Şimdi Ara

Hergün Aynı Gereksizlikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes at gibi ilerliyor kosuyor hayatta para pul makam eş iş güç yağıyor herkese

Ben her gecen gun daha da dibe batiyorum

Sabahlara kadar dusunuyorum care ariyorum internette arastirma yapiyorum yok kendime gore beni ileri tasiyacak hicbir sey bulamiyorum

Lanet olsun sadece lanet olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İnsanın psikolojisi sağlam olmayınca hiçbir şey çare olamaz hocam.

Şimdi psikolojini kötü etkileyebilecek iki ihtimal var bence, birincisi kimyasal ki örneğin yapay mutluluk yaratan şeyleri fazla kullanmak buna sebep olabiliyor, bir de beyin kimyası bakımından genetik olarak şanssız doğmuş olmak da psikoloji için zor.

İkincisi ise bilişsel, dünyaya nasıl baktığın, nasıl düşündüğün ile ilgili. Eğer her şeye yanlış bakıyorsan psikolojin altüst olmaya müsaittir. Hayata olumlu ama gerçekçi bakmalısın, olumsuz ve gerçekçi olmayan şekilde değil.

Kimyasal veya Bilişsel anlamda yanlışlar yapmıyorsan, psikolojin olabilecek en iyi seviyeye gelir ki elimizden gelen budur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barryallenn

İnsanın psikolojisi sağlam olmayınca hiçbir şey çare olamaz hocam.

Şimdi psikolojini kötü etkileyebilecek iki ihtimal var bence, birincisi kimyasal ki örneğin yapay mutluluk yaratan şeyleri fazla kullanmak buna sebep olabiliyor, bir de beyin kimyası bakımından genetik olarak şanssız doğmuş olmak da psikoloji için zor.

İkincisi ise bilişsel, dünyaya nasıl baktığın, nasıl düşündüğün ile ilgili. Eğer her şeye yanlış bakıyorsan psikolojin altüst olmaya müsaittir. Hayata olumlu ama gerçekçi bakmalısın, olumsuz ve gerçekçi olmayan şekilde değil.

Kimyasal veya Bilişsel anlamda yanlışlar yapmıyorsan, psikolojin olabilecek en iyi seviyeye gelir ki elimizden gelen budur zaten.
    Çok mantıklı konustun reis

Nasil hayata olumlu bakabilirim

• Sana öyle geliyor kimseye bişe yağdığı yok türk milleti şov yapmayı güzel beceriyor sende şov yapamıyorsan öyle geliyordur kimseye inanma

• Joker ol hamza

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Joker ol hamza
    Joker anca benim müridim olur awk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Joker anca benim müridim olur awk

Alıntıları Göster

skjdjfdjsfskfasf valla bıktım bu hayattan biliyon mu biliyon tabi ki hahahahahahaha

• Kardeşim, bir psikoloğa görünmeni öneririm. Sorunlarını yine kendin çözeceksin ama uzman birinin yol göstermesiyle inan ki işler kolaylaşıyor. Bizzat destek almış biri olarak bunu bi’ düşün derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gracey1

Kardeşim, bir psikoloğa görünmeni öneririm. Sorunlarını yine kendin çözeceksin ama uzman birinin yol göstermesiyle inan ki işler kolaylaşıyor. Bizzat destek almış biri olarak bunu bi’ düşün derim...

param yok o kadar ya :(

• çare nofap

Hergün Aynı Gereksizlikler
  • Öncelikle sağlıklısın. Bunun kıymetini bilmen lazım. Ancak bir hastalığa yakalanırsan şu günlerin için ayak baş parmaklarını verirsin düşünmeden.

Onun dışında bu hayata MUTLU olmak için gelmedin. Hazlar dışında hayatın devam etmesi için bir mücadeleye ihtiyaç var. Duygularınla mücadele, para için mücadele, çocuğu büyütme mücadelesi.

Peki neden mücadele ediyoruz? Zaman geçirmek için.

Mücadele olmazsa ZAMAN geçmez. ZAMAN geçmezse de ERKEN ölemezsin. Mesela 1 sene sana 10 sene gibi gelir ve var olmak zaten kolay bir şey olmadığından daha fazla acı çekersin.

Acıyı az çekmen içinse en iyi yol bir şey ile mücadeledir.

Mücadelesiz biçimde kulvarın dışında kalırsan var olmak ile fazla baş başa kalırsın kısaca ve beynin bunu kaldırmayıp kanser bile olabilirsin.

• kolay yoldan nasıl zengin olurum diye hayal kurup internette boş yapıyosan tabiki ilerleyemezsin. Dil, kodlama veya tyt matematik gibi hem mental açıdan seni geliştirebilecek hem de işe yarayabilecek alanlarla başlayabilirsin.

• Devlet hastanesindeki bir psikologla görüşmek için randevu alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracey1 -- 20 Mart 2021; 23:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Öncelikle sağlıklısın. Bunun kıymetini bilmen lazım. Ancak bir hastalığa yakalanırsan şu günlerin için ayak baş parmaklarını verirsin düşünmeden.

Onun dışında bu hayata MUTLU olmak için gelmedin. Hazlar dışında hayatın devam etmesi için bir mücadeleye ihtiyaç var. Duygularınla mücadele, para için mücadele, çocuğu büyütme mücadelesi.

Peki neden mücadele ediyoruz? Zaman geçirmek için.

Mücadele olmazsa ZAMAN geçmez. ZAMAN geçmezse de ERKEN ölemezsin. Mesela 1 sene sana 10 sene gibi gelir ve var olmak zaten kolay bir şey olmadığından daha fazla acı çekersin.

Acıyı az çekmen içinse en iyi yol bir şey ile mücadeledir.

Mücadelesiz biçimde kulvarın dışında kalırsan var olmak ile fazla baş başa kalırsın kısaca ve beynin bunu kaldırmayıp kanser bile olabilirsin.

bunlar zor challengelarla karşılaşmamış tiplerin sözleri kusura bakma

• ulan şaka maka hayatım böyle

• musetea kullanıcısına yanıt

Hocam uzaktan bakınca mantıklı konuşmuşsun gibi geliyor ama saçmalamışsın harbiden.

"Bu hayata mutlu olmak için gelmedin", "zaman geçirmek için"...bu iki ifadenin altını doldurmaya çalışacak her türlü sav saçmalıktan ibarettir.

Mücadeleye ihtiyaç olduğu kısmında katılıyorum ama bunu emeklilik primi öder gibi günü doldurmak için değil de mutlu olmak için yapmak gerekiyor bence. Duyguların için mücadele, para için mücadele vs günün sonunda mutluluk hedeflenerek yapılıyor vadeyi doldururken zaman geçirmek için değil. Hazları bir kenara bırakınca hayatında mücadele etmeye sebebin olması için ya keşiş olacaksın ya da aşırıya kaçmış bir derviş, kendini ruhani bi şeylere adamış olman lazım onun dışında her mücadelemiz mutlu son için haz için aslında. Beynin bunu kaldırmayıp kanser olma olayı nasıl oluyor ona hiç değinmiyorum bile, var oluşsal sancılar çekip kanser olan birkaç örnek paylaşırsanız biz de anlamış oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Hocam uzaktan bakınca mantıklı konuşmuşsun gibi geliyor ama saçmalamışsın harbiden.

"Bu hayata mutlu olmak için gelmedin", "zaman geçirmek için"...bu iki ifadenin altını doldurmaya çalışacak her türlü sav saçmalıktan ibarettir.

Mücadeleye ihtiyaç olduğu kısmında katılıyorum ama bunu emeklilik primi öder gibi günü doldurmak için değil de mutlu olmak için yapmak gerekiyor bence. Duyguların için mücadele, para için mücadele vs günün sonunda mutluluk hedeflenerek yapılıyor vadeyi doldururken zaman geçirmek için değil. Hazları bir kenara bırakınca hayatında mücadele etmeye sebebin olması için ya keşiş olacaksın ya da aşırıya kaçmış bir derviş, kendini ruhani bi şeylere adamış olman lazım onun dışında her mücadelemiz mutlu son için haz için aslında. Beynin bunu kaldırmayıp kanser olma olayı nasıl oluyor ona hiç değinmiyorum bile, var oluşsal sancılar çekip kanser olan birkaç örnek paylaşırsanız biz de anlamış oluruz..

Para kazanma hırsı senin dikkatini dağıtır.

Çocuk yapmak senin dikkatini dağıtır.

İşe gitmek senin dikkatini dağıtır.

Ne kadar dikkatini dağıtırsan ne kadar rol yaparsan ne kadar tribe girersen ne kadar miş gibi yaparsan senin için daha iyi çünkü böylece yıllar daha hızlı geçecek ve ölüme doğal yoldan daha hızlı ulaşacaksın.

Pandemi döneminde depresyon ve stres arttı çünkü dikkatimiz dağılamıyor. Önceden dikkat dağıtmada tecrübeli olan insanlar şanslılar çünkü daha iyi geçiriyor bu dönemleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

bunlar zor challengelarla karşılaşmamış tiplerin sözleri kusura bakma

Alıntıları Göster

Sen de mücadele ediyorsun ve bunun için bu forumu bulmuşsun. Yol olarak. Burdan zevk alıyorsun. En azından şimdilik. Hayat bundan fazla değil işte.

Bir yol bul ve orada zamanını geçir.

Başkası işiyle parayla çocuğuyla ünvanla hayalle sen de burasıyla şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 21 Mart 2021; 17:41:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.