Şimdi Ara

HER TÜRLÜ CS:GO İTEMİ VE STEAM OYUNU UYGUN FİYATTAN SATILIR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktada belirttiğim gibi nakit ihtiyacımdan dolayı steam hesabımdaki parayı nakite çeviriyorum. Güvenilirlik için her şeyi yaparım arkadaşlar fakat ilk önce senciler gelmesin. Kimsenin parasında veya haramda gözüm yoktur. Eğer böyle bi şey olursa istediğiniz her türlü yaptırımı uygulatabilirsiniz yasal yollardan.

Şu an değerli item olarak elimde ;

*AWP-ASİİMOV (Field-Tested) 3 Stickerlı

*M4A1-S (Field-Tested) -- [ SATILMIŞTIR. ]

*AK-47 l CASES HARD ( Field-Tested ) 4 Holo-Foil Sticklerlı - %75 Blue Upper Case - The JW Killer (name tag)

*Ayrıca Steamde 40-50 tl yi geçmeyecek istenilen steam oyunu satılır.

Trade banım falanda yoktur. Hiçbir sıkıntı çıkmayacağını temin ederim. Ödeme havale-eft yoluyla olacaktır. Gerekli görüldüğü takdirde forumda CS bölümüne hakim ve de middlemanlik yapan kişiler devreye sokulabilir.

HER TÜRLÜ CS:GO İTEMİ VE STEAM OYUNU UYGUN FİYATTAN SATILIR. HER TÜRLÜ CS:GO İTEMİ VE STEAM OYUNU UYGUN FİYATTAN SATILIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4InvincibLe -- 9 Ağustos 2015; 16:32:05 >

• Middleman kullanacaksınız sorun ortadan kalkar hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • middleman kendine kar payı alıcak o yüzden bunu istemiyorum zaten paraya ihtiyacım neden bir de başkasına para vereyim eğer alıcı kendisi karşılayacaksa sıcak bakabilirim.
  • 4InvincibLe 4 kullanıcısına yanıt
    hocam sanırsam arkadaşlar bedava yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4InvincibLe

middleman kendine kar payı alıcak o yüzden bunu istemiyorum zaten paraya ihtiyacım neden bir de başkasına para vereyim eğer alıcı kendisi karşılayacaksa sıcak bakabilirim.

middlemanler ücret almıyorlar anca siz isterseniz verirsiniz hocam bu arkadaşlar middleman eğer uygunlarsa yardımcı olurlar herhalde. ARKADAŞLAR MİDDLEMANSIZ TİCARETE YANAŞMAYIN YENİ ÜYELERLE. Bu sizin içinde geçerli anlayışınız icin teşekkürler :)

• eğer bedavaya middleman oluyorsa hiçbir sorun yoktur. Fakat sizin tanıdağınız bir kişide olmayacak forumda da uzun süredir aktif ve rütbesi yüksek olacak.
  • ücret yoksa hiçbir sıkıntı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4InvincibLe -- 14 Haziran 2015; 22:08:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevapladım mesajı.
    Hocam ben alıcı değilim. Forumun middleman konusu vardır bu arkadaşlar bütün forum tarafından tanınan cs bölümüne en hakim kişilerdir istediğinize sorabilirsiniz yoksa benle alakası yok :) ben etiketledim biraz aratın middleman konusunu bulursunuz sieger konuyu kuran zaten ücret felan yok forumda dolandırıcılık çok fazla size özel değil kesinlikle yanlış anlamayin ama bi tedbir gibi anlayışınız için sağolun hepimiz uslu uslu ticaretimizi yapalim :) ha bu arada elinize ak jaguar mw geçerse haber verirseniz sevinirim

• İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    özelden dönüş yaptım hocam
  • KONU GÜNCELLEŞTİRİLMİŞTİR
  • günceldir.
  • KONU GÜNCELDİR. FORUMDAN İLETİŞİM KURUNUZ.
    P90 Asiimov veya Ecel Kedisi getirirsen alabilirim ama pazar fiyatının %75 ine
  • özelden mesaj yazdım hocam
  • Bölümde CS GO Gift ve oyun içi eşyalar dışında satış/takas'a izin verilmiyor. İlanı buraya açmanız gerekli:
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_724/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.