Şimdi Ara

Her dost dediğim ihanet etti gerçek dostlarınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar yüzlerce arkadaşım oldu kimi 2 günlük kimi senelerce kimi bebeklikten arkadaşım.Bugun son elimde kalan 17 senelik arkadaşım'da bana kazığını attı.Hiç arkadaşım kalmadı merak ediyorum öz kardeş gibi dostlarınız var mı ? Nasıl tanıştınız nereden gerçek dost olduğunu anladınız?

• up.
  • Gerçek dost bulmak gerçekten çok zor benim de gerçekten dost olarak gördüğüm kişiler oldu ancak zamanla değiştiler...
  • Ne kazik atti merak ettim
  • Hayatta en güvenebileceğim kişiyi 17 yaşında tanıdım,17 yaşım en büyük sınavım oldu..Van diesel'inde dediği gibi "kendimden başka kimseye güvenmem"..
  • Gerçek dost diye bir şey yok hepimiz insanız hepimizin kötü yanları var zamanı geldiğine hepimiz ihanet ediyoruz.
  • Var 3 tane ama birinden şüpheliyim birazcık değişirse belki o değişir anlamında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 ay önce mevzu beraber bıçaklanmaktan kurtulduğumuz adam şimdi bana bıçak çekiyor.Kimse adam değil güvenim kalmadı cidden kimseye.
  • Yıllarca tanıdığın dost dediğiniz kişi yani değişeceği aklınızın ucundan dahi geçmezken bir bakıyorsunuz sanki başka biri olmuş sonra da doğal olarak malesef uzaklaşıyorsunuz...
  • Kimseye sırlarınızı vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Şimdiye kadar yüzlerce arkadaşım oldu kimi 2 günlük kimi senelerce kimi bebeklikten arkadaşım.Bugun son elimde kalan 17 senelik arkadaşım'da bana kazığını attı.Hiç arkadaşım kalmadı merak ediyorum öz kardeş gibi dostlarınız var mı ? Nasıl tanıştınız nereden gerçek dost olduğunu anladınız?

17 senelik arkadaşın muhtemelen çocukluktan beri arkadaşın. Yani arkadaşını kendin kişiliklerine göre seçmedin, top oynarken tanıştınız. Sonra beraber büyüdünüz, beraber takıldınız. Sizinki dostluk değil alışkanlık.
  • Benimde kazık yemişliğim var çok arkadaş doğru demiş kendinden başka kimseye güvenme
  • Olayları anlat
  • oldu ve artık kimseye en ufakk bir sır vermiyorum
  • çok arkadaşım yok ama 3 -4 tane dostum var.

kendime çok kızıyorum

23 yaşındayım ama hala çocuk gibiyim

hemen kızarım hemen bozulurum triplere girerim

karşımdakine teklif sunarım kabul etsin etmesin tek başıma da olsa yaparım sonrada olayları suratına çarparım

en ufak yanlışta dostumu silecek kadar aptalım
  • Herkese kardeşim,kanka falan demeyi sevmem.
    Bir kişiye kardeşim dedim, oda sağolsun beni 18 senedir yanlız bırakmadı.
    Belkide bana yalanları oldu ama bilmiyorum, içim belki buyüzden rahat.
  • Valla şuan dost diyebilecegim 1-2 kişi var onun haricinde hepsi çıkarcı şerefsiz. 4-5 senelik iyi kötü gülüp eğlendigin adam bile seni habersiz silip selam sabah kesiyorsa düşün. Yüzüne meraba diyip arkandan laf eden çok var kimseye güvenmicen bu zamanda
  • 2 dostum var onlara güvenirim onlarda güvenir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama yinede arkadaşın dediği gibi kendimden başka kimseye güvenmem
    arkadaşlar gerçekte çok fazla arkadaşınız olmasın ne kadar çok tanıdık o kadar çok kolpalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.