Şimdi Ara

Hergün banyo yapan varmı vücudum yağ istasyonu gibi (Hele bir girin içeri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
5
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Spor yap vücudun yüksek bi ihtimalle fazla yağı atıyor kilo aldigin sureclerde gayet normal. Bi ara cok yagli yemissindir vucut onu atiyor genelde ve obezite başlangıcı bile olabilir. Spor yap lifli yiyecekler tuket yaglilardan uzak dur hepsinden. illaki yediklerindeki yag yeter. ;) bide cavusu az rahat birak ondanda olabilir. 😎

hepsine katılmakla beraber,şu çavuş olayı naturel ya ergenlikteki gibi değilizde en iedeali hftada 2 yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: .kök

quote:

quote:

Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.

Şimdi baba biz esnaf adamız hergün işe gidiyoruz hergün dışardayız,lakin ben 1 gün yıkanmim afedersin zebre leşi gibi hissediyorum kendimi terleyende biriyim,hele yazın evden çıkarken saçları banyoda ayna karşısında hazırlayana kadar bide hava sıcaksa t-sirt terden su oluyor bide karaciğer yağlanması için doktora gitmelimiyim yukarda yazdım ..

Aynı durumdayız. Terlemek çok sıkıntı. Gün içinde kıyafet değiştiriyorum, Her akşam duşa giriyorum. Karaciğer yağlanması hakkında bilgim yok. Ne desem yalan olacak.

Kükürtlü sabunun nasıl faydası oldu? Tavsiye eder misin?

dostum vücüd yağlı benim kükürtlü sabunla yıkanınca cildim pampak oluyor egzamaları kurutuyor bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyden biri ne duş jeli ne şampuan ne birşey kükrtlü sabun mucize gibi,ama kuru ciltlere pek tavsiye edilmiyor çünkü kurutucu özelliği çok var,şu ter olayı bide bizim sülalede baba tarafında ırsi yaz kış terlerim anasını satim boy 1,91 kilo 108 ama fitim fizikle sorunum yok ama ter candan bezdiriyor hele yazın kışın sorun yok bu arada kükürtlü sabun mutlaka dene otacı markasının sabunu iyidir mesela

Tavsiye ettiğiniz sabunu saçta kullansak olur mu ?

tabikide vücüt her yerine kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Macella

bende böyleydim market ürünlerini en aza indirdim özellikle süt ürünleri çok yağlandırıyor günlük 10-15 dakika spora başladım yağlanma baya azaldı masturbasyon sonrasıda vücut yağ salgılıyor onu da belirteyim

masturbasyon ne sıklıkla yapıyorsun,
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    her gün yapıyodum hocam ertesi güne saçım aşırı yağlanıyordu ve sonrası bariz bir şekilde halsizlik isteksizlik oluyordu haftada 1-2 kere banyodan önce yapmaya başlayınca düzeldim baya onu da yapmam da sürekli evdeyim üni sınavına hazırlanıyorum sıkıntıdan yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Testosteron hormonunun fazla olmasından dolayı olabilir. Bence buna sevinmen ve şükür etmen gerek.

Testesteron çok fazla olması iyi bir şey değil ki. Saç dökülmesine bile neden olabiliyor.

doktora görünsekmi ya bide hangi dala gidicez hastaneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macella

her gün yapıyodum hocam ertesi güne saçım aşırı yağlanıyordu ve sonrası bariz bir şekilde halsizlik isteksizlik oluyordu haftada 1-2 kere banyodan önce yapmaya başlayınca düzeldim baya onu da yapmam da sürekli evdeyim üni sınavına hazırlanıyorum sıkıntıdan yapıyorum

yararını gördünmü kardeşim ne adamsın ya
  • quote:

Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.

sacmalamissin.

@konu sahibi, ya protex sabun ya da protex vucut sampuani dene gecer(tercihen sabun). bir de banyoyu azaltma degil sabah ve aksam isten gelince 2ye cikar. 1 haftada normale doner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kolonyalı mendıl ıle 40la kendını hergun
  • 24 saat içerisinde iki kere yaptığım bile oluyor. Hipertiroid var. Bazen aşırı derecede terleme yapıyor bu lanet hastalık. Bu yüzden bazı geceler uykuda aşırı terliyorum. Bu yüzden bir hafta geçmeden çarşaf değiştirmekten bıktım. Gece terleyince sabah zorunlu duş alıyorum. Akşamda spora gidince duş alıyorum. Saç yağlanması dışında vücut yağlanması çok yok ama terleme aşırı derecede mevcut. Atom tedavisi olmam gerek tabi devlet hastanelerinde randevu bulursam...
  • .kök . kullanıcısına yanıt
    Sen uzman mısın?
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

24 saat içerisinde iki kere yaptığım bile oluyor. Hipertiroid var. Bazen aşırı derecede terleme yapıyor bu lanet hastalık. Bu yüzden bazı geceler uykuda aşırı terliyorum. Bu yüzden bir hafta geçmeden çarşaf değiştirmekten bıktım. Gece terleyince sabah zorunlu duş alıyorum. Akşamda spora gidince duş alıyorum. Saç yağlanması dışında vücut yağlanması çok yok ama terleme aşırı derecede mevcut. Atom tedavisi olmam gerek tabi devlet hastanelerinde randevu bulursam...

Kışın soğukta şişme mont altına ince kazak bile giysem hemen terliyorum yazı söylemiyorum bile işim olmayınca yazın ancak akşam 7,den sonra güneş sindimi dıarıya çıkıyorum inan her gn iç dış elbise değiştirmekten benim karıda bıktı inan makina hergün işliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dotacı22

Geçmiş olsun

sağolasın kardeşim.
  • yag istasyonu ney la

2 gune cikar yavas yavas duzelirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

yag istasyonu ney la

ne çıkar güne ne diyon
  • quote:

quote:

yag istasyonu ney la

ne çıkar güne ne diyon

mesaji sildim yarim silmisim

banyo yapma sikligini 2 gune cikar yavas yavas duzelirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 1 Haziran 2017; 17:24:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Testosteron hormonunun fazla olmasından dolayı olabilir. Bence buna sevinmen ve şükür etmen gerek.

Testesteron çok fazla olması iyi bir şey değil ki. Saç dökülmesine bile neden olabiliyor.

doktora görünsekmi ya bide hangi dala gidicez hastaneye

Hormon testi yapmak isteyebilirsiniz.oncelikle cildiyeye gorunun ve hormonal bir şey olabilir mı acaba diye sorun mesela , özel devlet? Hangisine gidersiniz

• quote:

quote:

quote:

yag istasyonu ney la

ne çıkar güne ne diyon

aga emin ol pis hissediyorsun,çok yağda yok ama elini yüzüne gezdirince belli oluyor biz böyle alıştık askerde ble böyleydim her gün duş görevim icabı alay komutanının postasıydım şöförü ve ben her gün duş almak zorunda idik..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yag istasyonu ney la

ne çıkar güne ne diyon

aga emin ol pis hissediyorsun,çok yağda yok ama elini yüzüne gezdirince belli oluyor biz böyle alıştık askerde ble böyleydim her gün duş görevim icabı alay komutanının postasıydım şöförü ve ben her gün duş almak zorunda idik..

Hocam bendede durum aynida. Söylenildiği gibi banyo sıklıgını azaltman lazim. Cilt tipin yağli malesef yapacak birşey yok. Cildin yağlaninca yıkamak yerine temiz havlu ile sil yüzünü mesela. Ben öyle yapiyorum.

• Ben her sanah yıkanırım vücudum yağlıdır 27 yaşındayım böyle gider eminim önmli yaz günlerinde günde 2 defa yıkanırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.