Şimdi Ara

Her gün bir püf nokta ekleyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
1
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her gün yeni arkadaşların işine yarayacak bilgiler ekleyeceğim sizde yardımcı olun

MADDE 1 : OYUN BAŞI KURYE VE GÖZ ALMAK SENİN SORUMLULUĞUN PARANA KIY (support picklemişsek)

MADDE 2 : Warkey kullanmak olmazsa olmazlardandır.

MADDE 3 : Çoklu kullanım skillerini (mesela warlockun healini) çift tıklarsanız otomatik olarak kendinize atacaktır.
    Bu madde itemler içinde geçerlidir.

MADDE 4 : Önemli olan creepin goldunu almak,last hit denen olay (krep canına son vuruş yapıp parayı da almak) için alıştırma yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kael'thas -- 16 Aralık 2013; 21:56:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MADDE 5 : Gerektiğinde carrynin ölmemesi için kendini feda et.

eğer takımında ısrarla ward almayan varsa kendin al bir şeyden eksilmezsin
    her oyun dönebilir
    skor farkı değil gold ve xp farkı üstünlüğü belirler
    şans diye ağlamak bir şey kazandırmayacak
  • Forge Spiritler Invoker içşn gereksiz gözükse bile 4 quas 4 exort ile 2 tane çıkmaya 80 damage ve 300 üzerinde rangee ve aynız amanda her vuruşlarında bir armour silme özelliklerine bürünüyorlar,desolator ile güzel bi kombinasyon deneyin derim.

• 4. Maddeye ek eğer mid kasıyorsanız crepleri dengeleyecek şekilde atak yapın yani sizin rampanız da kalsın crepler. Bu sayede hem fogda kalırsınız hem gang yeme ihtimaliniz azalır hemde rakibiniz missleyerek crep kaçırır. (Dota 1 için geçerli söylediğim)
    Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
    gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.”
  • axe alın ve teq atın

pek bilinmeyen şeyler paylaşıyor buralarda vaktiniz oldukça izleyin derim. tercihen son videoları izleyin bazı şeyler değişti patchlerle.

http://www.youtube.com/watch?v=cQfn-mRYMuk&list=SPA7E963DDAEE61FCA
    http://www.youtube.com/watch?v=af3avh9unxs&list=PLF50cvv4MhVp_ErjuMdZ1koG2MZxIm_Vf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 16 Aralık 2013; 23:04:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kule size saldırırken kendi creepinize veya takım arkadaşınıza deny atmayı denerseniz kule agrosu değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gareher

Kule size saldırırken kendi creepinize veya takım arkadaşınıza deny atmayı denerseniz kule agrosu değişir

Daha anlaşır şekilde herhangi bir takım arkadaşınıza veya krebe a tık yaparsanız kule çevresindeki başka bir düşmana saldıracaktır çok hayat kurtarır

video games, anime and hip-hop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

BOUNTY HUNTER'A BATTLEFURY KASMAYIN

En önemli madde : Bu düz mantığa asla ve asla sahip olmayın.Her oyuna her türlü item kasılabilir önemli olan oyunun ihtiyacını giderecek itemi farketmek ve kasmaktır at gözlükleriyle oyun oynamayın.

Orijinalden alıntı: Kael'thas

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

BOUNTY HUNTER'A BATTLEFURY KASMAYIN

En önemli madde : Bu düz mantığa asla ve asla sahip olmayın.Her oyuna her türlü item kasılabilir önemli olan oyunun ihtiyacını giderecek itemi farketmek ve kasmaktır at gözlükleriyle oyun oynamayın.

Bunu diyeceğini biliyordum birinin, biliyorum duruma göre item kasılabileceği, ama bazı itemlerin hiç mantığı yok. Önerilen buildde olması ayrı bir olay.
    Ama Bounty Hunter'a Battlefury kasılmasının hiç bir mantığı yok, Bounty Hunter'a yardımcı olacak, eksiğini kapatacak bir item değil. Bounty Hunter bir ganker herodur, rice yapan safe lane carry'si değil. Beni bırak, istediğin kişiye sor. Bir kaç pronun Bounty Hunter maçları;
    http://dotabuff.com/players/19672354/matches?hero=bounty-hunter&game_mode=&match_type=real
    http://dotabuff.com/players/76482434/matches?hero=bounty-hunter&game_mode=&match_type=real
    http://dotabuff.com/players/70388657/matches?hero=bounty-hunter&game_mode=&match_type=real

Bu adamların at gözlüklü olduğunu söylemezsin umarım?

• Battlefurry gondara eksik kapatmaz artıdır zaten.Track ve midas ile gelecek olan ekstra goldu hızlı farmla birleştirme uyumudur ki aynı zamanda mana regen taşıyan ender atak itemlerinden olduğundan ki gondarın mana ihtiyacı da ortada olduğuna göre kasmayın demeyi yersiz görüyorum,elbette kendi görüşüm sizinkine saygı duyarım

Battlefurry gondara eksik kapatmaz artıdır zaten.Track ve midas ile gelecek olan ekstra goldu hızlı farmla birleştirme uyumudur ki aynı zamanda mana regen taşıyan ender atak itemlerinden olduğundan ki gondarın mana ihtiyacı da ortada olduğuna göre kasmayın demeyi yersiz görüyorum,elbette kendi görüşüm sizinkine saygı duyarım

Dostum bu benim görüşüm değil, genel görüş. O kadar proların Dotabuff'larını attım, biri bile kasmamış be arkadaş biri bile, ve senin yazdığın şeye bak. Bounty Hunter'la farm yapılmaz ayrıca. Urn ve Medallion kassan hem çok daha işe yararsın, hem de mana ihtiyacın karşılanmış olur. Eksi olacak yanı yok tabi ama artı kesinlikle değil, o kadar parayla çok şey alabilirsin.

• Bounty dedigin 6dan sonra adam farmlar qnqlar

• quote:

Battlefurry gondara eksik kapatmaz artıdır zaten.Track ve midas ile gelecek olan ekstra goldu hızlı farmla birleştirme uyumudur ki aynı zamanda mana regen taşıyan ender atak itemlerinden olduğundan ki gondarın mana ihtiyacı da ortada olduğuna göre kasmayın demeyi yersiz görüyorum,elbette kendi görüşüm sizinkine saygı duyarım

Medal + Vlad ciddi derecede mana açığını kapatıyor ve furyden çok çok ucuza geliyor.Fury yerine çıkılabilecek halberd oyunun gidişatını çok ciddi biçimde değiştirebilir.Ayrıca yeter artık bu midastan çektiğimiz geçenlerde es'ye bile midas çıkan adam gördüm.Oyundaki en güzel itemlerden biri olabilir ama bence şu an amacını ciddi biçimde aşmış durumda.Exp i 2x e çekseler bence recipeden daha ciddi bi nerf olurdu.

Ayrıca yeni eski herkese wodota veya dotacinema izlemenizi öneririm çünkü oyuna bakış açınızı ciddi biçimde geliştiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

quote:

Medal + Vlad ciddi derecede mana açığını kapatıyor ve furyden çok çok ucuza geliyor.Fury yerine çıkılabilecek halberd oyunun gidişatını çok ciddi biçimde değiştirebilir.Ayrıca yeter artık bu midastan çektiğimiz geçenlerde es'ye bile midas çıkan adam gördüm.Oyundaki en güzel itemlerden biri olabilir ama bence şu an amacını ciddi biçimde aşmış durumda.Exp i 2x e çekseler bence recipeden daha ciddi bi nerf olurdu.

Ayrıca yeni eski herkese wodota veya dotacinema izlemenizi öneririm çünkü oyuna bakış açınızı ciddi biçimde geliştiriyorlar.

Midas kasmak hoşuma gidiyor ya eğlenceli
    Lanm Earthshaker'a Midas kasmıştı, bir an önce 16 olup Echo Slam'in etkisini arttırmak için iyi aslında.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.