Şimdi Ara

herkes abartmadan ve cildirmadan evlenmek istedigi fizigi yazsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.63 1.65 boylarinda kivircik kumral sacli ince belli fit ince dudakli beyaz tenli tatli yuzlu bir kisi benim hayalimde bunlara yakin kisiler bulsamda bunu bulanadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 5 Ağustos 2014; 18:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1,75 ince belli, büyük memeli ,topuklu ayakkabılı, dantek coraplı,red head ,lan pardon ben şeyapmak istedimi yazmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 5 Ağustos 2014; 18:34:58 >
  • 1.70 boy balık etli beyaz tenlis dışa kıvrım dudaklı sarışın olabilir ama şart değil çok koyu saçı da olmasın.
  • Boy farketmez. Kilo farketmez. Saç farketmez. Ten farketmez. Olsa da yesek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70 boylarında mavi gözlü siyah veya kumral uzun saçlı beyaz tenli fit vücutlu olsa iyi olur. Oyun oynamayı da biliyorsa evlenelim hemen.

bkz:barbara palvin olabilir.
  • Hocam resmen kadini sex olarak anlattin

• 1.70 boy siyah sac beyaz ten mavi göz dolgun göĞüsler ve kalçalar,topuklu ayakkabı,giyim olarak da dar pantolon ve göğüs dekoltelí bluz ya da miní etek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    geçen yıl açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.70 boylarında, zayıf, ince belli, kızıl saçlı veya kahverengi/siyah saçlı, beyaz/buğday tenli. Gerisi önemli değil.

Edit: beyler bence kendimizi de yazalım

1.90 boy, yapılı birisiyim, açık kahverengi saç, buğday ten. Yüze gelirsek; çenede sakal, dudak kenarlarında iki adet gamze, büyük sayılabilecek gözler, yuvarlak büyük burun. Çökük yanaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 5 Ağustos 2014; 18:50:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Bence sacmalamissin bu resmen sex hayali zaten anlattigim kafin muhtemelen o....u olur ya da sokakta yururken asilirlar kadina.. zaten cok genis degilsen bu tiplerle evlenilmez

• Fiziği hiç önemli değil, gel gör ki sevgilim gayet iyi bir fiziği var. Şu anki sevgilimle evlenebileyim yeter bana, fizik olarak nasıl bir değişim yaşarsa yaşasın.
  • Bakıyorumda 1.60 1.70likler toplanmış
  • Ben tamamiyle anlatıyım
    Güzel dişler tam beyaz olmasada olur, burun önemsiz, gözler önemsiz, kaşlar alınmış olsun bıyık olmasın sonracığıma memeler en az 90 beden olmalı, göbek azıcık olabilir ama ayva göbeği öyle erkek göbeği değil, popo biraz büyük olmalı bacaklar ise ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Bakıyorumda 1.60 1.70likler toplanmış

ülkede 1,75 üstü kız bir elin parmağını geçmez ama qnq
  • 180 civarı

Kuçuk kalçalı

Kuçuk goğuslu

Sarısın, kızıl veya diğer renkler(mor pembe vs)

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    çok komiksin WISDOMcuğum
  • Beyler kendinizi de yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Bence sacmalamissin bu resmen sex hayali zaten anlattigim kafin muhtemelen o....u olur ya da sokakta yururken asilirlar kadina.. zaten cok genis degilsen bu tiplerle evlenilmez

Evlenilecek kız arıyosan karakterine bakacaksın knk kimse fiziksel özellik yazmasın o zaman,kapalı olsun terbiyeli olsun mu deseydim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Ulan etek giyene dekolte giyene illa o...pu demek zorunda mısınız ?
    Asılırlarsa asılsınlar, o asılanın ayıbı adabı şerefsizliği, kadın herşeyiyle benim nikahı bende akşam benimle sevişecek bana yemek yapacak o asılsın baksın kendi şerefsizliği, merak etme türbanlıya bile asılanı fazlasıyla gördüm ben.

Biraz geniş açıdan bakın artık, şu berbat düşüncelerinizi bir kenara bırakın
  • 1.70 boy 75 kilo genis omuz hafif tombul yanak al al sonra kumral sac kenarlarda sakal cok duzgun ucu yukari dogru burun kahve goz kisa sac falan filan...

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Sonuc olarak benim kriterim fazla acik giyinmesin ben evlenmem soyleki biraz yanlis anlamissin ben insanlarin ozgurlugune mudahale etmem banane fakat benle evlenecek kadin kendini sergilememeli baskalarina...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.