Şimdi Ara

Hepsiburada ve Star Otomotiv Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Konuyu tüketici mahkemesine taşıdım. Sizlerin de yorumunu merak ettiğim için fikir alışverişi olur diye konuyu burada da açmak istedim.



    Hepsiburada mobil uygulaması üzerinden 554 473 145 sipariş numarasıyla 18.08.2023 tarihinde Star Otomotiv adlı satıcıdan Demmon marka bir araç buzdolabı sipariş verdim. Ürün kapalı kutu bir şekilde 21.08.2023 tarihinde bana ulaştı. Ürünü 14 günlük süre içindeki cayma hakkımı kullanarak 24.08.2023 tarihinde Hepsijet ile evimden alınmak suretiyle iade ettim. Star Otomotiv hiçbir gerçekliğe sığmayacak şekilde iade reddinin nedenine "kutu boş" seçeneğini girmiş. Haliyle Hepsiburada ürünün tekrar satılabilirlik özelliğini kaybettiğinden dolayı onlar da iadeyi reddettiler. Bu aşamadan sonra satıcının telefon numarasını bularak hususi olarak da görüştüm. Bana iade kargo ücretiyle uğraşamayacağı ve çok maliyetli olduğu için ürünü geri iade edeceğini, muhatabımın Hepsiburada olduğunu söyledi (ısrarla sormama rağmen neden kapalı kutu ürünün iade reddine "kutu boş" olarak cevap veremedi) Hepsiburada yaptığım görüşmeler neticesinde ilk müşteri temsilcisi ürünün bir hijyen ürünü olduğunu, bu sebeple ücret iadesi yapamayacaklarını bildirdiler :))) Buzdolabının hijyen ürünü olduğunu hayatımda ilk defa burada öğrendim. İade taleplerime devam ettiğinde de başka çalışanları ilk başta pozitif bir görüntü çizip süreci ilerletiyormuş görüntüsü verse de ürünün kapalı kutu fotoğraflarımı göndermeme rağmen onun da geri dönüşü çok garip bahanelerle olumsuz oldu. Aynı telefon konuşmasının başında önce üründe eksik parça olduğu için daha sonrasında ise "aynı ay içinde başka bir elektronik ürün daha iade ettiğim" için ücret iadesinin yapılamayacağını iletti.



    Satıcı firma Kayseri'de takograf satışı yapan Demmon markanın resmi satıcısı. Belki bilen vardır diye yazayım dedim. Görselleri de ekliyorum.

    Bu nasıl olabiliyor? Bu çakal satıcı ve Hepsiburada nasıl benim cayma hakkımı gasp edebiliyor?

    Hepsiburada ve Star Otomotiv Rezaleti Hepsiburada ve Star Otomotiv Rezaleti
    Hepsiburada ve Star Otomotiv Rezaleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 13 Eylül 2023; 0:8:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.