Tıklayınca hep orta boyutta açılıyorda, ben tam ekran açılsın istiyorum, nasıl olacak?
klavyeden F11 tuşuna bi bas derim.
daha öncede açılmışdı böyle bir topic ama sonuç alınamadı bende çok uğraştım ama yapamadım fazla uğraşma derim takıl orta boyutta
explorer sağ tuş özellikler orda çalıştır var orayı tam ekran yap tamam de olsun
en son kapanan pencerenin boyutunda açılıyor zanndersem.
quote:
Orjinalden alıntı: form
explorer sağ tuş özellikler orda çalıştır var orayı tam ekran yap tamam de olsun
explorer sağ tık özellikler ama çalıştır diye bişey bulamadım ben
anaa yine başladım uğraşmaya aman aman boşver orta boyut açılsın bulaşmıyom ben hiç
Explorer derken hangisi olduğunu yazmamışsın. İE kullandığını varsayarsak biliyordum ama bir süredir firefox kullandığım için aklıma gelmedi ancak özelliklerden varsayılanı seçersen kestirme bir çözüm olabilir. Yada hiç uğraşma firefox kur bu ayarlara daha iyi hakim olabilmen açısından tavsiye ederim.
tesekürler bilmiodum merak ediodum ii oldu sonunda yapildim
quote:
Orjinalden alıntı: muzo_85
quote:
Orjinalden alıntı: form
tesekürler bilmiodum merak ediodum ii oldu sonunda yapildim
O Tamamda Başlangıçta Tam Ekran AÇılıyor Zaten, Ama Herhangi Bi Sitede Verilen Linke Tıkladığın Zaman Yeni Açılan Site Tam Ekran Açılmıyor. Sorun Basit Gibi Görünüyor Ama Ben Bi Türlü Çözemedim Bu İşi. :) Başka Bi Önerisi Olan?
yaw bu basit bi sorun.yukarıda bi arkadasda cewabı wermiş....enson hangi boyutta kapatırsanız sayfayı bidahaki sefer açtığınızdada o boyutta acılır.yani bende ole oluyo..
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
yaw bu basit bi sorun.yukarıda bi arkadasda cewabı wermiş....enson hangi boyutta kapatırsanız sayfayı bidahaki sefer açtığınızdada o boyutta acılır.yani bende ole oluyo..
Öyle Olsa Topic Açarmıyım
Napsam Olmuyor
arkadaşım ilk önce linke tıkla ufak ekran açılsın daha sonra pencerenin tepe sağında bulunan tam ekran düğmesine basmadan mouse yardımı ile pencere köşelerinden ekranı büyüt istediğin boyuta getir daha sonra DOSYA ve KAPAT diyerek pencereni kapa sorunun hallolur.....aynı problem bendede vardı ve düzeldiiiii......
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
quote:
Orjinalden alıntı: yahoyaho
arkadaşım ilk önce linke tıkla ufak ekran açılsın daha sonra pencerenin tepe sağında bulunan tam ekran düğmesine basmadan mouse yardımı ile pencere köşelerinden ekranı büyüt istediğin boyuta getir daha sonra DOSYA ve KAPAT diyerek pencereni kapa sorunun hallolur.....aynı problem bendede vardı ve düzeldiiiii......
aynı şeyi yazacaktım arkadaş yanıtlamış tam ekran butonuna basmadan mouse yardımıyla tam ekran haline getir kenarlardan genişleterek. ve o şekilde kapat gerçi bu yollada tam ekran modunda açılmaz ama yinede ekranı kaplayan şekilde açılır küçük bir şekilde açılmasından daha iyi
evet ya sonunda bende yaptım kurtuldum sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: yahoyaho
O şekilde yapmıstım zaten oyle oluyor, ama bi türlü sağ üstteki tam ekran tuşuna bastığımız da olduğu gibi açılmıyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme