Şimdi Ara

Hergün banyo yapıp kese atmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gerçekten takıntı mı oldu nedir
    herkes akrabalarım falan garip karşılıyor bende normal olmadığının farkındayım sizce nasıl bırakmalıyım
    hergün banyo yapıp kese atıyorum ya zararlı hemde nasıl bırakacağım

• Her gün kese atma bir şey olmaz 2. günün kesesinden bir şey çıkmaz ki
  • Cem yılmaz aklıma geldi
  • Her gün banyo yapmak iyidir bence hocam, çok güzel bir alışkanlık. Bence takıntı değilde alışkanlık olarak görmelisin, evlendiğin zaman eşinde memnun olur, çevrendeki insanlar temiz olmandan dolayıda memnun olur. Bence bir zararı yok. Temiz olmanın ne gibi zararı olacak ki zaten.
  • duş almak desen normalde her gün nasıl kese atıyorsun kendine derin soyulur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Her gün banyo yapmak iyidir bence hocam, çok güzel bir alışkanlık. Bence takıntı değilde alışkanlık olarak görmelisin, evlendiğin zaman eşinde memnun olur, çevrendeki insanlar temiz olmandan dolayıda memnun olur. Bence bir zararı yok. Temiz olmanın ne gibi zararı olacak ki zaten.

Her gün yıkanmak cildin yağ dengesini bozuyo diye biliyorum cildi kurutabilir buda kepeğe sebep olabilir güneşe karşı savunmasız bırakabilir felan fişmekan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya çok sağolun arkadaşlar temiz olmak iyi gerçekten şöyle bir şey de var
    ben bu yaşıma geldim banyo duş kavramlarını karıştırırım hep
    banyo deyince lifi hacı şakir saf sabunla köpürtüp yıkanmak aklıma gelir
    duş deyince köpük olmadan sadece su
    öyle değil mi normali gerçeği nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buz gibi suyla banyo yapıyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Her gün banyo yapmak iyidir bence hocam, çok güzel bir alışkanlık. Bence takıntı değilde alışkanlık olarak görmelisin, evlendiğin zaman eşinde memnun olur, çevrendeki insanlar temiz olmandan dolayıda memnun olur. Bence bir zararı yok. Temiz olmanın ne gibi zararı olacak ki zaten.

doktorum takıntı dedi 2 günde bir olacaksın yoksa psikojik olarak hep yapmak istersin dedi o yüzden sordum bence çok iyi zaten
  • böyle devam edersen ilerde ciddi sorunlara yol açabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.