Şimdi Ara

Her yerden bir bug cıkıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni patch sonrası bu buglarla karsılastım.

*Bazen Dungeona giriste loading ekranın dolmaması
    *PoS'ta yukardan düsen mark ve son bossda yere düsen buzların görünmemesi.
    *EoS'da karşılaştıgım Res atan melegin süresini beklerken 1 sn olduktan sonra tekrar 30 sn cıkması.
    *Gundrak'ta 2.boss yere attıgı mor posionlar görünmüyor ve son boss giden yolda platformun üstünde durulmasına ragmen pirahanaların saldırması
    *Inspect sorunu
    *Öldükten sonra ucan mountun yavas olması (bu bug olmayabilir)
    *Dungeonda öldüp release yaptıktan sonra canlı olarak baslama

Şu anlık aklıma gelen bunlar.

• Private serveramı gecsek ne yapsak orada daha az bug var gibi

Not:TTnet ve Blizzarda ahirette rahat yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphendus -- 16 Ekim 2010; 4:26:53 >
  • Nitrolu Frostwyrm lara ne demeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 16 Ekim 2010; 6:04:57 >
  • bendeki TÜM uçan mountlar %310 gidiyo
    düşük lvl mountlarda dahil
    2 tane %310 luk mount var fakat bu hızlar sadece mountta
    nasıl oluyoda diğer tüm uçan mount hızı %310 olabiliyo onu anlayamadım
    %310 luk mountu olanlarda sanırım böyle bir bug var
    %280lik mountu olanlar yine 280 uçuyo
    onun dışında genelde ati serisi kartlarda grafik bozuklukları var
    var oğlu var yaz yaz bitmez
    umarım düzeltirler bu saçmalıkları
  • paramızla rezil oluyoruz
    ha kardeşim hazır değilsen patchi neden sunuyosun madem buglı patch verceksin neden test serverları var ttnet blizz el ele oyuncuları sövdürtmeye
  • *Stealth olan moblara siz gidip vurmadıkça gelip saldıramıyolar sadece combata girip öyle bekliyorlar (bkz. Tarren Mill yukarısındaki Syndicate Kasabası)
    *Patch gelmeden önceki FPS problemide aynen devam ediyor Dalaranda da 15-20 fps, Hammerfall gibi sakin haritalardada 15-20 fps ile oynuyorum hala hemde video ayarlarını değiştirsemde aynı kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayawata -- 16 Ekim 2010; 9:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayawata

*Stealth olan moblara siz gidip vurmadıkça gelip saldıramıyolar sadece combata girip öyle bekliyorlar (bkz. Tarren Mill yukarısındaki Syndicate Kasabası)
    *Patch gelmeden önceki FPS problemide aynen devam ediyor Dalaranda da 15-20 fps, Hammerfall gibi sakin haritalardada 15-20 fps ile oynuyorum hala hemde video ayarlarını değiştirsemde aynı kalıyor

Yok artık normalde Dalaranda Ultra da 25 FPS ile oynarken şimdi 60 civari ile oynuyorum. Elbette buglar olacak bence blizzard iyi ki bu patchi çıkarda TBC geldiğinden beri bu kadar zevkli oynamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baya bi kulaklarını çınlattım
  • olur böle şeyler düzelir hepsi yakında oyun komple değişiyo.
  • Arkadaşlar bu arada Arena Vendoruna koşun wrathfull itemler kırmızı gözüksede rating yazsada alınıyo asrın bugı fixlenmeden dizin set silah dalarandaki lağımlarda vendor bilmeyenler varsa. örnek olarak wrathfull kalkan 70 honor bi tane alın bakın inanmayan varsa
  • arkadaşlar bugların olması normal yama yeni geldi sınıflar arası dengesizlikten tutun da zindanlaara girişe kadar sorunlar mevcut,ama hepsini düzeltecekler

valla dedin iyi oldu alsamm mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 16 Ekim 2010; 11:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

bendeki TÜM uçan mountlar %310 gidiyo
    düşük lvl mountlarda dahil
    2 tane %310 luk mount var fakat bu hızlar sadece mountta
    nasıl oluyoda diğer tüm uçan mount hızı %310 olabiliyo onu anlayamadım
    %310 luk mountu olanlarda sanırım böyle bir bug var
    %280lik mountu olanlar yine 280 uçuyo
    onun dışında genelde ati serisi kartlarda grafik bozuklukları var
    var oğlu var yaz yaz bitmez
    umarım düzeltirler bu saçmalıkları

Bu dediğin normal. Ben o özelliğin Cata ile geleceğini sanıyordum. Şimdi senin mesajını okuyunca bu yeniliğin bu son patch ile geldiğini anladım. Blizz, eğer bir tane %310 mountunuz varsa diğer eski mountları da o hızla kullanmayı sağlayacaklarını açıklamıştı önceden. Amaç oyuncunun sadece 1 mountu kullanmaya bağımlı bırakmamak.

Bu arada bulduğunuz bug'ları WoW'un resmi forumunda post ederseniz adamlar onları düzeltmek için en azından haberdar olur.

• warsongda eye of stormda bayragı kaparken yada biri bayragi düşürürken yada capture yaparken oyunum patlıyo sonrasındada loading ekranı dolmuyo lanet ettim 2gündür sinir hastasi oldum.
  • O buglar düzelecek ama sırf yeni salak skill açıklamaları yüzünden oyunu bırakacam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

quote:

Orijinalden alıntı: Hayawata

Arkadaşlar bu arada Arena Vendoruna koşun wrathfull itemler kırmızı gözüksede rating yazsada alınıyo asrın bugı fixlenmeden dizin set silah dalarandaki lağımlarda vendor bilmeyenler varsa. örnek olarak wrathfull kalkan 70 honor bi tane alın bakın inanmayan varsa

Bug değil o.

nasıl yani wrathfullar alınabilyiormu artık? alınabilseydi kırmızı olmazlardı.. arena rating veya battleground rating istemeleri lazım.. bug abuseden ban yerseniz kafanızı boşa taşlara vurmayın..

• Arkadaşın dediği doğru. Wrathful artık team rating gerekmeden alınabiliyor. Bug değil yani. Blizzard'ın forumlarında blue post olarak söylendi. Item'ların üzerinde rating gerektiğine dair olan yazılar asıl bug, itemları alabilmemiz değil.
  • shoulderlar alinmiyor ama?
  • Nasıl yani, ben şimdi wrathful silah ve seti sadece honorla alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

Yani diyor ki 4.0'ın gelmesiyle birlikte season 8 bitecek ve bütün arena point, honor point, elde kalmış mark of honor'lar, stone keeper's shard'lar, venture coin'ler ve spirit shard'lar yeni honor point'lere dönüşecek. Geçici bir soft cap'i olacakmış, asıl hard cap sonra gelecekmiş. Bu dönüşümün sonucunda önceden honor veya arena point isteyen item'lar yeni honor point'ler ile alınabilecekmiş.

Fakat rating gerektirmeyecek diye de bir şey yazmıyor. Sadece yeni Honor Point sisteminden bahsediyor.

Valla ben de Wratfull Longbow aldım ve hemen GM'e ticket açtım "nedir bu olay, bug mıdır? Satın alırsam banlanır mıyım" şeklinde.

Ama sanırım bug. Longbow aldım; fakat yeterli puanım olmasına rağmen başka bir şey satın alamıyorum. Ee hazır yayı satın almışken tekrar geri satmataya da kıyamıyorum. Bırakın da biraz düzgün silah-giyisi kullanalım yahu!

EDIT: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 16 Ekim 2010; 17:40:52 >

• siz de ne meraklıymışsınız oyuna bug atmaya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.