Şimdi Ara

!!!HER ARAÇTA AYNI PROBLEM VAR. YAPACAK BİRŞEY YOK!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2011 model astra j kasa 1.4 140 bg otomatik vites aracım var. aracımdan kaynaklanan bi sorunla ilgili servisle yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum.

aracıma binen herkes ön göğüsten bir ses geldiğini idda etmeye başladı. araç yeni heves olduğu için büyüsüne kapılmaktan sanırım sesi bir ben duyamıyordum. bir gün dikkatli bir şekilde dinledim ve sesi duydum lıkırtı gibi bir ses geliyor. bi kaç gün sonra farkettimki aracı devirli kullandığımda ve kalerüferleri açtıktan sonra ses dahada artıyor. 10 günlük araç olduğu için aldım servise götürdüm. 3 saatden fazla kaldım serviste. master tech bi arkadaşla teste çıktık. sesi oda duydu ve bu YAKIT HAVALANDIRMA VALFİ SESİ BU SES BÜTÜN ASTRALARDA VAR. BUNA YAPACAK HERHANGİ BİR İŞLEMİMİZ YOK denildi. tamam dedim çıktım. izmirdeki opel genel merkezini aradım sorunu belirttim . ertesi gün beni aradılar ve servis size gerekeni söylemiş bu sesi kesme imkanımız yok. eğer isterseniz bi sünger saralım o bölgeye deneyelim dediler.

arkadaşlar şimdi soruyorum ben bu araca 47bin lira parayı o sesi duymak ve servisle genel merkezden gelen acizce yapacak bi işlemimiz yok cevabını almak vede aracıma sünger sardırıp deneme tahtası olarak kullandırtmak içinmi verdim. gerçekten bu ses bu yakıt havalandırma valfi sesi hepinizin aracında varmı. bundan sonra ne yapmalıyım.

okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler

• ben h kasa 2011 astramda öyle bi ses duymadımda göğüste tıkırtı sesi klasik:)
  • Bir çok kez bu konudaki tecrübelerimi paylaşdım. Sorunlu astramla ilgili benzer tartışmaları servisle yaşamışdık. Öncelikle aracınızı güvenilir bir yerde kontrol ettirin. Çarpığı vuruğu kırığı varmı. Daha sonrada tüketici hakları konusunda uzmanlaşmış bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim. Bu gibi konular oyle servise giderek kavga ederek halledilmiyor. Kanuni yollara başvrmanız lazım. Noterden prptesto çekmek falan gibi. Ama bunu en iyi avukatlar halledekdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.