Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesinlikle haklısınız, mahkemeye vermek lazım aslında, sen benim kart bilgimi niye veri tabanında saklıyorsun?
    bi de kişisel bilgilerin gizliliği, paylaşılmadığı, saklanmadığını söylerler
  • Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    Boşa gitti o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savatager S kullanıcısına yanıt
    Ben de bir yazılımcıyım. Hiçbir zaman bir veri silindiğinde gerçekten silmeyiz. Silindi diye kullanıcıya gösterilir sadece, durumu pasif aktif yapılır vs. Güvenlik riski oluşturmaz diyemem ama aynı şekilde internet bankacılığı şifreleriniz de bankaların sistemlerinde tutulmaktadır. O zaman buna da güvenlik riski diyebilirsiniz.
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    içerden birileri bunu sızdırınca asıl risk o zaman ortaya çıkıyor, verilerin silinmemesi peki bu bize söylenen kişisel verilerin korunması dedikleri kanuna göre yasal mı?
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Evet yasal, KVKK kişisel verilerin başkaları ile paylaşılmaması anlamına geliyor zaten. Adam müşterisinin kişisel verilerini koruyor, paylaşırsa sıkıntı ortaya çıkıyor. Altyapısına güvendiğiniz sitelere kartlarınızı kaydetmenizde sorun görmüyorum.
    Yani bu HBya ben hesabı kapatacağım bilgilerimi de sil desek, gerçekte silmeyecek, hep saklayacak doğru mu?
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Evet, hesabınızı kapatmanız durumunda zaten bilgilerinizi silmezler, hesabın durumu pasif yapılır o kadar.
    sizin bu söylediğinize göre bu kampanya için önceki mesajlarda arkadaşın sorduğuna cevaben her kart 1 kez kampanyaya katılır anlamına geliyor o zaman. daha önceden kayıtlıysa kampanyaya saymayabilir, itiraz edemeyiz demek.

bilgi için çok teşekkürler
  • Visa kart kayıt kampanyasında 50 tl indirim düşmesi ıcın 2.alışverişimizde kayıt ettiğimiz kartı mı kullanmamız gerekiyor acaba ?

...

Kişisel güvenlik meselesinde zaten bizim bilgilerimiz falan ortalık yerlerde dolaşıp duruyor artık.Ayrıca kartı internete kapatırım olur biter yani.Olmadı sanal kart kullanır onu kayıt ederiz.
  • Biz ne zaman kullanabileceğiz bu indirimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanal kart deneyen oldu mu ? Oluyor mu bu sekıde ?
  • 2.kampanya kullanırken kayıt ettiğimiz kartı kullanmak gerekıyormus sordum bu sekılde cevap geldı
  • 15 hazirandan sonra hangi bankanın puan kampanyası gelir tahminen?
    Ona göre combo yapalım.?
  • bir de uygun ürün paylaşan olsa, 3-5 tl lik
  • Sipariş tamamlandığında bana herhangi bir şekilde sormadı kayıt etmek için. Ben mi bir yerde yanlış yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Kaybedene diye okudum
    2 defa okudum kaybedene anladım
  • Benim visa kart zaten kayıtlıydı. Hiç visa kampanyasına katılmadım. Tekrar kaydedilse olur mu. Suçumuz neydi bizim.

• Yarın 15.gün olacak bakalım benim

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Hocam bi denesene bugün

• No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    Yok daha gelmemiş, hediye çeklerinde de yok, sepette de bişey yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.