Şimdi Ara

Her gün ekmek arası yemek zorundamıyım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar geçse de annem yemek yapmıyor her sabah ekmek arası akşam ekmek arası bu ne böyle günde 3 4 litre kola içiyoruz yemek yok kuru kuru evde çorba yapılmayalı ne kadar süre olmuştur anlatamam pederinde sesi çıkmıyor ne böyle çok konu açtım böyle ama artık hiç dayanılacak değil sinirden ölücem açım dışarıda da yemeyi sevmiyorum para olsa arada yerim of

Buna benzer çok konu açmıştırım ilk bulduklarım :

https://forum.donanimhaber.com/m_93265886/tm.htm

https://forum.donanimhaber.com/m_107837806/tm.htm

https://forum.donanimhaber.com/m_101574343/mpage_0/tm.htm

https://forum.donanimhaber.com/m_107804271/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 28 Temmuz 2016; 23:00:55 >

• Kendin yapmayı öğren. Eğlenceli, tavsiye ederim.
  • khanjui kullanıcısına yanıt
    Kendim yapmayı biliyorum öğrendik mecbur fakat bulaşık da bana kalıyor üşeniyorum da arada yapmadığım olmuyor değil tabi sabah kahvaltı yapmasam da akşam bir şeyler yapıyorum vakit buldukça
  • bulaşık makinesi varsa bulaşığı koy gitsin,ya biz napak ne makine var ne de yemek yapan.
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Makine varda makineyi boşaltmıyorlar temizler içeride kalıyor bizde pis tabakları filan akıtıp köşeye koyuyoruz
  • Yaş kaç hocam eğer 17-18'isen dayan üniversiteye geçincede yurtta kalırsın.
    İşte hepimizin zor zamanları oluyor , Evde yemek yapan annenin olmamasıda zor bir durum ama dayanalmıycak değildir.

Pratik yemekleri yapabilirsin mesela hazır çorba yapabilirsin , ben çok sevmesemde güzel olanları mevcut.
    Fazla bulaşıkta çıkmaz , yemek yaparken belirli malzemeleri kullan fazla bulaşık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabiliter

Yaş kaç hocam eğer 17-18'isen dayan üniversiteye geçincede yurtta kalırsın.
    İşte hepimizin zor zamanları oluyor , Evde yemek yapan annenin olmamasıda zor bir durum ama dayanalmıycak değildir.

Pratik yemekleri yapabilirsin mesela hazır çorba yapabilirsin , ben çok sevmesemde güzel olanları mevcut.
    Fazla bulaşıkta çıkmaz , yemek yaparken belirli malzemeleri kullan fazla bulaşık olmaz.

Bu seneye üniye gitme hakkım var fakat gidermiyim gitmezmiyim bilmiyorum. Yani vaktim olsa aç kalmam makarna omlet çorba pasta börek azda olsa yapıyorum yani sıkıntı yok ama yapsamda karışıyorlar filan sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim annem de öyle adam akıllı yemek yapmaz hep ben ekmek arası yapar yerim. Üşendiğinden hiçbir şey yapmıyor deli oluyorum. Evi bile bana süpürtüp sildiriyor yapmayınca da hayırsız evlat oluyoruz... Sen kendi sorumluluğunu yapmıyorsun bana bırakıyosun ayıp lan ayıpp...

• quote:

Orijinalden alıntı: İngeniurs de l avenirr

Hocam benim annem de öyle adam akıllı yemek yapmaz hep ben ekmek arası yapar yerim. Üşendiğinden hiçbir şey yapmıyor deli oluyorum. Evi bile bana süpürtüp sildiriyor yapmayınca da hayırsız evlat oluyoruz... Sen kendi sorumluluğunu yapmıyorsun bana bırakıyosun ayıp lan ayıpp...

ah sorma aynı dertteyiz dostum ben bir de yapmam gerekenleri yapıyorum odamı toplar temizlerim filan çoğu sorumluluğumu yaparım ama karşılık almadan asla sürdürülmüyor böyle kafa kalmıyor adamda sinir stres evde durulmayacak derecede
  • hacı abi kusura bakmada annen bir yerde felan mı çalışıyor ne yapıyor evde?
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Yok sabah kalkar tv filan akşam yatar o
  • Kebab söyle başkan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Kebab söyle başkan...

ah param olsa kendim evde yaparım kıyma filan alıp beceririm yani o işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

o zaman senin iş beya zor vallahi allah yardımcın olsun.Baban da mı ekmek arası yiyor senle birlikte?Annen ne yiyor oda ekmek arası deme şimdi?
  • ekmek arası ne? ekmek arası köfteyi seve seve yerim mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Kebab söyle başkan...

ah param olsa kendim evde yaparım kıyma filan alıp beceririm yani o işleri

Başkan öyle kolay değil kebab yapmak ustalık ister sallama başkan. Ayrıca iş güç yok galiba bende şuan işşizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

quote:

o zaman senin iş beya zor vallahi allah yardımcın olsun.Baban da mı ekmek arası yiyor senle birlikte?Annen ne yiyor oda ekmek arası deme şimdi?

Lagari Hasan Çelebi : Pederde öyle kendisi bir şeyler yapıyor işte genelde dışarıda yiyor işte evde gofret filan atıştırıp geçiyoruz veya çiğ köfte alıyoruz arada öyle annem ne yiyor bilmiyorum öyle peynir filan kahvaltılık şeyler herhalde

The Notorious : Ne bulursam yumurta sucuk domates filan işte en basit şeyler

ne diyorum : Niye sallayayım dostum elimden geldiğimce mangalda yapıyoruz şişe filan geçirim sermeyi de hazır alınca yiyoruz insan kendisi uğraşıp yapınca tatlı geliyor şu sıra üniye gidebilirim belki

• Eğer sorun parasal değilse görev dağılımı yapın. biriniz yemekleri diğeri de bulaşıkları yıkasın.

Yanlış anlama hocam ama annen nasıl bu kadar rahat olabiliyor ilginç. Çalışmıyormuş birde, eve bir katkı sağlamak zorunda. 19 yaşına geldim hala çocuk gibi hizmet eder benimki. yemeği geçtim meyve tabağı bile hazırlayıp getirir. bu durumdan çok bunalıyordum ama seni görünce değerini anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: user97

Kendin evde öğrenmeye başlayarak yeni tatlar keşfedebilirsin en basiti tavuk sote

user97 : yemek yapmayı severim de bulaşık üşenmek filanda sıkıntı yani

Ted Bundy : Ah kardeşim değerini bil anneni üzme durumda parasal da olaylar var yani
  • user97 U kullanıcısına yanıt
    Ya aslında yemek yapsam bulaşıklara da laf ediyorlar benim oğlum aç kalmamış yemek yapmış aferin demektense gelip onları da temizle diye laf edince insanda yapacak şey kalmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.