Şimdi Ara

HER GÜN BABAMDAN DAYAK YIYORUM YETER ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 yaşindayim and. Lisesinde okuyom 11 e geçtim ama sorumlu kalarak.dil amlatimdan sorumlu geçtim ekimde bunun sinavini vericem.Babam bunu ogrendi iyice delirdi kendisi zaten sinir hastasi muteaahit inşaat işiyle uğraşiyor bazen inşaatini yapan işçilerle bile kavga ediyor o derece
    Babam beni ortaokuldan beri dover o zamanlar sbs vardi denemelerde düşük aldigimda surekli doverdi hatta yalan soylemiyorum 6.sinifta burnumdan kan gelmişti bir keresinde
    Bu zamamlarda surekli sorumlu kaldigim icin dovuyor artik biktim içimde çok buyuk bir nefret var şimdi dişari çikip birilerini gebertmek istiyorum ya da tinercilerin sapiklarin arasina katilmak istiyorum evden kaçip.ZARAR vermek istiyorum çunku icimde nefret var bu nefreti surekli kotu şeyler yaparak yok etmek istiyorum kendimi guçlu hissetmek istiyorum.Dayanamiyorum artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 29 Haziran 2014; 14:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın CSB

• Arkadaşlar csb değil lutfen okuyun çok kotu bir ruh halindeyim

• Al bi zontak kırmızı kendine gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceess -- 29 Haziran 2014; 1:16:43 >
  • Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?
  • Dersine çalış sende durup duruken mi dövüyo herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet beyler dogru soyluyor cunku babasi benim kafam estikce dovuyorum hatta bu yaziyi yazdigi icin de dovcem suan yoldayim dovmeye gidiyorum ayrintlari yazar bu yine yazinca yine doverim

• Spora falan başla örn boks

• Al bi deagle önce kendini sonra babanı vur

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

evet beyler dogru soyluyor cunku babasi benim kafam estikce dovuyorum hatta bu yaziyi yazdigi icin de dovcem suan yoldayim dovmeye gidiyorum ayrintlari yazar bu yine yazinca yine doverim

ersanpars
  • İlk fırsatta babanın yanından ayrıl.
  • Annen nerde bu arada babam beni dövmez dokunmadı bile kızarda hemen annem girer devreye annen izliyor mu napıyor?

• Yaşlanınca sen de onu döveceksin. Muhtemelen eşini de döveceksin tüm bunlar sebebiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

quote:

evet beyler dogru soyluyor cunku babasi benim kafam estikce dovuyorum hatta bu yaziyi yazdigi icin de dovcem suan yoldayim dovmeye gidiyorum ayrintlari yazar bu yine yazinca yine doverim

ersanpars

Duglas

• quote:

Orijinalden alıntı: FEELTHEPAIN

Annen nerde bu arada babam beni dövmez dokunmadı bile kızarda hemen annem girer devreye annen izliyor mu napıyor?

Yaw annem napsin geliyor ayirmaya çalişiyor ama beceremiyor

• quote:

quote:

quote:

ersanpars

Duglas

ersanpars
  • Eğer gerçekse yurda polise şikayet et babamın akil sağliği iyi değil diye. Sen 17 yasindasin çocuk değilsin. Boyle bir hakki yok onun.

• Bende babamla cok tartisirdim sacma sapan sebeblerden.En son yine asiri sacma sebebten bagirdi bana.Bagirma duzgunce soyle yaparim dedim sakince.Sonra konusmaya devam ettim bende ettim.Agzim burnum kirilmisti o gun.3 sokaga cikamadim.Polis cagirdim eve geldi seni alrizi simdi ama yurda koyarlar bu eve de giremezsin dedi bende vazgectim.Evsen kacacaktim annem engelledi.Ondan sonra surekli mesafeli oldum soru sorarsa cevap veriyorum anca.Bir olay da olmadi daha.Uniye de gidiyorum bu sene hayirlisiyla.Ama ben hep sunu dedim ne olursa olsun gul gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ersanpars

Duglas

ersanpars

Kardeşim lutfen konunun içine etmeyin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.