Şimdi Ara

Her şeyi değiştirebilir: ChatGPT aboneleri “özel” GPT’ler oluşturabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her şeyi değiştirebilir: ChatGPT aboneleri “özel” GPT’ler oluşturabilecek
    ChatGPT yaratıcısı OpenAI, bugün Türkiye saati ile 21:00’da ilk geliştirici konferansını gerçekleştirecek. Bu etkinlik kapsamında firmanın önemli duyurular yapması bekleniyor. Öte yandan halihazırda bazı son derece önemli özellikler sızdırılmış durumda. Aktarılanlara göre ChatGPT abonelerine “GPT Builder” sistemi sunulacak. Bu sayede kullanıcılar “özel” GPT’ler oluşturabilecek.



    Özel GPT dönemi başlıyor






    OpenAI, geliştirici konferansına hazırlanırken önemli bir ChatGPT güncellemesi sızdırıldı. Sızdırılan ekran görüntüleri ve videolar, GPT-4 kullanan ChatGPT'de zaten mevcut olan web tarama ve veri analizi gibi özelliklerin çoğuna sahip özel bir sohbet robotu oluşturucusunu gösteriyor. Görünüşe göre OpenAI, kullanıcıların kendi sohbet robotlarını paylaşabilecekleri veya başkaları tarafından yapılanlara göz atabilecekleri yeni bir pazara da sahip olacak. Bu sayede yeni bir gelir kapısı sağlanmış olacak.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, ChatGPT rakibi “Grok” yapay zekasını yayınladı



    “GPT Builder” veya “Magic Maker” olarak da adlandırılan bu sistem sayesinde esasında isteyen herkes kendi amaçları kapsamında özel GPT’ler oluşturabilecek. Kullanıcılar, oluşturacakları bot için varsayılan dil, ton ve yazı stili seçebilecek. Ayrıca botu adlandırmak, tanımlamak ve yapabilecekleri ve yapamayacakları hakkında talimatlar vermek için alanlar da bulunuyor. Kullanıcılar özel bir veri tabanı da yükleyebilecek. Ek olarak özel eylemler için de seçenekler sunulacak. Bu vesileyle çok daha spesifik, özelleştirilmiş sohbet robotlarının önü açılacak. Mesela, sadece su tesisatı üzerinde veya sadece futbol özelinde konuşan GPT’ler yapılabilecek.



    Her şeyi değiştirebilir: ChatGPT aboneleri “özel” GPT’ler oluşturabilecek
    “GPT Builder” özelliğine ek olarak firmanın "Esnek" ve "Yıllık" seçeneklere sahip kurumsal bir "Ekip" abonelik planı hazırladığı da belirtiliyor. Bu kurumsal plan ile yüksek hızlı GPT-4 ve dört kat daha uzun bağlam gibi ayrıcalıklar yer alacak. Paylaşılanlara göre bu hizmet kullanıcı başına aylık 25 dolar olarak fiyatlandırılacak.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/11/5/23947720/openai-chatgpt-gpt-builder-chatbot-creator-gizmo-tool-rumor-ai







  • Varya elimde imkan olsa ben bu özellikle nelel yapalım müslümanlalın kendi chat bot unu yapalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chatgpt hayat kurtarıyor>>

  • (:M.N.K:) kullanıcısına yanıt

    Tamam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apisi ile yapmak daha mantıklı biş özellik olmuş

  • Bunu ilk kullanmaya basladigimdan beri, YZ nin kendisine kaçkez soyledim.

    Kisisellestirilmesi, isim verilmesi, jerhangi bir meslek dalinda egitilmesi, ozel talimatlar verilmesi gi " Gayrimenkul sektöründe yetistirilmek uzere YZ ise alinacaktir" seklinde bir ironide paylastim. Nunun adi cirak YZ sonra kalfa YZ, sonra usta, ustad ve üstadı azam.

    Peki bunu neye benzetelim ,taklit edilen bir insana bir cok yetenegi olan, yeni yetenekler be meslekler ogrenen insan gibi dusunun.

    En sonunda ne olacak, big data...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.