Şimdi Ara

Hepsiexpress 100/25 indirim kodları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
8
Favori
10.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    HBExpress te birleşme olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlar geçmiyor, artık
  • Evet bendede geçmedi
  • Yine son dakikaya kaldık, yine gitti indirim.. 😡😡😡
    00.00'dan önce geçiyordu, sepeti oluşturana kadar gitti..
    Kupon olmadan tek kuruş alışveriş yapacağımızı sanıyorlar.. Çok daha beklerler..
    Çok fena sinir oldum gece gece..!
  • Bugün mopaş benim siparişi getirmedi hepsiexpress e ulaşmakta mümkün olmadı gitti mi kaldımı belli değil üstünemi yattı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sipariş gelmedi mopastan
  • Bende dün sipariş veemiştim 20₺ indirim ike carrefourdan akşam 12 ye kadar teslm görünüyordu gelmedi aradılar bunun için özür dilediler yarın getirceklerini yoğun olduklarını özür olarak 30₺ tanımlıcaklarını söylediler tanımlanır umarım

• hepsiexpress 20,25,30 indirimleri ile birleştirilebiliyor mu? eğer ki birleştiriliyorsa mükemmel olur.

edit:olmuyormuş teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Translasyon -- 12 Aralık 2020; 12:31:29 >
  • teslim günleri hep dolu nasıl sipariş veriyorsunuz

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Gece 00:00 da son gün açılıyor komple, ona sipariş verebilirsin, ben öyle yaptım
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Benim de teslimat günleri dolu hep
  • Ayrıca kod kullanılamıyor
  • Aradilar,bir günde iki şip vermişsiniz İptal ediyoruz bilgisi verdiler.Halbuki birisinde kod kullanmıştım,diğerinde kod yoktu.
  • Getiren araç şoförü aradı, yoğunluk varmış,
  • Bugün 2. Siparişi verdim c.tesiye.Karantinada evde oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnt2541

Aradilar,bir günde iki şip vermişsiniz İptal ediyoruz bilgisi verdiler.Halbuki birisinde kod kullanmıştım,diğerinde kod yoktu.

Siparişi Carrefour'dan mı verdiniz acaba? Aynı gün siparişlerine iptal yapılmıyor normalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnt2541

Aradilar,bir günde iki şip vermişsiniz İptal ediyoruz bilgisi verdiler.Halbuki birisinde kod kullanmıştım,diğerinde kod yoktu.

hocam kabul etmeseydiniz sistem izin verdi sipariş verdim kimseyi ilgilendirmez deseydiniz.ben aynı saat dilimine 3 sipariş verdim 3 ünde de indirim kullandım sorunsuz teslim edildi.bulunduğum bölgede hiç yer olmuyor yer olunca kaçırmadım.

• Ben şoförüm,bana talimat verildi dedi,sorumlu ile görüştü ama sonuç değişmedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.