akşam gelceem zaten artık boşum sabah 6 a kadar oturuyorum öğneriyimde biraz
Oyunda ki nick neydi senin ?
TorNaDo0 ekledim hatta friende tanıdık olsun diye
evden ankaraya kovdular beni ya. artık gelince oynamaya devam etcem işlemcide alırım dönünce
benimki de JackaL_TR arkadaşlar ekleyin bu oyundaki squadla tsdeki squad denkligi nası saglanıyo acaba .=)
quote:
Orijinalden alıntı: enreka_tr
benimki de JackaL_TR arkadaşlar ekleyin bu oyundaki squadla tsdeki squad denkligi nası saglanıyo acaba .=)
sağlanıyor işte bi şekilde.
yani alpha dayım bravonun odasına girdim adamların taktikleri dinliyorum engelleneiblio mu
quote:
yani alpha dayım bravonun odasına girdim adamların taktikleri dinliyorum engelleneiblio mu
Yok öyle değil, sadece 1 oda açtık, karşı takımdaki de aynı oda da farklı squadda ki de aynı oda da. Düşündük aslın da biz senin dediğini de zaten az oyuncu var, bir çok arkadaşım(bende) hep birlikte konuşa konuşa oynamaktan zevk alıyoruz.
temam akşama topla o zmn milleti =)
bende gelcem fps aniden düşüyor bazen ama olsun acemiyim zaten
NeCRiS_44
Ekleyin arkadaşlar ben de gelirim.
yarım saate başlayalım ok?
TorNaDo0 ekleyin hangi servera gitcez ki direk ip yazarak girebiliyor muyuz? console dan falan
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
TorNaDo0 ekleyin hangi servera gitcez ki direk ip yazarak girebiliyor muyuz? console dan falan
Yok öyle birşey, server ismi yazıyorsun.
arkdaşlar server son versionda mi aratıyorum çıkmıyo ben henuz güncellemedim son update e ama oynadıgım serverler var
quote:
arkdaşlar server son versionda mi aratıyorum çıkmıyo ben henuz güncellemedim son update e ama oynadıgım serverler var
"TURK" yaz çıkıyor. Olmadı benden bağlan.
yok ya yazdım da olmadı işte neyse senin nick neydi?
vuvuzela çalıyorum ts den gelin
bulmuyo ya :s
[DKR]AIRMAN bc2 nick ekle benden bağlanırsın. Bulur sağdaki özelliklerden hiçbirini seçme buluyor zaten. Byük harflerlen TURK yaz.
yok baba anlatamadım ben derdimi =) son güncellemeyi yapmadım ondan mı acep diyorum hiçbişi bulmuyoki TURK yazınca favoriler de çalışmıyo zaten
E tabi son güncellemeyi yapmazsan bulamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
"TURK" yaz çıkıyor. Olmadı benden bağlan.
demişim zaten aynı şeyi senin ikinci okudugunda düştü heralde =)