Şimdi Ara

HERBALIFE BU WELNESS SEKTÖRÜ NEDİR ARKADAŞLAR VARMI İÇİNDE BULUNAN???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sektörde çalışanınız varmı bir katkı sağlıyormu bir öneri geldi bir fikrim yok bu sektör ile ilgili.Bilgisi olan arkadaşlarım varsa yazmadan geçmeyin bilgileriniz dahilinde bende bir önfikir edinmiş olayım

• Duydugum kadari ile onune gelene teklif yapiyorlar dostum.Seminerler konferanslar yaparak yeni elemanlar aliyorlarmis ve pek iyi seyler duymadim hakkinda.Yani insanlari kandirmak ile para kazaniyorlar tarzi duyumlar aldim.Ama yinede emin olmadigim gozumle gormedigim konu hakkinda daha fazlasini soyleyemeyecegim
  • arkadaş beni seminere götrmüştü giriş 5 lira demişti 20 lira almışlardı. o zaman kıl olmuştum.
    abuk subuk hareketler şımarmalar millete gaz vermeler. yok bi senede mersedes aldım, boğazda yalı aldm.
    bana ters geldi.
  • Aslında dolandırıcılık yok işin içinde. Sadece insanların duymak istedikleri şeyleri söylüyorlar. Sistem bir zamanların ünlü "Titan Saadet Zinciri" gibi. Ya da bazılarınızın bilebileceği Amway gibi. Şöyle çalışıyor;

Sen işe giriyorsun diyelim. Senin üstünde biri var (A kişisi). Sen A kişisinden 1 set alıyorsun, diyelim 60 liraya. Sonra setin içindekileri mümkün olan en yüksek fiyata satmaya çalışıyorsun. Arada ki fark cebine kalıyor. Tabii A kişiside mesela 40 liraya alıyor setleri. Ama altında 20 kişi olsa, karı hesapla. Sende kendi altında çalışacak birilerini buldun mu, onlara sattığın setlerle ciddi paralar kazanabiliyorsun. Eğer ki geniş bir çevren varsa, düşünebilirsin. Boğazda yalı aldırır mı? Türkiye'de ki herkesi kendine bağlarsan belki.

Pazarlama sektörü, eğer becerebilirseniz ve zevk alırsanız oldukça karlı bir sektördür. İyi bir pazarlamacı asla işsiz kalmaz. Ama çok çok zor bir meslektir. Lakin, ben 2 ay başka bir şekilde pazarlamacılık yaptım ve açıkçası hayatım değişti. En azından artık hangi iş bana uygun değil biliyorum. Ayrıca bir çok insanla görüştüğünüz, iletişime geçtiğiniz için çok farklı şeyler öğrenme fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

O konferanslarda ciddi gelir oluşturuyor tabii bu adamlar için.

Benim kişisel tecrübelerim Herblife'dan uzak durmak (bir iki kere eksik bilgili gazete ilanları yüzünden görüşmeye gitmiştim, hala arıyorlar arada sırada) ama düşün taşın, kaybedecek çok fazla bir şeyin olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

arkadaş beni seminere götrmüştü giriş 5 lira demişti 20 lira almışlardı. o zaman kıl olmuştum.
    abuk subuk hareketler şımarmalar millete gaz vermeler. yok bi senede mersedes aldım, boğazda yalı aldm.
    bana ters geldi.

bi arkadaşla beraber ilanlarını gördük. arkadaş illa bende başvuracam bi gidip görüşelim dedi. gittik, aynen bizede bunları anlattı eleman 3 seneye araba alırsınız, 5 seneye ev alırsınız, her türlü önemli çevreden insan tanırsınız cart curt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.