Şimdi Ara

Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara takılma diyen tipler ılık erkeklerdir genelde. O tipleri dinleme.

Zaten o tip kafalar yüzünden bu kızlar rahat rahat istediğiyle istediğini yapıyor.

Çünkü biliyor, ne halt yerse yesin ileride genişliği dağları aşmış biri gelip her şeyiyle o kızı kabulleneceğini.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes genis olmus ya cevaplar cildirtiyor adamin evlenecegi kiz bogazina kadar alsa bile ben evlenirim diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçmişten bahsediyorsunuz ama geçmişi temiz erkek mi bunu diyen ? yani hayatında bir birlikteliği olmamış bakir bir erkek mi geçmişe takılan ? :-) senin geçmişindeki sayı ile karşı tarafın geçmişini sorgulamak mantıklı mı?

şimdi birileri çıkar kadın erkek eşitmi der.uzuv farkı mı farklılığı sağlayan? önce kendine bakıp sonra karsı tarafı yargılamak lazım bence.

• Boş bir düşünce şimdiye kadar yapmadıysan evlendimi evleniceğin kişiyi iki duvar arasında yeteri kadar tatmin edemeyecen buseferde beni tatmin edemiyor die boşanacak zaten aynı şekilde bayan içinde geçerli sonra gidicen başkasına aşık olucaksın aldatıcaksın onu.Gençken ilişkiyi tecrübe etmemiş bireylerden evlendimi yeteri kadar tatmin duygusu olmuyor.Şimdi birileri bana diyecek olum sen ne hasta bir adamsın die bunlar hayatın yazılı olmayan kurallarıdır.Sex her memeli canlıda doğal birşeydir.Siz doğal birşeyi abuk subuk düşüncelerinizle bastırın yok etmeye çalışın ondan sonra bir bakmışsınızki ömür buyu mutsuzsunuz ve iş işden geçmiş.Bunları bırakın düşüncenin nekadar boş olduğunu ileride anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 15 Aralık 2021; 12:23:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt

hocam ben bakirim ve ileride evleneceğim kızın şuan başka bir erkekle aşkımm seni yerim seni çok özledim artık dayanamıyorum nolur yanımda ol diye yazışmalarını düşünmek beni deli ediyor

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

dayanamıyorum hocam her gece görüntülü konuşmalarda birbiriyle cinsel şeyler yapmaları düşüncesi deli ediyor beni

• White Death kullanıcısına yanıt

maalesef :D

• hocam kızlar ve yalnızlık yüzünden psikolojisi bozulmuş çeşitli psikyatrik sorunları olan biriyim nasıl gamsız olayım

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Osbir neyine yetmiyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

yetmiyo artıık knk

• Bu derece paranoya normal değil bence tedavi olmadan evlenme. Rüyasında karısının aldattığını görüp uyanınca karısını öldüren bir adamın haberi vardı bu kadar da olmaz demiştim aklıma direkt o geldi şimdi anlamaya başlıyorum böyle böyle başlıyor demek ki

• Gecen sevgilin yokmuydu senin

• Demek kendine hakim oluyorsun  

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Vardı iki hafta baktım bu işleri kafam götürmüyor artık yok

• Hadi diyelim bu güne kadar hiçbir erkekle takılmamış, birini buldun. Pekii ya sonrası ne olacak. Senle evlendi, sonrasına nasıl bir garantin olacak. Seni aldatmayacağına nasıl emin olacaksın. Bu işlerin asla garantisi olamaz. Bir iki gün gündüz kuşağı izle, sözde tutucu, ahlak düşkünü insanların arasında neler neler döndüğünü gör.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu troll bence

• git sende konuş kızlarla tecrübe kazan. Bir eleyici mekanizma kazan kendine. Ayrıca glok glok nedir hocam ? biri seni glok gloklasa bir şey demiycen ama biri başka birini glok gloklayınca aaa olmaz öyle şey diyorsun.

• Resmen para ile cinselligini satmis bir kadinla siradan bir kadini birmi tutuyorsun sen ? Sen bu kadin milletinin sagda solda erkekleri nasil yerden yere vurdugunu hatta bazi kadinlarin sade simarikliktan evli olupta kendini sevgili yaptiklarini bilmiyorsun galiba !

Bu topraklarda kadin senelerdir namusu temsil eder !

• Bence konunun kızların ne yaptığı ile ilgisi yok. Daha çok sen bunları yapamadığın için insanları kıskanıyorsun. Demişsin kızlar bakmıyor diye, baksa neler yaparsın bunları sen de biliyorsun.

Yüksek ahlaka sahip olduğundan, ilerideki eşine saygıdan dolayı uzak durmuyorsun bu tür şeylerden. Zaten kendin böyle şeyler yaşıyor olsan bunların o kadar büyütülecek bir mevzu olmadığını anlardın. Burada anlatmak isteyenlere de geniş falan demişsin 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.