1-0 öne geçiyoruz acaip acaip paslar atıp gol pozisyonlarını cömertçe harcıyoruz sonra dakika 70 küsürde Bülent Hoca(!) devreye giriyor Baros harici forveti -çift forvet değilse daha fena o zaman Baros'u- çıkartıyor yerine M. Güven sonra bütün takım defansa bakıyorusn rakip ceza sahasında bir tane oyuncumuz yok Son 20-25 dakika tam bir ölüm, karşı takım tek kale oynuyor acaip goller kaçıyor defansımız birbirine giriyor dakika 85'lerde orta sahdan birini çıkartıp Hasan Şaş'ı koyduğunu görüyoruz Hoca(!)mızın. şansımız varsa maçı 1-0 yeniyoruz
Hacı senin Servet ve Topal gibi takımın defansif gücünün %50 si olan adamların sakatsa sende mecburen temkinli oynayacaksın.
Ne çabuk unuttun Meiranın sağdan, Servetin soldan bindirme yapıp bi ton gol yediğimiz maçları. Hermaçta kaç tane kontra yediğimizi...
Bülentle Mehmet arasında bi akrabalık olabilir. Yoksa böyle 0 teknik 0 kalite 0 zeka bir adamın bu takımda işi ne
Adamın başka bir taktiği yok çünkü bundan önceki takımlarında da aynı şeyleri yapıyordu,sen anadolu takımlarına içerde dışarda barcelona muamelesi yaparsan o takımı geliştirmeyi bırak daha da geriye götürürsün,inşallah yazın iyi bir hoca getiririz takımın başına.
Arda'yı Fener maçına saklaması lazım ama hala oyunda tutuyor. İnşallah durumu ciddi değildir. dk70: Arda out, Alparslan in ve Kewell out, Serkan in dk80: Ümit out, Mehmet Güven(:() in
Aslında kadro şöyle olmalı
De Sanctis Hakan(Alparslan) - Semih(Hakan) - Emre - Serkan Arda(Alparslan) - Barış - Sabri Kewell(Arda) Baros - Ümit
Benim gönlümden geçen kadro; De Sanctis Alparslan - Hakan - Emre - Serkan Arda - Barış - Sabri Kewell Baros - Ümit
*Arda ve Kewell maç içerisinde yer değiştirebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
Hacı senin Servet ve Topal gibi takımın defansif gücünün %50 si olan adamların sakatsa sende mecburen temkinli oynayacaksın.
Ne çabuk unuttun Meiranın sağdan, Servetin soldan bindirme yapıp bi ton gol yediğimiz maçları. Hermaçta kaç tane kontra yediğimizi...
e iyi arkadaşım da sen defansif oyuncu alınca bu sefer de rakibe cesaret geliyor onlar iyice saldırmaya başlıyor bak Antep'in son dakikalarda kaçırdığı pozisyonlara veya Bursa'nın veya Konya'nın kaçırdıklarına Sami Yen'de ben Galatasaray'ın bu kadar çaresizce defansif oynadığını daha önce görmemiştim. Lucescu da bile böyle değildi, en azından Lucescu akıllıydı bu adam korkakça geri çekiyor takımı Ayrıca koskoca Galatasaray'ın Servet'in yerine bir altrenatif bulamıyor diye birşey olamaz olmamalı. Semih Kaya diyor ama oynatmaya cesaret edemiyor onun yerine Balta'yı zorla ortaya koyuyor
quote:
Orjinalden alıntı: 2shae
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
e iyi arkadaşım da sen defansif oyuncu alınca bu sefer de rakibe cesaret geliyor onlar iyice saldırmaya başlıyor bak Antep'in son dakikalarda kaçırdığı pozisyonlara veya Bursa'nın veya Konya'nın kaçırdıklarına Sami Yen'de ben Galatasaray'ın bu kadar çaresizce defansif oynadığını daha önce görmemiştim. Lucescu da bile böyle değildi, en azından Lucescu akıllıydı bu adam korkakça geri çekiyor takımı Ayrıca koskoca Galatasaray'ın Servet'in yerine bir altrenatif bulamıyor diye birşey olamaz olmamalı. Semih Kaya diyor ama oynatmaya cesaret edemiyor onun yerine Balta'yı zorla ortaya koyuyor
Hocam futbol ailecek hücum yapmak, 90 dakika boyunca ileride oynamak değil. Barça olamadığımız için mecburen geri çekileceğiz, futbolcularda robocop değilki onlarda yoruluyorlar.
Şu takım tam kadro hiç olamadı. Bütün oyuncular sakatlanmadan istikrarlı şekilde oynamış olsalardı takımın düzeni olurdu. Maalesef Skibbe efendi sezon başından beri bir sistem-düzen oturtamadı. Kişisel becerilerle maç kazanıyorduk.