Şimdi Ara

Her AFK kalınca 20 dk beklemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrikler kesildi dün.Ha şimdi açtım 20 dk bekliyorum.Ondan öncede takımdakiler ana avrat sövüyorlar on numara adc oynadığım halde.yardım etmiyormuşum diye.ormancının görevi yok sanki.o oyundanda çıkmıştım.şimdi 5 el atınca ceza gidiyorya.bir daha afk kalınca tekrar 5 el 20 dk beklicez.bu nasıl bir olay?

• 20 az en az 30'dan başlamalı
  • uzun süre herhangi bi ceza almayanların ceza puanı sıfırlanmalı bence. şahsen 3-4 ayda bir başıma gelir elektirk meselesi. onun yüzünden 5 dk beklemek kötü oluyor. uzun süre ceza almadan oynayanlar tekrardan düşük cezalarla cezalandırılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

20 az en az 30'dan başlamalı

Aranan kan bulundu.bence 40 olmalı
  • Yavv AFK kalan kaldı mı feedle feedle cezası yok en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS GO da 1 hafta bekliyorsun ve ban süresi her hafta bir aşşağıya düşüyor sen buna dua et bence.
  • tmm csgo da 1hafta ban veriyorda 1 hafta oynamıyorsun geçiyor ama bu böyle mi 5 maç atmayınca bitmiyor illet.2 ay ceza yemedim 400 pingle maç oynıyordum yeter dedim çıktım 20 dk ceza verdi. şimdi hosa başladım hala duruyor 20 dk ceza :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ban sisteminden çok daha kaliteli bir ceza.Tabiki elektrik kesintisi vb. gibi durumlarda biraz kötü olmuş.Ancak kafasına göre feedleyip oyundan çıkan insanlara süper bi ceza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.