çıktım şuan pcdeyim.akşam köfte pattes yicem by.
  • Ben ettim siz etmeyin sakın okumayın

Seni burda linç ederler özet geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 24 Haziran 2012; 19:10:51 >
  • sakın okumayın beyler
  • ban yiyeceksem de yiyeyim artık bıktım sizlerden :http://swfarsiv.com/goster.php?id=1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapodyaminibacin
    hiçbir kadının bacağında kıl çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Ben ettim siz etmeyin sakın okumayın

Eyvallah
  • Hayatımın 2 dk sı boşa geçti
  • basiit insaaaannnnn ...omrumden caldinnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Ben ettim siz etmeyin sakın okumayın

• Senin suçun yok o klavyeyi eline verende suç.
  • Hayatımdan 2 dk çaldın....
  • Allahtan blocklamışım ben ettim siz etmeyin okumayı bile düşünmeyin okumadıysanız şükür edin.Ve bu adamı block'un derinliklerine gönderin.
  • Neyseki 1dkmı çalabildin

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

/>

Bu ne len böyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.