Şimdi Ara

Her insanın çocuk yapma hakkı yoktur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğmamış çocuğu ile empati kurmayı başaranların bana katılacağını düşünüyorum.

• Haklısın mesela insan çocuğa bakamayacaksa yapmamalı,ya da çocuğu zorluk çekecekse şartlar zorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

Haklısın mesela insan çocuğa bakamayacaksa yapmamalı,ya da çocuğu zorluk çekecekse şartlar zorsa.

+1
  • bence çocuğuna bakacak maddiyatı olanlar hiç yapmasın.sonra yok devlet bize bakmıyo.hem kendilerine hem çocuklara yazık.

hele şu doğuda 10 tane çocuk yapanların kafası nedır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

bence çocuğuna bakacak maddiyatı olanlar hiç yapmasın.sonra yok devlet bize bakmıyo.hem kendilerine hem çocuklara yazık.

bakamayacak*
  • Mesela bir akrabam, 900tl maaş alıyor, 650 lira kira veriyor. 3 tane 6 ile 1 yaş arası çocukları var. Yani yazık değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

bence çocuğuna bakacak maddiyatı olanlar hiç yapmasın.sonra yok devlet bize bakmıyo.hem kendilerine hem çocuklara yazık.

bakamayacak*

sağol,dalgınlık işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek alakalı değil ama kürtaj yasası ne oldu? İnternette aradım az önce 2012 haberlei var sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Pek alakalı değil ama kürtaj yasası ne oldu? İnternette aradım az önce 2012 haberlei var sadece.

Çok saçmaladılar.

http://www.acunn.com/spor/yeni-kurtaj-yasasi/52683

http://www.kadinlarinkurtulusu.org/eril-iktidarin-kadin-bedenine-saldirisi-kurtaj-yasagi/

http://tarsusjinekoloji.com/onemli-bilgiler/kuertaj-yasasi.html

• Durumu iyi olanda çocuk yapmıyor işte bu da böyle bir abesliktir.
  • çocuk doğmadan önce ebeveynlerin psikolojik teste sokulması lazım ve adli suçu olanlara çocuk yapmada kısıtlamalar getirilmeli.
  • Olayı sadece maddi yönden değerlendirmemeli. Genetik açıdan gelecek nesillerin görünüşleri, vücut bütünlüğü, boyu gibi insani özelliklerini belirleyecek olan şimdiki nesiller. İki insanda sağlıklıysa ve bilinen, doğacak çocuğa veya onun aracılığıyla gelecek nesillere aktarılacak genetik bir kusuru yoksa çocuk yapmalı.
  • Eğer 2500 tl den aşşağı bir gelirim olursa yapmam çocuk evlenmemde yaşlanıncada yazılırım bir bakım evine ölümümü beklerim o kadar çocuk yapıp onlara fakirlikmi çektirecem.
    Okuyup 2500-3000 tl altı geliri olmayanların çocuk yapması tamamen eziyettir kendilerine uğraş hadi bir ömür. Kızanlar olacak eminim ama öyle.
  • maddi ve manevi olarak iyi olmalı anne ve baba. maddi yönden biri yetebilir ama manevi yönden ikisi de iyi olmak zorunda yoksa çok zor bi durum oluşur.
  • çocuk yapmamak için durumunuz iyi olmasını beklerseniz çok beklersiniz o ayrı, ama birde kendi kendine zor geçiniyorken çocuk yapmak oda bana mantıklı gelmiyor... o yüzden devlete inat başbakana inat çocuk yapmamayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caris Esterama Di Raizel

Doğmamış çocuğu ile empati kurmayı başaranların bana katılacağını düşünüyorum.

Aynen oyle hele ufacik cocugunu kucagina alip dolanan dilenen kadinlari falan gorunce agzina tekme atasim geliyor. Sadece o degil herkese kimlik verilmesine de karsiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarbiReyiz -- 1 Mayıs 2013; 19:19:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Eğer 2500 tl den aşşağı bir gelirim olursa yapmam çocuk evlenmemde yaşlanıncada yazılırım bir bakım evine ölümümü beklerim o kadar çocuk yapıp onlara fakirlikmi çektirecem.
    Okuyup 2500-3000 tl altı geliri olmayanların çocuk yapması tamamen eziyettir kendilerine uğraş hadi bir ömür. Kızanlar olacak eminim ama öyle.

Diyelim 40 yaşından sonra loto çıktı zengin oldular. Evlatlık almak istemiyolar. Çalışmak icin bir amaçları olmayacak?
    Hadi diyelim yaşlaninca hala fakir. Ama çocuğu zengin oldu. Ona bakacak birinin olması iyi değil mi?

Cahil

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Eğer 2500 tl den aşşağı bir gelirim olursa yapmam çocuk evlenmemde yaşlanıncada yazılırım bir bakım evine ölümümü beklerim o kadar çocuk yapıp onlara fakirlikmi çektirecem.

Diyelim 40 yaşından sonra loto çıktı zengin oldular. Evlatlık almak istemiyolar. Çalışmak icin bir amaçları olmayacak?
    Hadi diyelim yaşlaninca hala fakir. Ama çocuğu zengin oldu. Ona bakacak birinin olması iyi değil mi?

Cahil

çocuğunu yaşlanınca bana bakar diye yapacaksın hiç yapma zaten!!!!

Bencil

• kürtaj yasası geri mi geldi ne oldu
  • haklısın şuurlu imanlı bir birey yetiştiremeyecekse hiç yapmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.