Şimdi Ara

Herkes başarı hikayesini anlatsın 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi bakalım bizlere de güzel motivasyon olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2016da ygs 70 k lys 46 k
    2017 ygs 60k lys 39 k basarıysa bu hıkayesını yazıcam :D mf 3
  • lonelydevil L kullanıcısına yanıt
    Herkes anlatsın hocam işte birileri yararlanır falan iyi olur :D

• lonelydevil L kullanıcısına yanıt
    Hocam niye fazla çekemediniz? Çalişmadiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben baslatayım o zaman ben 2016 da dersaneye gıtmedım kayserıde baldoktu dersenız en ıyı ıkıncı anadolu lısesıdır muduru cok ıyıdır cok ılgılenır boyle mudur bulamazsınız dersanesız okul kursuyla hazırlandım hocalara guvendık ama ne kuarklar ne ıntegralın ozel soruları fılan gormedık yetısmedı azıcık yetıstıde ınsanın kafada oturması ıcın bıraz surec lazım ha yapanlar nasıl yaptı dersanız yazın ozel ders alarak lımıt turev ıntegralı hatım etmısler neyse efendım mezuna kaldık bızım ıslerde calısan bı abı vardı bı dersane yenı acıldı dedı en ıyı hocalar orda toplandı dedı oraya gıtmemle devlette hıcbırsey ogrenmedıgımı gordum bombostum ne yapacaktım gecmıs yılı mıcmıs sıvamıstım :D bıde karı kız ısı vardı kayt gunu kızdan ayrıldım :D her dersten mınumum 2 kıtap bıtırmeme ragmen sozellerdende 1 er tane ama malsef sınav anı olmadı bu yılkı en buyuk basarı ff ve mesut hocayı yakından tanıma fırsatı bulmamdı tmozu ıyı arastırın ve bu dedıgım adamlardan turkıyede 10 tane fılan var
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    hocam 2016 kolay geldıgı ıcın o yıl ıyı yapmısım bu yıl dersanede benım sınıfta benden cok calısan yoktu her dersten en az ıkı kıtap bıtırdım denemelerde 140 netlerı fılan gorduk ama sınav anında panıkleme ıste mahvedıyor
  • SIMDI NAPIYOSUN DERSENIZ ODTUYE GDIP BI YIL HAZIRLIK OKUYUP BU YIL VE SONRAKI YIL TIPI KAZANMAYI VE DISI COK ISTIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2016da ygs96k tm3 44k dan mezuna kaldım bu sene ygs'ye çok çalıştım ilk 50k hedefiyle girdim ve ygs nin nankörlüğü benim de salaklığımla geçen seneden bile kötü vi yerde 120kda kapattım ygs yi. O kadar çalışmaya rağmen geçen seneden bile kötü yapınca çok çok kötü hissettim ilk 1 hafta ama "nereye çekebilirsem kardır" fikriyle asıldım kendimce. Son kurşunum olduğunu biliyordum iyi nişan alamadım diye 12'den vurmaktan vazgeçmedim diyebilirim. Velhasıl lys'de 27k'ya çektim ve şimdi hukuk okuyacak olmanın kendimce sevincini yaşıyorum. Çok klasik olacak belki ama özellikle eşit ağırlıklar için lys matematik her şey. Kolay gelsin aslanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 ygs 42k
    2017 lys 15k

Arkadaşlar size tek tavsiyem ve ölümcül tavsiyem kesinlikle kız arkadaş işlerine bulaşmayın kız arkadaşım olmasaydı 3k çok rahat yapacaktım. Ygsden sonra aklım başıma geldi ki ancak bu kadar çekebildim. Tekrar ediyorum. YGS LYS DÖNEMİ KIZ ARKADAŞ İŞLERİNE BULAŞMAYIN.
  • Up

• 2016 ygs 120k lys 140k ve 155k (tm1-tm3)
    2017 ygs 35k lys 11k ve 7k

editliyicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzy1463 -- 12 Ağustos 2017; 21:19:12 >
  • 2017 ygs 76k lys 25k (mf4)

hocam kurs veya dershane -hangisine gidiyorsan artık- düzenli bir şekilde git. bütün etütlere, konu tekrarlarına, soru çözümlerine herşeyine katıl. ben bunları zaten biliyorum diye gitmemezlik etme. tek tavsiyem bu.

bütün yazımı ygs ye ayırmama rağmen ygs de batırdım. çoğu arkadaşım 30k 25k falan gelmişti. benim 76k geldiği için çalışmaya büyük bir motivasyonla başladım asla yapamam, çekemem diye düşünmedim. ilk haftadan çalışmaya başladım, boş zamanlarımda falan youtube dan ders videoları(hocalara geldik vs.) izleyerek geçirdim. sonuç yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkokten -- 12 Ağustos 2017; 21:40:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.