Şimdi Ara

Her şerde bir hayır vardır - Premium oldum :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben biraz bilgisizlikten ve de çoklu oyuncu dünyasına uzak olduğumdan, BF4 ve DLC'leri ayrı ayrı almış ve sonradan kendime çok kızmıştım. Baştan premium mevzusunu bilmediğimiz için... Şahsen bir daha DLC ya da 49 avro'ya premium almayı düşünmüyordum.

Her neyse, 2 gündür PC'de bir ses sorunu yaşıyordum. Ne yaptısam çözemedim ve tek çare daha önce yedeklediğin Norton Ghost yedeğinme dönmek çare diyerek, 2 ay önceki yedeğe döndüm. Bir de üzerine oyun oynayayım, ses sorunları devam ediyor mu diye bir bakayım dedim ve oda ne?!?!? Anahtar geçersiz dedi. Oysa Origin'den giriş yapmışım, battlellog'da sorun yok. Oyun Origin içerisinde görünüyor... Battlelog tekrar kod istedi, girdim. Ancak bu anahtar kullanılmaktadır diyor... Başımdan aşağı kaynar su döküldü tabi. Zaten gereksiz bir şekilde harcama yapmışım o bir yana, onca oyun kaydı uçacak...

Hemen canlı görüşme açtım ve durumu anlattım. Böyle bir şey yaşadım, sistemi geri aldım ve giremiyorum diye belirttim. Adam güvenlik için bazı sorular sordu, gizli soru dahil, cevapladım. Kayıtlarınızı kontrol edip yeni bir kod tanımlayacağım dedi. Tabi ben bu arada tüm DLC'lere sahibim, level 133 vs. onlarda etkilenecek mi diye sordum. Hayır dedi.

Size yeni bir kod tanımladım, lütfen Origin'den çıkıp tekrar giriş yapın dedi. Çıktım ve tekrar bağlanıp battlelog'a geldim. Bir baktım Premium yazıyor... Şaşırmakla birlikte hemen Origin'e döndüm ve BF4'ün info tuşuna bastım, Premium Purchased yazıyor :)

Adama hiç çaktırmadım tabi, ama zaten muhtemelen tüm DLC'leri gördüğü için böyle bir şey yapmış olabilir. Adam; zaten herşeyi almış, premium olmayı hakediyor diye düşünmüş olabilir. Bu ihtimali güçlendiren, bir de üstüne %15 indirim kuponu vermesi oldu :)

Gerçekmi diye iyice kontrol etmek için Battlepack var mı diye baktım, çoğu Premium Paket olmak üzere bir sürü Altın Paket gelmiş.

Yaptılar yani bir güzellik, ne diyelim; teşekkür edelim :)

• hll knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 15 dolar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hangi site?

• Şu an amazon'da 15 dolara düşmüş ama oraya dair bir adresiniz olmalı (fatura adresi) 49$'dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Hangi site?

Amazon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 GG WP zaten BFH çıkıyor yakında, ama bedava mal baldan tatlıdır tabi o da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

BF4 GG WP zaten BFH çıkıyor yakında, ama bedava mal baldan tatlıdır tabi o da var

Hardline hakkında yorumlar pek içaçıcı değil bf 4 uzun süre oynanmaya devam edecektir CS go gibi :)

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Bu EA ne kadar cimri,ne kadar kendini dusunse de musteri memnuniyeti konusunda gercekten hassas. Fifa Ultimate konusunda sayisiz problemimi cozduler. Gercekten bu konuda takdir edilesiler. Senin adina sevindim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

BF4 GG WP zaten BFH çıkıyor yakında, ama bedava mal baldan tatlıdır tabi o da var

bfh pek oynanmıcak gibi bf4 serverler dolu hala insanlar bf4 alıyor bfh sanırım hüsran olucak
  • abi serefsizim bu origin supportu cok seviyorum adamlar cok iyi ve anlayisli :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.