Şimdi Ara

Hepsiburada - Tıkla Kazan [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
68
Favori
217.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bir bilene danıştım Sms gelmesi ile aramızda bir anlaşmanın gerçekleştiğini bunun verilmesi gerektiğini söyledi. Öncelikle thh ye başvurdum ama bi umudum yok açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşin ilginci millete bu fırsat çıkıyor ama kimse faydalanamıyor. Yani 1 liraya tablet çıktı diyelim insanlar 1 liradan sipariş verdi ondan sonra siparişleri iptal etseler anlarım ama tablet çıkıyor insanlar faydalanamıyor sepette indirim düşmüyor nasıl bir sistem bu? Şundan dolayı söylüyorum daha önce de 1 liraya ürün kazanıp sepette düşmüyor diyerek şikayet edenler olmuştu burada. Yani bu işte bir katakulli var. Bu forumda bu kadar insan var, gerçekten 1 liraya ürün alanlar yazsın bakalım görelim kaç kişi.

• historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Hepsipapellerin suresini hep doldurmuşsun bro bana 10 papel çıksa alıyorum birseyler
    zaten tablet de çıksa onu da almayacakmissin boş ver üzülme 50tlye bari sahip çık ama 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 10 Ekim 2022; 21:8:54 >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Senin film başladı hocam aç izle 😀

• Ölücü kardeşlerim bana çıkmadı ama eğer kayıt ile 50tl alınıyorsa biz de alalim
    Bana çıksaydı 50tl kullanmadan thh giderdim çünkü burda aptal yerine koymaya çalışılan durum söz konusu kazanılmış hakkinizi kimse alamaz
    Ben bu konularda kisisel haklarımı detaylı araştırır haklarımı bilirim ve ararim genelde de neyse olani yada fazlasını almışımdır örneğin Turkcell, İsbankasi
    Size de tavsiyem 50tlye dokunmayın gidin dilekçenizi verin eger 50tl kullanırsanız teselliyi kabul ettiğinizi var sayacaklar hakli çıksanız bile tabletten olursunuz dediğimi yapın

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Aynen öyle THH’ye gitseniz pek bir sonuç alabileceğinizi bende zannetmiyorum.Fakat aynı durum bana denk gelmiş olsa sabahına soluğu savcılıkta alıp hemen suç duyurusunda bulunurdum... (Zaman + avukat masrafı falan olur ama uğraşmak isteyenlerin sadece belki bu şekilde bir sonuca varabileceklerini düşünüyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da çıktı ve ülkeye olan güvenim bir kere daha sarsıldı. Hiçbir olayda hiçbir şekilde hakkımızı arayamıyoruz. Kandıran kandırdığıyla kalıyor

• bu tür keyfi uygulamalara yaptırım uygulanmazsa
    önüne gelen kampanya yaptım, çekiliş yaptım, sonra da vaz geçtim sistemdi kürekdi diye çamura yatar,
    adamlar başlarının ağrımayacağından o kadar emin ki utanıp sıkılmadan, sistem deyip sıyrılıyorlar.
    biz kimseden zorla ürün istemedik,
    şu saatte kampanya yapacağım kampanyaya katıl şartları yerine getir dendi, biz de getirdik,
    reklam yapacaksın insanları ödül vaadiyle sitene toplayacaksın, sonra da vazgeçtim yok tablet mablet diyeceksin,

reklam özdenetim kurumuna, ticaret bakanlığına, cimere tüketici hakem heyetine gerekli şikayetleri yapmak gerek.

yüklü bir ceza alırlarsa ondan sonra sistem hatası diye sayıklayabilecekler mi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 11 Ekim 2022; 2:53:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda yapılacak pek yasal bir çözüm yok çözüm olmamasının en büyük sebebi bunun tamamen ücretsiz bir çekiliş olması yani bir mal karşılığında veya para karşılığında yapılan bir şey değil bu milli piyango idaresinin de karışacak bir şey değil sistemsel bir hata diyip hediyeleri vermeme haklarına sahipler koşullara bakarsanız değiştirme hakkını saklı tutar diyor ha bu tür açıklara devletin izin vermemesi lazım o da ayrı bir konu tekrar geçmiş olsun bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 11 Ekim 2022; 11:39:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana verdikleri 50tl papele yarım kilo peynir aldım geçtim. Bunlarla ne uğraşacam ya. Ama bunlara ne kart bilgisi kayıt ettirilir ne de hediyelerine inanırım bu saatten sonra.

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

çok haklısın

hakkımızı hep aramak gereklidir

fakat hakkımızı her mecrada arasak da resmi mercilere başvursak da sonuçsuz kaldığı durumlar olabiliyor malesef

öyle bir keyfiyet var ki kurumlarda; kim kime dum duma. insanın çileden çıktığı da oluyor lanet olsun deyip pes ettiğimiz durumlarda oldu bu canım ülkemde.

ama yılmamak gerek hakkımız varsa ki var; elbet arayacağız sonuna kadar

reklam özdenetim kurumuna, ticaret bakanlığına, cimere tüketici hakem heyetine gerekli şikayetleri yapmak gerek;

bugün, bu zamanlar yaptırım yapılmaz lehte gelişme olmazsa

elbet bir gün hak hukuk gelecek bu batıllar zail olacak

• den kullanıcısına yanıt

Hocam elime ulaşana kadar yazmak istemedim. Bugün kargo geldi ve paketi açtım. 20:50 gibi eşimin telefonundan girdim tıkla kazana ve çıktı. Ardından tıkla harca üzerinden ürün sayfasına girip sepete ekledim. Sepette indirim düştü. Kargo ücreti ve 1 TL karşılığında satın aldım. Dün akşam kargolandı. Az önce teslim aldım.

Hepsiburada - Tıkla Kazan [ANA KONU]

Hepsiburada - Tıkla Kazan [ANA KONU]

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Merhaba , 2 gün önce yapılan Tıkla Kazan çekilişinden kazandınız değil mi ? Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

• darksoldier11 D kullanıcısına yanıt

Evet. Teşekkür ederim.

Benden sonra arkadaşlara haber verdim. İçlerinden birine daha çıktı ama onda da sistem hatası nedeniyle sepette indirim düşmedi. Pek geleceğine ihtimal vermiyordum ama geldi. Hayatımda ilk defa bir şey kazandim, çok şaşırdım açıkçası.

Resmen bombayı bıraktın sayfaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ekim 2022; 16:3:21 >
    Ürünün sipariş sayfasında ki hangi tarih ve saatte alındığına dair olan ekran görüntüsünü ve çekilişi kazandığınıza dair olan SMS'i buraya atabilir misiniz ? Bir de paylaşmış olduğunuz fotoğrafları Hepsiburada ve diğer şikayet edebileceğim yerlerde kullanmam için izin verebilir misiniz ? Bakalım bir sonuç alabilecek miyim ?

Olmamış hocam bi ölücü olarak prime alip sipariş verecektin kargo ödenir mi hiç sanirim 1 taneydi onu da sen kaptın simdi çıkanlar kuyruk acısı çekecek keşke paylasmasaydin 😀
    Bu arada görseldeki 3 kutu mu geldi anlamadım 3 hesapla mi aldin?

• 1 yılı aşan tarihinde Tıkla Kazan'da büyük ödülü kazandığına dair kimse ekran görüntüsü ve teslim aldığına dair foto paylaşmamasına rağmen tam da büyük bir skandalın patladığı bu haftaki Tıkla Kazan'dan 2 gün sonra birisi ben kazanıp ürünü teslim aldım diyor. İlginç doğrusu...

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Hocam tablet ayrı kutuda kılıf ayrı kutudaydi. Hepsini üstteki üçüncü kutuya koymustular. Valla o anki heyecanla değil kargoyu düşünmek ne aldığımı bile siparişi verene kadar idrak edemedim. 😂

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.