Şimdi Ara

her zamanki gibi bir fenerbahe maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oynamadık ama o gol verilseydi gidişat farklı olacaktı, 1-0 öne geçen takım olarak oyunumuz çok daha farklı olacaktı, iki tane garip gol yeyince de takım olarak oyundan koptuk ve daha önceki maçlardaki gibi kırılgan takım gene ortaya çıktı ve maçı bıraktık.

Sonuç olarak yapılan bariz hakem hatasıı ve yenilen garip gollerin bir Fenerbahçe maçına denk gelmesini artık garipsemiyorum. Sonuç olağandır.

• Size göre gol bize göre gol değil bu nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

Size göre gol bize göre gol değil bu nasıl olacak ?

Bilirkişi misin sen? Pozisyon bariz gol, üstüne sizin gol de Kuyt ofsaytta. Bizim takım vasat oynadı, hakem hataları bunu değiştirmez ama buraya gelip de saçmalamayın zahmet olmazsa. Aynı şeyler sizin aleyhinize olsa Aziz bey hakemlerin yanına çoktan inmişti, polis arabaları devrilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Bilirkişi misin sen? Pozisyon bariz gol, üstüne sizin gol de Kuyt ofsaytta. Bizim takım vasat oynadı, hakem hataları bunu değiştirmez ama buraya gelip de saçmalamayın zahmet olmazsa. Aynı şeyler sizin aleyhinize olsa Aziz bey hakemlerin yanına çoktan inmişti, polis arabaları devrilmişti.

haha diyene bak

sen bilirkişi misin ? Neye göre gol diyorsun ? Topum tamamının çizgiden içeri girmediğini görmüyormusun ?

Evet kabul etmek gerekirse biz sizi Şike'ledik.

Hadi şimdi devam et mutlu olmanın yollarını ara.

• Lig TV kameralarına göre, top çizgiyi geçmiş. Kuyt'un pozisyonu da ofsayt. Cemaat, kameralara da el atmadıysa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Lig TV kameralarına göre, top çizgiyi geçmiş. Kuyt'un pozisyonu da ofsayt. Cemaat, kameralara da el atmadıysa tabi

Topun çizgiden geçmesi bir şey ifade etmez. Topun %100'ünün çizgiden geçmesi lazım. Top ve direk arasında herhangi bir boşluk görüyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Lig TV kameralarına göre, top çizgiyi geçmiş. Kuyt'un pozisyonu da ofsayt. Cemaat, kameralara da el atmadıysa tabi

Topun çizgiden geçmesi bir şey ifade etmez. Topun %100'ünün çizgiden geçmesi lazım. Top ve direk arasında herhangi bir boşluk görüyor musun?

Lig Tv'nin ölçüm aletine göre tamamı geçmiş. Attığınız ilk gol de ofsayt. Birazcık empati kurun artık. Kendimi Trabzonsporluların yerine koyuyorum. Şampiyonluğumuz şikeyle elimizden alınmış, ırkçılık olayları olmuş, bugün de hakem niyetini ortaya koymuş. Federasyon desen işi gücü Trabzon ve Galatasaray'la uğraşmak. İtiraf ediyorum, bugün ben tribünde olsam inerdim sahaya. Adaletin olmadığı yerde kaos olur. O kadar Trabzonlunun günahına girmeye kimsenin hakkı yok. Bunun hesabını kimse veremeyecek, ama dünyada ama öbür tarafta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocan bile kabul etmiş Fenerbahce haklı bir galibiyet aldı diyerekten,sen hala...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlamakta zorlanıyorsun sanırım. Şöyle söyleyeyim Lig TV deki Maraton programında iki pozisyonu da incelediler. Yapılan ölçümde futbolcu olan Kuyt'un ofsaytta olduğunu ve futbol topunun tamamının çizgiyi geçtiğini gördüler. Bunu yapan adamları da bilirkişi olarak nitelendirebiliriz. Yani evet, senin aksine ben bilirkişilerin söylediklerine dayanarak yorum atıyorum. Bundan daha da açık nasıl anlatılır bilmiyorum.
  • quote:

quote:

bize inanmıyorsunda aç bir futbol programı falan izle. millet topun %80-90 ı geçmiş tamamı geçmemiş diyor. sen hala gelmiş burada bilirkişilik yapıyosun
  • Bariz hakem hatası mı? Yok artık daha neler.

Egemenin çıkarttığı pozisyonda kalenin hemen yanındaki kameranın görüntülerinde dahi topun çizgiyi tam olarak geçmediği görünüyor. LigTV'nin bir takım görüntü analizlerine bilgisayar hesaplarına vs. göre oluşturduğu görüntüde çok az bir farkla çizgiyi geçmiş. Böyle bir pozisyona nasıl bariz hakem hatası diyorsun ?

Ofsayt dediğin pozisyonda 11cm'miş. 11cm bir uç kutusu demek ya da işaret parmağının boyu demek. Bunlara bariz hakem hatası demek, hakkımız yendi demek ayıptır, günahtır.

Şu maçı izleyipte hakem yüzünden yenildik diyen insan bir insan fanatiklikten kör olmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaliRammer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

bize inanmıyorsunda aç bir futbol programı falan izle. millet topun %80-90 ı geçmiş tamamı geçmemiş diyor. sen hala gelmiş burada bilirkişilik yapıyosun

Yok ya yok. Cidden beyninizde problem var kesin böyle bir şey olmak zorunda. Arkadaş aptal mısınız? Valla dayanamıyorum artık ya. Okumak bu kadar mı zor. Az aşağıya in de oku ne yazmışım. Adamlar bilgisayarla ölçüyor daha net ne olabilir? Hala gelmişsin üste çıkmaya çalışıyorsun. Üstüne de zaten takım vasat oynamış demişim. Hala saçmalıyorsunuz, alıntılama arkadaş beni. Cevap verme bana. Ne laftan anlamaz adamsınız. Nihayet kurtuldum senden diyorum yine geliyorsun bir rahat ver artık ya. Dizi konusunda aynı burada aynı. Alıntılama beniiiiiii.

Kardeşim 2 maç daha kaybetsen düşme potasına gireceksin mücadele etmeyen oyuncularını, futboldan zerre anlamayan Sadri'yi eleştir hakemden önce

off off azıcık laftan anlayın yeter artık lütfen. Aç yorumlarıma bak zaten her yorumumda sadri şener'i eleştiriyorum. Sadri Şener'i savunan trabzonlularla tartışıyorum hala gelmiş ne diyorsun. Ben zaten takım berbat oynadı diyorum. Bütün trabzonlu arkadaşlarla konuşmuşuz takımın berbat durumundan dert yanmışız. geliyorum buraya hakemin hata yapmadığını söyleyen adama, hakem hata yaptı diyorum gelip bana sadri şener i eleştirin diyorsunuz. nerden biliyorsun eleştirmediğimi? sadri şener gerizekalı diye ben hakemin yaptığı hatayı görmezden mi geleyim mi? yeterince sakin kalmaya çalışıyorum ama yeter artık ya. okumak neden bu kadar zor? sadri şener kötü diye gelip hakem hiç hata yapmadı süper maç mı yönetti diyeyim?

• Yahu ortada bariz hakem hatası falan yok, bu adamları ne zannediyorsunuz? Gökten vahiy mi geliyor bu adamlara top çizgiyi geçti ya da 11cm offside var diye? Sen onlarca kameranın görüntülerini ağır çekim izleyerek bilgisayardan çizgi çekerek zor anlıyorsun bu adamlar bunu nasıl görecek?

Futbol bilgisayar oyunu değil. Kararları insanlar veriyor ve insanlarında bir takım fiziksel limitleri var. insan limitlerine aykırı bir olayı hakem hatası olarak lanse edersen ancak güler geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Yahu ortada bariz hakem hatası falan yok, bu adamları ne zannediyorsunuz? Gökten vahiy mi geliyor bu adamlara top çizgiyi geçti ya da 11cm offside var diye? Sen onlarca kameranın görüntülerini ağır çekim izleyerek bilgisayardan çizgi çekerek zor anlıyorsun bu adamlar bunu nasıl görecek?

Futbol bilgisayar oyunu değil. Kararları insanlar veriyor ve insanlarında bir takım fiziksel limitleri var. insan limitlerine aykırı bir olayı hakem hatası olarak lanse edersen ancak güler geçerim.

bu mesaj bu konunun son cevabı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Yahu ortada bariz hakem hatası falan yok, bu adamları ne zannediyorsunuz? Gökten vahiy mi geliyor bu adamlara top çizgiyi geçti ya da 11cm offside var diye? Sen onlarca kameranın görüntülerini ağır çekim izleyerek bilgisayardan çizgi çekerek zor anlıyorsun bu adamlar bunu nasıl görecek?

Bariz hakem hatası demedim ki. Bariz gol diyorum. Yani topun %100 ü çizgiyi geçmiş diyorum. Hakemin yaptığı da bilerek veya bilmeyerek hatadır. Sonuçta pozisyon gol olmuş ama vermemiş. Sonuçta hata yapmış oluyor. Yerine başka hakem koysan belki o da aynı hatayı yapacaktı bilemem orasını. Sonuçta hata yaptığını belirtiyorum. Ve de aynı hakem Kuyt'un pozisyonunun tıpa tıp aynısında bizim aleyhimize ofsayt çalışıyor. Eğer net emin olamadığın pozisyonda karar vermiyorsan bir zahmet bizim pozisyonumuzda da emin değilsen net karar verme derler adama. Ki tekrar üstüne basa basa söylüyorum çünkü yukardaki yorumlar, ısrarla söylemem gerektiğini gösteriyor. Ben o pozisyonlarda hata yapmasalar maçı %100 kazanırdık demiyorum. Ben o pozisyona gol değil diyen adama, bilgisayarla ölçülüp pozisyonun gol olduğunun görüldüğünü söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adizman

İyi oynamadık ama o gol verilseydi gidişat farklı olacaktı, 1-0 öne geçen takım olarak oyunumuz çok daha farklı olacaktı, iki tane garip gol yeyince de takım olarak oyundan koptuk ve daha önceki maçlardaki gibi kırılgan takım gene ortaya çıktı ve maçı bıraktık.

Sonuç olarak yapılan bariz hakem hatasıı ve yenilen garip gollerin bir Fenerbahçe maçına denk gelmesini artık garipsemiyorum. Sonuç olağandır.

öncelikle gol olmadığını sen de biliyorsun da hadi diyelim rüyanız da haklısınız...

ozaman bakınız, sizin başkanınız durum 0-0 iken 23. dakikada hakem hatasıyla yanlış penaltı ve kırmızı kart kararı öne geçip kazandığınız ts-gaziantepspor maçından sonra neler buyurmuş neler...

Sadri Şener eleştirilere "Trabzon'da ilk yenilen takım değil Antep. Üstelik skoru da hatırlatmak lazım, maç 1-0 değil, 3-0 bitti" sözleriyle cevap verdi.

Bordo-Mavili ekibin patronu, takımının sahadan çok net bir galibiyetle ayrıldığına vurgu yaparken, aksi görüşlerle ilgilenmediklerinin altını çizdi.

Yaratılan havanın kimseye bir etkisi olmayacağını dile getiren Şener, “Sanki Trabzonspor hiç futbol oynamadan maç kazanmış gibi konuşulması doğru değil. Ayrıca Trabzonspor’a Trabzon’da yenilen ilk takım da Gaziantepspor değil. Avni Aker her zaman için ligin en zor deplasmanlarından biri olmuştur. Şimdi kalkıp maçın sonucunu hakem hatasına bağlamak olmaz. Şunu sormak lazım o zaman, maç 1-0 mı bitti!” göndermelerini yaptı.

HERKES İŞİNE BAKSIN

Trabzonspor olarak sadece kalan maçlarına konsantre olduklarını söyleyen Sadri Şener, Fenerbahçe cephesine de şöyle seslendi: Bence artık herkes kendi işine baksın. Sonuçta önümüzde çok kısa bir süre kaldı, ortamın daha fazla gerilmemesi lazım."

http://www.internethaber.com/senerden-mac-3-0-bitti-tepkisi-344523h.htm

kısacası sadri şener " olayı fazla büyütmeye gerek yok, maçı 3-0 kazandık, yanlış golü çıkart ne oldu? 2-0 gene biz kazandık" demişti... maşallah zeka küpü"

ne oldu, rüzgar tersten esince nezle mi oluyorsunuz?

şimdi ben de diyorum kii

OLAYI BÜYÜTMEYE GEREK YOK, VERSİNLER SİZİN GOLÜ, NE OLDU? 1-3 GENE BİZ KAZANDIK

• Gol verilmedi tamam ama ben bu fenerin bursa ve trabzon deplasmanlarından rahat rahat 3 puanla dönmesini anlamıyorum arkadaş
  • herkes istedigi gibi yorumluyor Maçı.Hala maçtamısınız siz?Türkiyede Futbol bitti artık.Başımızda Futbolu Maşa olarak kullananlar oldukça kimsede birşey beklemesin.
  • Yahu Markus Merk bile gol değil diyor.
  • quote:

Aptal birini bulunca, dalga geçmenin neresinde hastalık var bilemiyorum :) Hem kendini psikolog sanan birinin karşısındaki ona çok sakin cevap verdiği halde küfürlere başvurup, tehdit etmesi kadar hastalıklı bir durum olabilir mi :)

İşte muhabbeti oraya çeken gerizekalıdadır problem burada.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.