Şimdi Ara

Her öğünde Kahvaltı tarzı şeyler yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yemek(pilav fasülye dolma vb) değilde her öğün yerine ekmek arası gibi kahvaltı peynir zeytin domates bal nutella tüketmek zararlı mıdır

kabız olmayalım diye günlük sıcak çay/oralet içiliyor.onu dert etmeyin.tabi öğlenleri bir tane muz elma benzeri meyvelerde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 2 Nisan 2015; 21:13:48 >

• kahv6da ne yediğine bağlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peynir zeytin domates bal nutella benzerleri şeklinde
  • Bal nutella ekmek , bunları sürekli bütün öğünlerde tüketirsen , yanında ne yediğin önemli değil sağlıksız olursun . Diğer öğünleride öğünlerin usülüne göre
    yemezsen alamayacağın bir sürü besin olabilir bence . Eğer illa kahvaltılık diyorsan normal öğünün yanına peynir,tereyağ,zeytin koy onlarla ye . kib.
  • ben bir ay boyunca, akşam yemeği yerine kahvaltılık yedim, halen daha evde yiyecek yoksa direk çay demleri veya icetea alır kahvaltığa yumulurum, ama genelde okulda bir öğün yemek yediğim oluyor, hafta sonları sabah akşam kahvaltı yediğimde olur, genel olarak bi sıkıntı yaşamadım
  • Yediklerin sağlıksız şeyler değil ki zaten (nutella hariç). Yani böylesi kötü değil. Ama yine de sulu yemeklerde yemeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 4 Nisan 2015; 0:13:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.