Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
72
Favori
72.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kart içindeki Hepsiburada ya özel olmayan normal worldpuan param dan nakite çevrilemiyor mu?
  • Kart sahıbı olan arkadaşlar rica etsem şu ürüne bakabilir misiniz taksit yapılıyor mu ?

Şimdiden teşekkürler

• saylicnives S kullanıcısına yanıt
    pesin fiyatina 9 taksit
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 1 kasımda hepsiburada dan alışveriş yaptım, yüzde 5 lik puan gelmedi. Puan kazanımını kaldırdılar mı?
  • Bu kart artık işe yaramıyor alacaklar düşünmesin 6 taksit çoğu sitede kampanya lar oluyor telefon bile alamıyorsun taksitle 2 elde bile kalkti 6 ya düştü 😆 adı hepsiburada kartı tirt oldu
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    world mobil uygulamada marka puanlar kısmında göstermesi lazım, gelmiyorsa bi sıkıntı var demektir.
    Kart hepsipay cüzdan da yüklü mü ? Cüzdana yüklüyse puan yatıyor diye biliyorum.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Marka puanında görünmüyor, mesaj da gelmedi. Geçen hafta alışveriş yapmıştım puan gelmişti 1 kasımda gelmedi.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Kart kayıtlı değil, önceden de kayıtlı değildi ama düne kadar puan geliyordu. 1 kasımdan sonra alışveriş yapıp%5i yüklenen oldu mu?

kampanya koşullarında cüzdana kayıtlı olması gereklidir yazıyor.
    200 TL sınırı koymuşlar hepsipay kazanımları için hepsiburada %3 içinde kredi kartı %5 içinde 200 TL altında mıydı sipariş
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

499 tl idi satıcı da hepsiburada 25 tl yüklenecek mesajı geldi, kredi kartı puanı gelmedi

Öyle bir şart göremedim hocam nerede yazıyor
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    World mobil uygulamasında gördüm.

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu
  • Kuveyttürk kartlarına peşin fiyatına 12 taksit başlamış. World kart max 3-6 gördüm

Teşekkürler hocam ben Hepsiburadadan bakıyordum World Mobil de yazıyormuş

Bende yeni kart çıkartım 500 TL üzeri alışveriş yaptım kartım cüzdan hesabında da kayıtlıydı ama hiç bir şekilde puan vermedi. 2 ayrı günde denedim sorun bende mi acaba diye bankaya kayıt açacaktım ama sorun genel sanırım o da bize denk geldi şimdiye kadar sıkıntı yoktu diyorsunuz.

• 500 TL üzeri alışveriş yapıp sayaç işlemeyen, puan yüklenmeyen aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Ne yapacağız bankaya mı hepsiburadaya mı kayıt açtıracağız?
  • hocam kartı zaten kaydetnen lazım hepsiburada premium üyelik için, hatta favori kart olarak seçmen lazım. premium'da kargo ücretsiz, beleş blu tv, ücretsiz kahve falan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Kasım 2024; 12:13:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.