beyler k2 ye her girdigimizde kota ücretine ne kadar işlioki bileniniz varmı
quote:
Orjinalden alıntı: snow1112
beyler k2 ye her girdigimizde kota ücretine ne kadar işlioki bileniniz varmı
ko patch ler dışında kota yemiyor diğe biliyorum
banada ark dediki oyundayken oyuncuları gordukce knight otomatik olarak uplaget ediomuş kafam karıştı....
arkadaşlar yorumunuzu bekliorum
up
Doğru diyor sen her yeni bir şey gordugunde dowland sayılıyor vurdugun SPıke upload Sana vurulan spıke dowland
quote:
banada ark dediki oyundayken oyuncuları gordukce knight otomatik olarak uplaget ediomuş kafam karıştı....
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
Doğru diyor sen her yeni bir şey gordugunde dowland sayılıyor vurdugun SPıke upload Sana vurulan spıke dowland
hadi canım o kadarda degil...
eger oyleyse beyler benim kota miktarı 30gb olurdu günde 6 7 saat oynuom pff kafam karıştı bunu tam olarak bilen biri yokmu
up beyler bileniniz varsa solesin yaf
quote:
quote:
çook komik bence öyle bişy olacaqını sanmam spike wur upland spike ye dowland
dh da hiçmi bilen birisi yok yaf
Oyunda olduğun her saniye kotaya yazar, az da olsa...
pff ne kadar yazar peki tahminen
snow adam dogru demiş yedıgın spike download attıgın download ama bunlar cok cok cok kucuk ornegın 1 ay gunde 16 saat oynasan 1/2 gb gitmez
ok saolun arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: ImDeli_16
quote:
quote:
çook komik bence öyle bişy olacaqını sanmam spike wur upland spike ye dowland
-Spike Vur -Niye abi -la download kalmış az bişey bu gece sıfırlanıcak boşa gitmesin...
beyler net kontrol eden bir program kullanıyorum 1 saat knight oynamak ortalama 10mb. yiyiyo yemiyo yani herzaman 10 dan düşük rakam aldım.. yani ortalama hesaba vurursak günde 10 saat knight oynasanız kotanız dolmuyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme