Şimdi Ara

Her geçen gün IQ um azalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heralde 70 e kadar düşmüştür. Bugün adamın biri mecidiyeköyde '' eminönüne nasıl giderim dedi ilk önce afalladım yenikapı dedim yine afalladım 4 sn sonra ordan marmadcscsvcay ile sirkeci ye git dedim adam anlamadı tabelalara baktı.
    Arkadaşlarım(fazla yok) isimlerini unutmaya başladım. Yolda birisi bir şry dorsun hazırlıksıx yakalandığım için dilim peltekleşiyor panikliyorum. Başka birisi otobüs durağı nerde dedi. 25 m ilerde diyemedim. Hamidiye var ha onun ilersinde bekle dedim. Elimi de ileri savurdum anlamamıştır diye anlamamış 10m gerisinde durdu durağın.

Box'a mı yazılsam zaten ölcek beyin hücrem kalmadı. Bari dengem gelişir düz yolda yürüyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce dil bilgisi.

• uyku saatini düzene sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bazı şeyler yazmaya çalışın, düzgün temiz net cümleler kurun. Bakkala markete gittiğinizde merhaba, hayırlı işler, kolay gelsin diyin. Yavaş yavaş anlık sorulara vereceğiz cevapların düzeleceğini düşünüyorum. Kolay gelsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOBOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOX BOXX
    BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BOX BBOX BOX

• Fıstıklı olsun.

• Adamı Eminönü diye Ataşehir'e yollayacan bu gidişle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.