Benim bildigim 5 ay 25 tl sonrasında da 55 tl. lik kampanya var. Ayın 28 - 29 u gibi bende limitsize geçeçeğim.... Birde kablosuz modem alacağım ama, airties rt 205 elimizde yok diyorlar, tavsiyeniz nedir. TT bayilerinden......
quote:Orijinalden alıntı: D&T&S Benim bildigim 5 ay 25 tl sonrasında da 55 tl. lik kampanya var. Ayın 28 - 29 u gibi bende limitsize geçeçeğim.... Birde kablosuz modem alacağım ama, airties rt 205 elimizde yok diyorlar, tavsiyeniz nedir. TT bayilerinden...... 5 ay 29.90 değilmi ttnetin? birde smile ın 6 ay yarı fiyat kampanyası var.
quote:Orijinalden alıntı: e_capkan quote:Orijinalden alıntı: D&T&S Benim bildigim 5 ay 25 tl sonrasında da 55 tl. lik kampanya var. Ayın 28 - 29 u gibi bende limitsize geçeçeğim.... Birde kablosuz modem alacağım ama, airties rt 205 elimizde yok diyorlar, tavsiyeniz nedir. TT bayilerinden...... 5 ay 29.90 değilmi ttnetin? birde smile ın 6 ay yarı fiyat kampanyası var. Hayır 5 ay 24.99 tl. ödüyorsunuz. TTNET bayileri böyle diyor ama, TTNET'in sitesinde 3 ay diyor. El altından mı 5 ay yapıyorlar anlamadım ki....
Birde yalın internet seçeneği var. Toplamda fiyat aynı hesaba geliyor ama, yalın internette kablosuz modem hediye, birde taahhüt süresi 12 ay