Şimdi Ara

Her gün deneme çözmek ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motivasyon lazım bu kadar deneme çözüyoruz da ya dedikleri gibi ygs anında girip çıkarsa sorular? Mesela her gün Türkçe denemesi çözen adama ne katkı sağlar? Sadece hız mı? Sosyal denemesi ya da her gün veya 2 günde 1 çözülen genel denemenin faydası nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)hız
    2)bilgi
    3)sınava konsantrasyon
  • Bi ... yaramaz her gun niye cozuyorsun denemwlwrin cogu cop lys kas

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bi ... yaramaz her gun niye cozuyorsun denemwlwrin cogu cop lys kas

Lys mat sıfırdan 3 ayda +10 net imkansız mıdır ama bildiğin sıfır yani 10 11 12 de yattım polinom bile bilmiyorum tam

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78968379&p=1#78968379

• quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

1)hız
    2)bilgi
    3)sınava konsantrasyon

Türkçe denemelerinde bilgi işe yaramıyor sanırım sonuçta paragraf paragraftır. Sosyalde de denemelerde çıkan soruların ygs sınavında olmayacağını biliyorum tek tek bütün denemeleri inceleyip en olmadık soruları hazırlıyorlar mesela geçen denemede Türkiye de Haliç tipi kıyıların olmadığını öğrendim fakat sırf bu soru denemede soruldu diye ÖSYM nin sormayacağını biliyorum şıklarda bile

• quote:

Orijinalden alıntı: aymbm

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78968379&p=1#78968379

Böyle konuları gördükçe moralim daha da bozuluyor adamın küçümsediği 9 kyi ben rüyamda göremem, en büyük hedefim tm 3 den 45 bin, adamın küçümsediği mattan 38 net, değil 38 sadece 8 net yapsam bayram ilan ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece hız mı demişsin,

hız dedigin sey ygs de en onemli sey... hergun deneme coz son ay bahane uretme bosuna, en onemli sey deneme lerdir ygs ye son ay..

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

1)hız
    2)bilgi
    3)sınava konsantrasyon

Türkçe denemelerinde bilgi işe yaramıyor sanırım sonuçta paragraf paragraftır. Sosyalde de denemelerde çıkan soruların ygs sınavında olmayacağını biliyorum tek tek bütün denemeleri inceleyip en olmadık soruları hazırlıyorlar mesela geçen denemede Türkiye de Haliç tipi kıyıların olmadığını öğrendim fakat sırf bu soru denemede soruldu diye ÖSYM nin sormayacağını biliyorum şıklarda bile

öncelikle profildeki beğenmeme işaretini beğenmeye dönüştürürsen sana faydası olacak kırmızı renk değilde mavi yeşil tonunda bi renk olması daha güzel olur

türkçe paragrafta bile bilmen gereken bilgiler var ki bunlar sınavı kurtarmanda sana yardımcı olur

türkiyede haliç tipi kıyı olmadığını öğrenmişsin ama nedenlerini büyük ihtimalle araştırmamışsın
    kendimden örnek vereceğim herhangi bir şeyi öğrenmeye heves ettiğimde onu en iyi şekilde bütün nedenlerini araştırarak öğrenmeyi yeğlerim
    bende biliyorum ösymnin direkt "türkiyede aşağıdaki kıyı tiplerinden hangisi yoktur" sorusunu sormayacağını ama "türkiyede haliç tipi kıyı çeşidi neden yoktur " sorusunun gelebileceğini düşünerek çalışırım

not:matematikte düzgün bir temel oluşana kadar deneme çözmenin faydası çok büyük çünkü pratikliği kazanmanı sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 7 Şubat 2016; 0:54:20 >

• Hergün deneme çözme kafanı boşa yorarsın , fazla yorma 2 günde 1 tane çözsen sınava kadar yeter

• teknik, hırs, irade, konsantrasyon, hız, denge, zamanlama, bilgi, deneyim, disiplin, azim, istek, dirayet..
    bkz:garavelusta
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    15 tanesi ygs zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

15 tanesi ygs zaten

32 ygs sorusundan 5-6 tane yapabiliyorum matematikten, herkes sanki lysde çıkan mat 1 e çerez gözüyle bakıyor, ben o çerezlerde zorlanırsam düşünün çerez olmayan karmaşık sayılar polinomlar 2.derecr denklem vb ne kadar zor. Demek lys mat o kadar zor ki ygs soruları çerez gözüyle bakılıyor nasılsa 10 tane mat 1 var deniyor, mat1 çok kolaymış gibi.

Mat1 çalışana kolay çalışmayana zordur bende geçen yıl zor derdim 15 20 net yapardım şimdi 30 yapıyorum
    Çalışınca hiçbir şey zor değildir yanlış anlama ama 35 gün felan kalmış 5 6 mat yapıyorsun hala forumda vakit harcıyorsun gece gündüz çalışman gerel konu açmakla net yükseşmez daha iyi puan yapamazsın
    ÇALIŞINCA HİÇBİR ŞEY ZOR DEĞİLDİR tıp kazananlar hukuk kazananlar süper zekalı insanlar değil çalışan insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Mat1 çalışana kolay çalışmayana zordur bende geçen yıl zor derdim 15 20 net yapardım şimdi 30 yapıyorum
    Çalışınca hiçbir şey zor değildir yanlış anlama ama 35 gün felan kalmış 5 6 mat yapıyorsun hala forumda vakit harcıyorsun gece gündüz çalışman gerel konu açmakla net yükseşmez daha iyi puan yapamazsın
    ÇALIŞINCA HİÇBİR ŞEY ZOR DEĞİLDİR tıp kazananlar hukuk kazananlar süper zekalı insanlar değil çalışan insanlar

Problemler fonksiyon kümeler bağıntı kaldı işlem filan da var hatta permü kombi fakat problemler daha çok çıkıyor, problemler çalışarak halledilir mi?

Bütün konuşarı çalış halledersin problemlerde soru çözmek işe yarar pratiklik kazanırsın
    Kafanda zor diye şartlandırma diğerleri 1 çalışıyorsa sen 5 çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.