Şimdi Ara

Hepsiburada ürünleri neden ucuz oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıcısı Hepsiburada olan ürünler neden ucuz oluyor acaba? Mesela Vatanbilgisayar'da 792 TL olan Asus EXPEDITION GTX 1050 Ti Hepsiburada'da 726 TL görünüyor. Yani ucuz olması işime geliyor lakin diğer yandan da "niye ucuz?" diye tedirgin ediyor.

• kime göre ucuz? vatan, teknosa gibi yerlerle karşılaştırırsan ucuz tabi ama bana göre ucuz değil mesela, nanokatalog çok daha ucuz bilgisayar parçalarında örneğin,

geçen hepsiburadan msi 1050ti aldım 630 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çünkü hepsiburanın mağaza zinciri olmadığı için kira vermek ve çok çalışandan dolayı masraf sıkıntısı yok adamlar zannedersem bümbüyük bir depodan aldığın ürünü direk sevk ediyorlar hem masraf az hem çalışan bunu da fiyata yansıtıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

kime göre ucuz? vatan, teknosa gibi yerlerle karşılaştırırsan ucuz tabi ama bana göre ucuz değil mesela, nanokatalog çok daha ucuz bilgisayar parçalarında örneğin,

geçen hepsiburadan msi 1050ti aldım 630 lira

Kim ne derse desin pcdepo
  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Garanti konusunda teknik servis sıkıntısı olur mu mesela?

• Bircok urun aldim yaklasik 100 e yakin hicbir urunde sıkıntı cikmadi. Sikinti cikmadigindan garantiye de hic vermedim :). Hepsi de elektronik urunlerdi.

• HB ucuz değil Vatan, Teknosa pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan ile Teknosa kazık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.