Şimdi Ara

Her bakımdan en üstün, hatta ve hatta kusursuz dizi Hannibal'dır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dizide hiç mi mantık hatası olmaz? Hiç mi insanın aklında bir saçmalığa dair soru işareti kalmaz? Olaylar delicesine karışmışken böyle müthiş bir final olur mu? (İlk sezonu izleyenler bilir) Beyler kesinlikle müthiş bir dizi.Dexter'ı bitirdim.Şahsen Dexter çikolata tadı veriyordu.Hannibal'de ise çikolata şelalesinde yüzüyor gibiyim.Böyle değişik bi kıyaslama oldu benden size Ama gerçekten müthiş yapmış adamlar.Sherlock falan yanında bir hiç kalır bana göre.Zaten her türlü şey var dizide.Dexter'dakileri cinayet sanırdım.Burda gördüklerim yetti bana.2. sezonu bu Şubat'ta.Bana kalırsa ilk sezonu bitirip, 2.ye yetişin derim.13 bölümdü galiba.Adamlar yapmış...

Edit: 2. sezon fragmanı
    https://www.facebook.com/photo.php?v=670016956354411&set=vb.383662898323153&type=2&theater

Fragmanda çalan şarkı için
    Mona grubu coverıyla Stand by me.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 21 Ocak 2014; 22:19:42 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi

• Gerçekten çok güzel dizi. 1. sezonu bitirmeme rağmen Cnbce'de gördükçe izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClHAN

Gerçekten çok güzel dizi. 1. sezonu bitirmeme rağmen Cnbce'de gördükçe izliyorum.

Katılmana sevindim bro.Bende heralde 1 aya ilk sezonu tekrarlıycak gibiyim.Bakalım artık

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Hannibal'da ki cinayet sahnelerini görünce dexter'da ki cinayet sahneleri sönük kalıyor .
    Hannibal'ın dördüncü sezonunu çok merak ediyorum .
    Dördüncü sezonda kuzuların sessizliğini ele alacaklar .
    Buffalo bill'i kim oynayacak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mhcd

düşündüğüm diziler bitince başlamayı düşündüğüm bir dizi hannibal

Bro. eğer düşündüğün dizi varsa yani daha başlamadığın en öne koy derim.Pişman olursan gel ben burdayım

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

düşündüğüm diziler bitince başlamayı düşündüğüm bir dizi hannibal

Bro. eğer düşündüğün dizi varsa yani daha başlamadığın en öne koy derim.Pişman olursan gel ben burdayım

şuan breaking bad ve house izliyorum bunlar bitince criminal minds ve rizzoli&isles ondan sonra olursa hannibal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    Hocam burdaki tüm dizileri biliyorum.Emin ol birkaç kumaş üstün Hannibal onlardan.Hele hele kendi türüne yakın olan Cr. Minds ve Rizzoli&Isles ile kıyaslanamaz bile.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Hocam burdaki tüm dizileri biliyorum.Emin ol birkaç kumaş üstün Hannibal onlardan.Hele hele kendi türüne yakın olan Cr. Minds ve Rizzoli&Isles ile kıyaslanamaz bile.

çok iyi olabilir ancak 1 sezon var criminal minds 9 sezon Rizzoli&Isles 5 sezon sanırım o yüzden hannibalın ilerlemesini bekleyeceğim
    Bir ağaç gibi tek ve hür
    Ve bir orman gibi kardeşçesine...''

Orijinalden alıntı: Prison-Break

o kadar iyi diyorsan koyayım listeye kaçıncı sezonda şuan ?

İlk sezonu biteli oluyor baya.2. sezon bu Şubat'ın 28'inde başlıyor.Yetiş derim ben.1 ay 1 haftası var Normalde 24 Ocak'tı ama ertelendi.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

o kadar iyi diyorsan koyayım listeye kaçıncı sezonda şuan ?

İlk sezonu biteli oluyor baya.2. sezon bu Şubat'ın 28'inde başlıyor.Yetiş derim ben.1 ay 1 haftası var Normalde 24 Ocak'tı ama ertelendi.

1 ayda bir dizi daha bitiririm ben ondan sonra baslariz bir sezon varmis zaten en fazla 9-10 gunde biter o sezonda eger bolum sayisi fazla degilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ocak 2014; 14:01:13 >

• Çok iddialı bi söz olmuş koysammı acaba listeye??
  • 13 bölümdü galiba ilk sezon.Valla böyle giderse tekrarlıycam bende.Dracula'nın finali var bugün.Bitiyormuş sanırım.Belirsiz ama iptal olacak diyorlar.Harika dizi oda.İnş. olmaz ama olsada, olmasada 1 ay boşta kalıyorum.Person of Interest başlarsam Hannibal zora girecek.2 dizi aynı anda sevmiyorum ben.Tek olacak, senin olacak Hannibal ilk sezonu tekrarlamayı düşünüyorum şimdi.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • aynen bende iki dizi bir arada izlemem birini bitirir öyle geçerim diğerine , izlediğim diziye tamamen yoğunlaşmak o tadı alabilmek için neyse hannibal ıda koydum listeye ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ocak 2014; 14:24:41 >

Orijinalden alıntı: Albert Aynstayn

Diziyi izlemedim ama bildigim kadarı ile dexter dizisinden özentinlik yaptıklarını düsünüyorum.Bu nedenle ne kadar kaliteli dizi olsada hic sıcak bakmıyorum.

Dexter'ı bitirdim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim.İzlerken Dexter aklıma bile gelmedi.Hatta ve hatta Dexter'daki cinayetlerin ve olayların aşırı basit kaldığını anladım.Kısacası izlememekle çok fazla şey kaybediyorsun bence.Ama psikoloji için çokta yararlı değil valla Adamlar yapmış

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Aynstayn

Diziyi izlemedim ama bildigim kadarı ile dexter dizisinden özentinlik yaptıklarını düsünüyorum.Bu nedenle ne kadar kaliteli dizi olsada hic sıcak bakmıyorum.

Dexter'ı bitirdim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim.İzlerken Dexter aklıma bile gelmedi.Hatta ve hatta Dexter'daki cinayetlerin ve olayların aşırı basit kaldığını anladım.Kısacası izlememekle çok fazla şey kaybediyorsun bence.Ama psikoloji için çokta yararlı değil valla Adamlar yapmış

Hocam öyle diyosanız sorun yok ozaman.Yakında baslarım diziye bakalım denildigi kadar kalitelimi.

• Ben başladım gerçekten kaliteli bi dizi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.