Şimdi Ara

Herkes Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler k2 ye her girdigimizde kota ücretine ne kadar işlioki bileniniz varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: snow1112

beyler k2 ye her girdigimizde kota ücretine ne kadar işlioki bileniniz varmı

ko patch ler dışında kota yemiyor diğe biliyorum
  • banada ark dediki oyundayken oyuncuları gordukce knight otomatik olarak uplaget ediomuş kafam karıştı....

arkadaşlar yorumunuzu bekliorum
  • up
  • Doğru diyor sen her yeni bir şey gordugunde dowland sayılıyor vurdugun SPıke upload Sana vurulan spıke dowland
    quote:

banada ark dediki oyundayken oyuncuları gordukce knight otomatik olarak uplaget ediomuş kafam karıştı....

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

Doğru diyor sen her yeni bir şey gordugunde dowland sayılıyor vurdugun SPıke upload Sana vurulan spıke dowland

hadi canım o kadarda degil...
  • eger oyleyse beyler benim kota miktarı 30gb olurdu günde 6 7 saat oynuom pff kafam karıştı bunu tam olarak bilen biri yokmu
  • up beyler bileniniz varsa solesin yaf
  • quote:

Doğru diyor sen her yeni bir şey gordugunde dowland sayılıyor vurdugun SPıke upload Sana vurulan spıke dowland
    quote:

banada ark dediki oyundayken oyuncuları gordukce knight otomatik olarak uplaget ediomuş kafam karıştı....

çook komik bence öyle bişy olacaqını sanmam spike wur upland spike ye dowland

• dh da hiçmi bilen birisi yok yaf
  • Oyunda olduğun her saniye kotaya yazar, az da olsa...
  • pff ne kadar yazar peki tahminen
  • snow adam dogru demiş yedıgın spike download attıgın download ama bunlar cok cok cok kucuk ornegın 1 ay gunde 16 saat oynasan 1/2 gb gitmez
  • ok saolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImDeli_16

quote:

quote:

çook komik bence öyle bişy olacaqını sanmam spike wur upland spike ye dowland

-Spike Vur
    -Niye abi
    -la download kalmış az bişey bu gece sıfırlanıcak boşa gitmesin...

• beyler net kontrol eden bir program kullanıyorum 1 saat knight oynamak ortalama 10mb. yiyiyo yemiyo yani herzaman 10 dan düşük rakam aldım..
    yani ortalama hesaba vurursak günde 10 saat knight oynasanız kotanız dolmuyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.