|
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (26. sayfa)
-
-
Kart sahıbı olan arkadaşlar rica etsem şu ürüne bakabilir misiniz taksit yapılıyor mu ?
www.hepsiburada.comhttps://www.hepsiburada.com/miele-triflex-hx2-beyaz-pm-HBC00003R93M9Şimdiden teşekkürler
-
pesin fiyatina 9 taksit -
Teşekkürler
-
1 kasımda hepsiburada dan alışveriş yaptım, yüzde 5 lik puan gelmedi. Puan kazanımını kaldırdılar mı? -
Bu kart artık işe yaramıyor alacaklar düşünmesin 6 taksit çoğu sitede kampanya lar oluyor telefon bile alamıyorsun taksitle 2 elde bile kalkti 6 ya düştü 😆 adı hepsiburada kartı tirt oldu -
world mobil uygulamada marka puanlar kısmında göstermesi lazım, gelmiyorsa bi sıkıntı var demektir. -
Kart hepsipay cüzdan da yüklü mü ? Cüzdana yüklüyse puan yatıyor diye biliyorum. -
Marka puanında görünmüyor, mesaj da gelmedi. Geçen hafta alışveriş yapmıştım puan gelmişti 1 kasımda gelmedi.
-
Kart kayıtlı değil, önceden de kayıtlı değildi ama düne kadar puan geliyordu. 1 kasımdan sonra alışveriş yapıp%5i yüklenen oldu mu?
-
kampanya koşullarında cüzdana kayıtlı olması gereklidir yazıyor. -
200 TL sınırı koymuşlar hepsipay kazanımları için hepsiburada %3 içinde kredi kartı %5 içinde 200 TL altında mıydı sipariş -
499 tl idi satıcı da hepsiburada 25 tl yüklenecek mesajı geldi, kredi kartı puanı gelmedi
-
Öyle bir şart göremedim hocam nerede yazıyor -
-
Kuveyttürk kartlarına peşin fiyatına 12 taksit başlamış. World kart max 3-6 gördüm
-
Teşekkürler hocam ben Hepsiburadadan bakıyordum World Mobil de yazıyormuş -
Bende yeni kart çıkartım 500 TL üzeri alışveriş yaptım kartım cüzdan hesabında da kayıtlıydı ama hiç bir şekilde puan vermedi. 2 ayrı günde denedim sorun bende mi acaba diye bankaya kayıt açacaktım ama sorun genel sanırım o da bize denk geldi şimdiye kadar sıkıntı yoktu diyorsunuz.
-
500 TL üzeri alışveriş yapıp sayaç işlemeyen, puan yüklenmeyen aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Ne yapacağız bankaya mı hepsiburadaya mı kayıt açtıracağız? -
hocam kartı zaten kaydetnen lazım hepsiburada premium üyelik için, hatta favori kart olarak seçmen lazım. premium'da kargo ücretsiz, beleş blu tv, ücretsiz kahve falan ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Kasım 2024; 12:13:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X