< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hergün Aynı Gereksizlikler

-
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanın psikolojisi sağlam olmayınca hiçbir şey çare olamaz hocam.
Şimdi psikolojini kötü etkileyebilecek iki ihtimal var bence, birincisi kimyasal ki örneğin yapay mutluluk yaratan şeyleri fazla kullanmak buna sebep olabiliyor, bir de beyin kimyası bakımından genetik olarak şanssız doğmuş olmak da psikoloji için zor.
İkincisi ise bilişsel, dünyaya nasıl baktığın, nasıl düşündüğün ile ilgili. Eğer her şeye yanlış bakıyorsan psikolojin altüst olmaya müsaittir. Hayata olumlu ama gerçekçi bakmalısın, olumsuz ve gerçekçi olmayan şekilde değil.
Kimyasal veya Bilişsel anlamda yanlışlar yapmıyorsan, psikolojin olabilecek en iyi seviyeye gelir ki elimizden gelen budur zaten. -
Çok mantıklı konustun reisquote:
Orijinalden alıntı: barryallenn
İnsanın psikolojisi sağlam olmayınca hiçbir şey çare olamaz hocam.
Şimdi psikolojini kötü etkileyebilecek iki ihtimal var bence, birincisi kimyasal ki örneğin yapay mutluluk yaratan şeyleri fazla kullanmak buna sebep olabiliyor, bir de beyin kimyası bakımından genetik olarak şanssız doğmuş olmak da psikoloji için zor.
İkincisi ise bilişsel, dünyaya nasıl baktığın, nasıl düşündüğün ile ilgili. Eğer her şeye yanlış bakıyorsan psikolojin altüst olmaya müsaittir. Hayata olumlu ama gerçekçi bakmalısın, olumsuz ve gerçekçi olmayan şekilde değil.
Kimyasal veya Bilişsel anlamda yanlışlar yapmıyorsan, psikolojin olabilecek en iyi seviyeye gelir ki elimizden gelen budur zaten.
Nasil hayata olumlu bakabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sana öyle geliyor kimseye bişe yağdığı yok türk milleti şov yapmayı güzel beceriyor sende şov yapamıyorsan öyle geliyordur kimseye inanma
-
Joker ol hamza
Joker anca benim müridim olur awkquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
Joker ol hamza
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Joker anca benim müridim olur awk
Alıntıları Gösterskjdjfdjsfskfasf valla bıktım bu hayattan biliyon mu biliyon tabi ki hahahahahahaha
-
Kardeşim, bir psikoloğa görünmeni öneririm. Sorunlarını yine kendin çözeceksin ama uzman birinin yol göstermesiyle inan ki işler kolaylaşıyor. Bizzat destek almış biri olarak bunu bi’ düşün derim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gracey1Kardeşim, bir psikoloğa görünmeni öneririm. Sorunlarını yine kendin çözeceksin ama uzman birinin yol göstermesiyle inan ki işler kolaylaşıyor. Bizzat destek almış biri olarak bunu bi’ düşün derim...
param yok o kadar ya :(
-
çare nofap
-
Öncelikle sağlıklısın. Bunun kıymetini bilmen lazım. Ancak bir hastalığa yakalanırsan şu günlerin için ayak baş parmaklarını verirsin düşünmeden.
Onun dışında bu hayata MUTLU olmak için gelmedin. Hazlar dışında hayatın devam etmesi için bir mücadeleye ihtiyaç var. Duygularınla mücadele, para için mücadele, çocuğu büyütme mücadelesi.
Peki neden mücadele ediyoruz? Zaman geçirmek için.
Mücadele olmazsa ZAMAN geçmez. ZAMAN geçmezse de ERKEN ölemezsin. Mesela 1 sene sana 10 sene gibi gelir ve var olmak zaten kolay bir şey olmadığından daha fazla acı çekersin.
Acıyı az çekmen içinse en iyi yol bir şey ile mücadeledir.
Mücadelesiz biçimde kulvarın dışında kalırsan var olmak ile fazla baş başa kalırsın kısaca ve beynin bunu kaldırmayıp kanser bile olabilirsin.
-
kolay yoldan nasıl zengin olurum diye hayal kurup internette boş yapıyosan tabiki ilerleyemezsin. Dil, kodlama veya tyt matematik gibi hem mental açıdan seni geliştirebilecek hem de işe yarayabilecek alanlarla başlayabilirsin.
-
Devlet hastanesindeki bir psikologla görüşmek için randevu alabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracey1 -- 20 Mart 2021; 23:45:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: museteaÖncelikle sağlıklısın. Bunun kıymetini bilmen lazım. Ancak bir hastalığa yakalanırsan şu günlerin için ayak baş parmaklarını verirsin düşünmeden.
Onun dışında bu hayata MUTLU olmak için gelmedin. Hazlar dışında hayatın devam etmesi için bir mücadeleye ihtiyaç var. Duygularınla mücadele, para için mücadele, çocuğu büyütme mücadelesi.
Peki neden mücadele ediyoruz? Zaman geçirmek için.
Mücadele olmazsa ZAMAN geçmez. ZAMAN geçmezse de ERKEN ölemezsin. Mesela 1 sene sana 10 sene gibi gelir ve var olmak zaten kolay bir şey olmadığından daha fazla acı çekersin.
Acıyı az çekmen içinse en iyi yol bir şey ile mücadeledir.
Mücadelesiz biçimde kulvarın dışında kalırsan var olmak ile fazla baş başa kalırsın kısaca ve beynin bunu kaldırmayıp kanser bile olabilirsin.
bunlar zor challengelarla karşılaşmamış tiplerin sözleri kusura bakma
-
ulan şaka maka hayatım böyle
Hocam uzaktan bakınca mantıklı konuşmuşsun gibi geliyor ama saçmalamışsın harbiden.
"Bu hayata mutlu olmak için gelmedin", "zaman geçirmek için"...bu iki ifadenin altını doldurmaya çalışacak her türlü sav saçmalıktan ibarettir.
Mücadeleye ihtiyaç olduğu kısmında katılıyorum ama bunu emeklilik primi öder gibi günü doldurmak için değil de mutlu olmak için yapmak gerekiyor bence. Duyguların için mücadele, para için mücadele vs günün sonunda mutluluk hedeflenerek yapılıyor vadeyi doldururken zaman geçirmek için değil. Hazları bir kenara bırakınca hayatında mücadele etmeye sebebin olması için ya keşiş olacaksın ya da aşırıya kaçmış bir derviş, kendini ruhani bi şeylere adamış olman lazım onun dışında her mücadelemiz mutlu son için haz için aslında. Beynin bunu kaldırmayıp kanser olma olayı nasıl oluyor ona hiç değinmiyorum bile, var oluşsal sancılar çekip kanser olan birkaç örnek paylaşırsanız biz de anlamış oluruz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeslasHocam uzaktan bakınca mantıklı konuşmuşsun gibi geliyor ama saçmalamışsın harbiden.
"Bu hayata mutlu olmak için gelmedin", "zaman geçirmek için"...bu iki ifadenin altını doldurmaya çalışacak her türlü sav saçmalıktan ibarettir.
Mücadeleye ihtiyaç olduğu kısmında katılıyorum ama bunu emeklilik primi öder gibi günü doldurmak için değil de mutlu olmak için yapmak gerekiyor bence. Duyguların için mücadele, para için mücadele vs günün sonunda mutluluk hedeflenerek yapılıyor vadeyi doldururken zaman geçirmek için değil. Hazları bir kenara bırakınca hayatında mücadele etmeye sebebin olması için ya keşiş olacaksın ya da aşırıya kaçmış bir derviş, kendini ruhani bi şeylere adamış olman lazım onun dışında her mücadelemiz mutlu son için haz için aslında. Beynin bunu kaldırmayıp kanser olma olayı nasıl oluyor ona hiç değinmiyorum bile, var oluşsal sancılar çekip kanser olan birkaç örnek paylaşırsanız biz de anlamış oluruz..
Para kazanma hırsı senin dikkatini dağıtır.
Çocuk yapmak senin dikkatini dağıtır.
İşe gitmek senin dikkatini dağıtır.
Ne kadar dikkatini dağıtırsan ne kadar rol yaparsan ne kadar tribe girersen ne kadar miş gibi yaparsan senin için daha iyi çünkü böylece yıllar daha hızlı geçecek ve ölüme doğal yoldan daha hızlı ulaşacaksın.
Pandemi döneminde depresyon ve stres arttı çünkü dikkatimiz dağılamıyor. Önceden dikkat dağıtmada tecrübeli olan insanlar şanslılar çünkü daha iyi geçiriyor bu dönemleri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806bunlar zor challengelarla karşılaşmamış tiplerin sözleri kusura bakma
Alıntıları GösterSen de mücadele ediyorsun ve bunun için bu forumu bulmuşsun. Yol olarak. Burdan zevk alıyorsun. En azından şimdilik. Hayat bundan fazla değil işte.
Bir yol bul ve orada zamanını geçir.
Başkası işiyle parayla çocuğuyla ünvanla hayalle sen de burasıyla şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 21 Mart 2021; 17:41:35 >
Benzer içerikler
- kıraathane isimleri
- kyk da sigara içme cezası 2024
- en iyi demlik poşet çay hangisi
- hoşlandığın kıza çiçek notu
- kredi kartım çalındı harcama yapılmış ne yapmalıyım
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X