Şimdi Ara

Her Canlı Bir Gün Ölümü tadacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden başlayacağımı bilmiyorum.Her sabah ki gibi annem okula gitmem içn beni uyandırmaya gelmişti.Çok kısık sesle konusuyordu.Saat normal uyandırılma saatimden 1 saat önceydi.Ne oldu dedim?Bursa ya gidiyoruz dedi.Neden diye sordugumda ise anneannen vefat etti dedi.O anda yıkıldım o pamuk gibi yanakları olan canımdan cok sevdigim anneannem ölmüştü artık yoktu.1 ay önce kuzenimi askere yollamak için Ankara ya yanımıza gelmişlerdi.Ölmeden öncede gördüm ya oğlum sizi gözüm açık gitmiycem yavrum demişti Bursa ya geri dönerken.
    Hayat her zaman gülerek geçmiyor.Bu olay son günlerde yüzüme çarpan bi yumruk gibi oldu.Hergün ders calısıp spor yapıp arkadaslarımla eğlenirken hayatın acı gerçegi geldi beni buldu.
    Arkadaslar ne olursa olsun bazen istemeseniz bile ailenizdekilere hep sevgi duyun çünkü vakti geçtiktne sonra yapacak birşey olmuyor
    Sabah sabah neye uğradıgımı sasırdım resmen ne yapacağımı bilmiyorum cocukluk anılarım aklıma geliğinde gözlerim dolmaya baslıyor.Bazen sınırları aşıp herşeye bağırıp çağırasım geliyor.Hani derler ya "Ne yazıldıysa o olur" diye yapacak birşey olmuyor Allah geride kalanlara sabır versin
    Hani bazen insan kadere isyan eder ya işte onu yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William Wallace -- 25 Şubat 2009; 8:32:57 >

• Başın sağolsun kardeşim bende anneannemi kaybettiğimde senin gibi hisleri yaşadım,paylaştım,her canlı ölümü tadacaktır ancak ölüm gelmeden önce mutlu yaşamaya bakacaksın.Allah sabır versin.
  • Saol kardesim.En con annem ve kız kardesleri çok üzüldü gece 2 de vefat etmis anneannem nefes darlıgı vardı zaten o yüzden vefat etmiş
  • Allah rahmet eylesin...başın saolsun öncelikle...

geçenlerde bi konu açılmıştı "gençler neden hep mutsuz" diye.. sende yazmışsın, bu ve bunu gibi olaylar insanı olgunlaştırır hayatı anlamasına neden olur. evet her canlı ölümü tadacaktır bundan kaçış yok. bunun varlığını bilerek yaşamak mecburiyetindeyiz... daha göreceğin\göreceğimiz çok şey var...
  • Başın sağolsun kardeşim, mekanı cennet olsun. Ben de geçen sene babaannemi kaybettim, malesef biz insanlar bu dünyanın gelip geçici olduğunu, ölümün ansızın kapımızı çalacağını unutuyoruz, sanki hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Ancak dünya fani hepimiz bir gün ölümü tadacağız, eğer ahirete inananlardansanız bu dünyada konaklık ettiğimiz sürece ahiret için çalışmamız gerektiği de bu günlerde akıllara geliyor malesef. Ne diyeyim Allah hepimize hayırlı bir ömür nasip etsin
  • Allah a bin şükürler olsun ki inancım sağlam yoksa simdi olucakları kimse tahmin edemezdi
    Bu gün eften püften şeylere sıkılınca bircen ayılır insan böyle olaylarda hayatı bir nebze de olsa anlamaya baslıyor
  • Başınız sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başın saolsun kardeşin allah kolaylık versin benim anneannemde babannemde daha başımda ama o acıyı annemin anneannesinde yaşamıştım çok acı bi durum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.