Şimdi Ara

Her gün rüya görmek normal mi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 aydır, belki daha fazla... Her gün rüya görüyorum. Anlam veremedim bende. Hepsini de hatırlıyorum kalktığımda. Artık kaç kere karşıma çıktıysa oğlum bak git olayını yaşadım rüyamda. bir tane evde oturuyorum, kapı çalıyor. kemerle kapıya vuruyor biri, açmıyorum başta. en son sinirleniyorum. bir açıyorum bir tane çocuk kemer elinde, bi tanesi de videoya çekiyor. vurim mi vurim mi diye lap lup kemerle vurmaya başladı bana, olum bak git diyorum bende, lan vuruyor hala. en son patlatıyorum ağzını yüzünü, diğerini yakalıyorum telefonu alıyorum elinden. videoyu silmeye falan çalışıyorum. abi şaka yapıtk abi interente koyucaz falan diyorlar. Ondan sonrada uyandım. Anlam veremiyorum çok sık rüya görmezdim normalde ama son zamanlarda çok görüyorum.

• Bende de sırtüstü yattığımda genellikle rüya görüyorum.Ve bu çok sık ve çok saçma rüyalar görüyorum eğlenceli oluyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bende de sırtüstü yattığımda genellikle rüya görüyorum.Ve bu çok sık ve çok saçma rüyalar görüyorum eğlenceli oluyor bazen

Aynen güzel oluyor bazen. Geçen gün mesela bir kızla iskelede yürüyorduk, öpüşüyorduk falan. Bunlar eğlenceli şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.