Şimdi Ara

Herhangi Bi Linke Tıklayınca Explorer Sayfası Nasıl Tam Ekran Açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıklayınca hep orta boyutta açılıyorda, ben tam ekran açılsın istiyorum, nasıl olacak?

• klavyeden F11 tuşuna bi bas derim.
  • daha öncede açılmışdı böyle bir topic ama sonuç alınamadı bende çok uğraştım ama yapamadım fazla uğraşma derim takıl orta boyutta
  • explorer sağ tuş özellikler orda çalıştır var orayı tam ekran yap tamam de olsun
  • en son kapanan pencerenin boyutunda açılıyor zanndersem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: form

explorer sağ tuş özellikler orda çalıştır var orayı tam ekran yap tamam de olsun

explorer sağ tık özellikler ama çalıştır diye bişey bulamadım ben

anaa yine başladım uğraşmaya aman aman boşver orta boyut açılsın bulaşmıyom ben hiç
  • Explorer derken hangisi olduğunu yazmamışsın. İE kullandığını varsayarsak biliyordum ama bir süredir firefox kullandığım için aklıma gelmedi ancak özelliklerden varsayılanı seçersen kestirme bir çözüm olabilir. Yada hiç uğraşma firefox kur bu ayarlara daha iyi hakim olabilmen açısından tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

explorer sağ tuş özellikler orda çalıştır var orayı tam ekran yap tamam de olsun

tesekürler bilmiodum merak ediodum ii oldu sonunda yapildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo_85

quote:

tesekürler bilmiodum merak ediodum ii oldu sonunda yapildim

O Tamamda Başlangıçta Tam Ekran AÇılıyor Zaten, Ama Herhangi Bi Sitede Verilen Linke Tıkladığın Zaman Yeni Açılan Site Tam Ekran Açılmıyor. Sorun Basit Gibi Görünüyor Ama Ben Bi Türlü Çözemedim Bu İşi. :) Başka Bi Önerisi Olan?

• yaw bu basit bi sorun.yukarıda bi arkadasda cewabı wermiş....enson hangi boyutta kapatırsanız sayfayı bidahaki sefer açtığınızdada o boyutta acılır.yani bende ole oluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

yaw bu basit bi sorun.yukarıda bi arkadasda cewabı wermiş....enson hangi boyutta kapatırsanız sayfayı bidahaki sefer açtığınızdada o boyutta acılır.yani bende ole oluyo..

Öyle Olsa Topic Açarmıyım
  • Napsam Olmuyor
  • arkadaşım ilk önce linke tıkla ufak ekran açılsın daha sonra pencerenin tepe sağında bulunan tam ekran düğmesine basmadan mouse yardımı ile pencere köşelerinden ekranı büyüt istediğin boyuta getir daha sonra DOSYA ve KAPAT diyerek pencereni kapa sorunun hallolur.....aynı problem bendede vardı ve düzeldiiiii......
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

quote:

Orjinalden alıntı: yahoyaho

arkadaşım ilk önce linke tıkla ufak ekran açılsın daha sonra pencerenin tepe sağında bulunan tam ekran düğmesine basmadan mouse yardımı ile pencere köşelerinden ekranı büyüt istediğin boyuta getir daha sonra DOSYA ve KAPAT diyerek pencereni kapa sorunun hallolur.....aynı problem bendede vardı ve düzeldiiiii......

aynı şeyi yazacaktım arkadaş yanıtlamış tam ekran butonuna basmadan mouse yardımıyla tam ekran haline getir kenarlardan genişleterek.
    ve o şekilde kapat gerçi bu yollada tam ekran modunda açılmaz ama yinede ekranı kaplayan şekilde açılır küçük bir şekilde açılmasından daha iyi

evet ya sonunda bende yaptım kurtuldum sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: yahoyaho

arkadaşım ilk önce linke tıkla ufak ekran açılsın daha sonra pencerenin tepe sağında bulunan tam ekran düğmesine basmadan mouse yardımı ile pencere köşelerinden ekranı büyüt istediğin boyuta getir daha sonra DOSYA ve KAPAT diyerek pencereni kapa sorunun hallolur.....aynı problem bendede vardı ve düzeldiiiii......

O şekilde yapmıstım zaten oyle oluyor, ama bi türlü sağ üstteki tam ekran tuşuna bastığımız da olduğu gibi açılmıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.