Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırat hacım senin sürücüler sürekli ilk sıralarda yer alıyor.. akşam makinayı açınca muhtemelen ihya olacaksın... eğer dediğin gibi ise.. yani şimdi bende bir LEVEL ilerlemesi yok.. daha sonra ödül al dediğim vakit coşacaklarsa eğer benim sürücüler 1 coşarken seninkiler
  • Ok çözdüm şimdi yarıştırıyorum
  • Gürol çok teşekkürler.Emre'nin de şoförlerini paylaşıma açması iyi oldu.Gece onun şoförleri yarıştıramamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Gürol çok teşekkürler.Emre'nin de şoförlerini paylaşıma açması iyi oldu.Gece onun şoförleri yarıştıramamıştım.

ne demek hacı.. imkan varsa her zaman yaparız yani.. sorun yok... gece eğer level arttırabildiysek herkesin elemanları alıp topluca bi dayanıklılık yarışı oradan da kokoreç yemeye götürcem beyler...

• Bu paylaşım olayını bileydim daha önceden yapardım. .sanırım faydalı bişi,henüz 2. yarışlarını yaptırıyorum. Fırat senin yarışçıların hepsi dolu ,sanırım Gürol yarıştırıyor onları. Bende alemci , Gürol , izmiranda ve gurur un 1 şöförünü yarıştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Bu paylaşım olayını bileydim daha önceden yapardım. .sanırım faydalı bişi,henüz 2. yarışlarını yaptırıyorum. Fırat senin yarışçıların hepsi dolu ,sanırım Gürol yarıştırıyor onları. Bende alemci , Gürol , izmiranda ve gurur un 1 şöförünü yarıştırıyorum

hacı ben direk 5 6 tanesini birden yarıştırıyorum.. yarıştırabildiğin kadar fazla yarıştır... o kadar çok puan veriyormuş aga..

edit: fırat'ın 6 sürücü bende yarışıyor şu an.. eve gitmeden bi yarış daha yaparız.. sonra gelsin puanlar... emre sen bi baksana ödül al olayında LEVEL artıyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 29 Aralık 2011; 16:03:04 >

• Son 4 tur.Bitsin bu yarış bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Son 4 tur.Bitsin bu yarış bakayım

benimkilerin son 7 turu..
  • Evet Cr. ve tecrübe puanı kazanıyorlar Şimdi yeni bir yarışa daha başlattım
  • Beyler bu oyun kaç GB yüklemeye yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Beyler bu oyun kaç GB yüklemeye yapıyor ?

2 den fazla birader..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Beyler bu oyun kaç GB yüklemeye yapıyor ?

2 den fazla birader..!

valla 2 gün önce bende yaptım yüklemeyi 2gb ı geçiyor sanirim birde yükleme bittikten sonra şey var arabaları ve resimleri cd den hdd e atıyor oda 8 gb ama o isteğe bağlı ben yaptım hızlı yüklensin diye
  • Gürol beni uçurmuş level 38 oldum Şimdi de sıra bende yarıştırıyorum şoförlerinizi.Dismoor oyun hdd de 10 gb civarı yer kaplıyor.Update'i Gürol'un dediği gibi 2 gb kadar.
  • bu ps eye kamera neye yarıyor oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Gürol beni uçurmuş level 38 oldum Şimdi de sıra bende yarıştırıyorum şoförlerinizi.Dismoor oyun hdd de 10 gb civarı yer kaplıyor.Update'i Gürol'un dediği gibi 2 gb kadar.

hacı çok sevindim yaaaaa.... senin şöförleri komple seçip yarıştırıyordum varya... ha birde seninkiler level 30 civarı ya sürekli ilk 4 - 5 te adamın oluyordu... oo süper hacı yarında mac i götürürsem seni 50 level yaparım kardeşim Allah'ın izniyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

bu ps eye kamera neye yarıyor oyunda?

GT5 te kullanılıyor muymuş o kamera??
  • quote:

quote:

evet ayar bölümünde var kamerayı ayarlayın falan diye ama benim şuan takılı değil merak ettim ne işe yaradığını
  • quote:

quote:

quote:

evet ayar bölümünde var kamerayı ayarlayın falan diye ama benim şuan takılı değil merak ettim ne işe yaradığını

Denemedim ama bildiğim kadarı ile , yarış esnasında sizi şöför poziyonunda görerek , realde kafanızı hangi yöne çevirirseniz ekranda o yönü gösteriyor.

• benide ekleyin bakalım şu GT5 ekibine PSN: AddicTR
  • Bu gecede yine güzel bir yarış gecesiydi.Tüm katılımcılara teşekkürler

Arda sen neredeydin hacıMesajlar yolladık ,sonra baktım BF desin.Bu akşam bekliyoruz bak.Aramıza yeni arkadaşlar katılıyor.Bu gecenin yenisi Burçin arkadaşımızdı, Canawar kıdem aldı

Sabah çok erken kalkamam muhtemelen ama şimdiden hayırlı cumalarınız olsun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.