Şimdi Ara

her mp3playerda flashdisk var mı?(SEG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her mp3 playerda flash disk varmıdır? isviçreden bi arkadaşa mp3 player aldırmayı dusunuyorum fiyatlar biraz daha uygun gibi orada.yanlız arkadaşın bu konularda bilgisi azdır o yuzden modeli soyleyip oyle aldırmam gerekiyor. isviçre sitelerinde biraz dolaştım 90 franga(90-100ytl) seg mp-56 512mb modelini gordum.fiyatı fena değil diye onda karar kıldım ama flash disk olarak kullanılabilir mi almancadan dolayı anlayamadım. googleda arattım sadece alman siteleri cıktı. almancası olan bi bakarsa sevinirim yada zaten her mp3playerda boyle bi ozellik varsa sorun ortadan kalkar.flash disk olarak kulanılması hayati onem tasıyor.

http://www.interdiscount.ch/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=82033&langId=1&p1=10007&p2=10043&p3=10171

veya bu sitedeki mp3playerlardan oneriniz varsa bekliyorum 100 120 frank civarı en fazla

• aşk olsun arkadaşlar hic yardımcı olmadınız artık soyluyorum arkadasa seg mp-56 512mb onu alacam flash memory olarak kullanabilecekmiyim onuda bilmiyorum. bu arada isteyen varsa apple ın ve creative in modelleri de var turkiyeye gore ucuz oldugunu dusunuyorsanız arkadasa soyleyeyim yollar sadece posta ucretini paylasırız gerisi sitedeki fiyat neyse o. tabi adanada olmanız sart. ilgilenenlerle konusurum maksat dayanısma olsun, 1 gun vaktinizvar

http://www.interdiscount.ch/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&categoryId=10171&langId=1&p1=10701&p2=10171&beginIndex=0

• O dedigin modelde var kesinlikle arkadasimda var babasi yurtdisindan getirdi..
  • İlk çıkanlarda varmı bilmiyorum ama şu anda alıcağın her mp3 playerda var flash disk özelliği tasalanma.

• kargoyla gönderirse biton gümrük ödersin yalnız.elden getirmesi lazım diye biliyorum
  • eyvallah dostlar, 512mb lik yokmus 1gblık olanı yollamıs arkadas, ne zaman gelir bilmem ama postayla yolladı umarım bi aksilik cıkmaz, umarım astarı yuzunden pahalı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador01 -- 9 Kasım 2005, 20:33:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.