Şimdi Ara

Hepsiburada Parama El Koydu,Parami Alamiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen hafta pazartesi 08.01.2018 tarihinde aldigim laptopun(3369 lira) orta ust kisminda parliklik vardi.Ve bunu fark ettigim gibi musteri hizmetlerini aradim.
    Dell sirketinden ariza belgesi almam lazimmis dediler.Bu beni neden ilgilendiriyorsa bilemiyom.

Neyse daha sonra magazayi aradim uzun konusmalarimiz sonucunda urunu yollamami istediler. Urunu persembe gunu 11.01.2018 tarihinde iade islemi baslatarak geri yolladim.Cuma gunu 12.01.2018 tarihinde ogle vakti urun magazaya teslim edildi.Hafta sonu is gunu sayilmadigindan bekledim ve suan sali 16.01.2018.
    Ben suan aldigim bilgisayari kullanmam gerekirken uzerinden nerdeyse 10 gun gecmesine ragmen parami alamiyorum.Hepsiburda gibi bir sirketin musterilerini boyle magdur etmesini beklemezdim.Bu alisveriside yaptigimdan dolayi pismanim.

Ayrica musteri hizmetlerini defalarca arayarak(yaklasik 12 kere) sonuclandirilmasini istegdigim halde bir turlu bir sonuca ulasamadim.

Henuz bi sonuca ulasamadim ve bugunde bitti.Her aramamda 2 is gunu icinde hal olacaktir.En kisa surede sonuclanacaktir diyiyorlar.Ben simdiye gittigidiyor ve n11 den defalarca alisveris yaptim ama hic birinde boyle bi sorun yasamadim.90 lira lira indirim icin hepsiburadan yaptim ama agzimin payini aldim.Bidaha kesinlikle hepsiburdadan alisveris yapmayacam yaptirmayacam.

Buda pcdeki sorunun resmi:

Edit:Evet arkadaslar destege yazdigim mesaja cevap bile vermiyorlar.Siz siz olun kesinlikle bu rezil siteden alisveris yapmayin.

Buda resim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Ocak 2018; 12:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gibi durumlarda kimse ile muattap olma hocam. Direk tüketici haklarına başvur usulca gizliden hallet işini.

Geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda istediğin gibi sonuçlanır.
  • Buna benzer bir sorunda benim başıma geldi.Hepsiburadadan bir tane bilgisayar sandalyesi aldım.Ürünü 12.01.2018 tarihinde gönderilecektir yazıyor firma.Daha ortada ne kargo var ne bir bilgi.Bundan sonra hepsiburadadan hiçbir şey almayacağım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetdenk66

Buna benzer bir sorunda benim başıma geldi.Hepsiburadadan bir tane bilgisayar sandalyesi aldım.Ürünü 12.01.2018 tarihinde gönderilecektir yazıyor firma.Daha ortada ne kargo var ne bir bilgi.Bundan sonra hepsiburadadan hiçbir şey almayacağım bende.

Bence hic riske etmeyin iptal edin baska yerden alirsiniz.

• e devlet şifreniz varsa turkiye.gov.tr üzerinden de hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz. Aslında böyle konular gizli kalmamalı, paylaşacaksınki tüketici bilgilensin. Aşağıdaki konuda da benim mağduriyetim var.
    https://forum.donanimhaber.com/tuketici-haklarini-musteriyi-umursamayan-super-kaliteli-hizmet--130867911#130867911

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 16 Ocak 2018; 18:15:45 >
  • satıcı hepsiburada değil sanırım, n11 gibi yaparak sitenin içine ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

satıcı hepsiburada değil sanırım, n11 gibi yaparak sitenin içine ettiler.

Aynen hocam hepsiburada degil.Elmacik diye bi magaza adana seyhanda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

e devlet şifreniz varsa turkiye.gov.tr üzerinden de hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz. Aslında böyle konular gizli kalmamalı, paylaşacaksınki tüketici bilgilensin. Aşağıdaki konuda da benim mağduriyetim var.
    https://forum.donanimhaber.com/tuketici-haklarini-musteriyi-umursamayan-super-kaliteli-hizmet--130867911#130867911

E devlet sifrem var hocam.Urun 3369 lira edevletten yazsam olur mu?

• Aşağıdaki linki inceleyin hocam, faydalı bilgiler var. e devletten hakem heyetine başvuru yapabiliyorsunuz ama başvurunuzun hemen işleme alınabilmesi için mobil imza gerekiyor yani ıslak imzanın sanal halide diyebiliriz fakat bu mobil imza özelliği herkeste yok. Ya da ikinci bir yöntem olarak, yine e devlet üzerinden başvuruyu yaptıktan sonra yazıcıdan başvurunuzun çıktısını alıp, çıktıyı imzalayın ve sonra bulunduğunuz yerdeki hakem heyetine elinizdeki kanıtlarla birlikte götürüp elden teslim edebilirsiniz. Hakem heyetine gidip dilekçe vs doldurmak ile uğraşmak istemeyenler için hızlı bir yöntem.
    https://forum.donanimhaber.com/internetten-tuketici-hakem-heyetlerine-basvuru-nasil-yapilir--128329269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 16 Ocak 2018; 18:54:54 >

• Geçmiş olsun. Bir güzel döveceksin bu tip satış yapanları. ...

• Birde Alo 175 ücretsiz tüketici danışma hattı var hocam, merak ettiğiniz tüm sorular hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=kIxyBB5SizM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3838

Geçmiş olsun. Bir güzel döveceksin bu tip satış yapanları. ...

Tesekkurler hocam.Aynen dediğiniz gii bir güzel dovmek lazım.

Magazanın beni araması lazımken ben aradım.Adamın bana dediği ürünü
    dell yetkili servisine yolladık sonuclanınca dell yeni pc yollayacak ozaman değşim veya para iadesi yapacagız.
    Bende dedim onu ben kendimde yapabilirdim ben hepsiburdan üzerinden sizden değişim yapabilmek için yolladım.
    Arızalı urun yollamışsınız o sizi baglar dell ile siz halledersisiniz onu.Sıfır aldığım ürün için niye dell ile muhattap olayım ki dedim.
    Benim biraz daha beklememi soyledi bende sinirlendim beni ilgilendirmez dedim.
    Kaç gündür bekliyorum, siz korkmayın tüktici heyetine bas vuracam dedim.Bildiginiz gibi yapın dedi kapattı.

Boyle insanlarla muhattap oluyoz işte.

• Portagas kullanıcısına yanıt
    yani üzücü bir tecrübe olmuş sizin için hepsiburada harici satıcılardan almayı kimseye önermiyorum ama asıl sorun bu değil burada, madem affiliate sistemi yapıyorsun EŞŞŞEK GİBİ de kalite kontrolünü sağlamak zorundasın barındırıcı olarak, insanlar hepsiburada markasına güvenerek alışveriş yapıyor ama böyle sorunlarla karşılaşıyor yıl olmuş 2018 hala böyle sorunlar mevcut bunları görmek üzücü gerçekten. bir de şunu söyleyeyim işlem hacminiz ne kadar yüksekse o kadar destek alırsınız hepsiburadadan. aslında böyle durumlarda forum ahalisinin toplu olarak şikayet etmesi lazım satıcıyı değil hepsiburadayı, ki yola gelsinler çakal satıcıya fırsat vermesinler.
  • Bizdeki firmalarda iş ve ticaret ahlakı diye bir şey yok. Ayıplı/kusurlu ürünü paketleyip sıfır diye satıyorlar, sonra çamura yatıp suçu müşteriye yıkıyorlar. Almanyadan, amazondan sipariş veriyorsun, elin adamı diye alay ettikleri ta avrupadaki satıcı ürünü kapalı kutuda üstünde raf tozuyla birlikte gönderiyor. nadiren de olsa sorun çıktığında o sende kalsın yenisini göndereyim diyebilecek kadar iş ve ticaret ahlakına sahip adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

yani üzücü bir tecrübe olmuş sizin için hepsiburada harici satıcılardan almayı kimseye önermiyorum ama asıl sorun bu değil burada, madem affiliate sistemi yapıyorsun EŞŞŞEK GİBİ de kalite kontrolünü sağlamak zorundasın barındırıcı olarak, insanlar hepsiburada markasına güvenerek alışveriş yapıyor ama böyle sorunlarla karşılaşıyor yıl olmuş 2018 hala böyle sorunlar mevcut bunları görmek üzücü gerçekten. bir de şunu söyleyeyim işlem hacminiz ne kadar yüksekse o kadar destek alırsınız hepsiburadadan. aslında böyle durumlarda forum ahalisinin toplu olarak şikayet etmesi lazım satıcıyı değil hepsiburadayı, ki yola gelsinler çakal satıcıya fırsat vermesinler.

Ben böyle bir şirket olduklarını bilmiyordum.İkinci alişverişim burnumdan getirdiler zaten.
    N11 den bir ara tablet almıştım.Tablet arızalı çıktı.Satıcıya mesaj atmadan ürün aırzalı diye iade ettim.
    Sorun yaşamadan paramı iade aldım.
    Şimdi faturam bitti hepsi buradan yuzunden ama elle tutulur bir sonuç yok.Boyle berbat bi şirket olduklarını bilmiyordum.

• Portagas kullanıcısına yanıt
    ben de n11 den laptop aldım 1 sene önce adam bana rahat 1 sene kullanılmış laptop göndermiş, dvd rom bile yerinden sökülmüş düşün, bana diyor ki siparişler karışmış, yav açılmamış kutudaki sipariş nasıl karışıyor acaba 1 sene kullanılmış cihazla? ha sonuç dersen ben arkadaşın gençliğini alacaktım tık diye iade etti parayı.
  • Hocam beğenmedim diyip iade edecekdiniz. Bozuk deyince geri almıyorlar.

• 6 ay önce filan Satıcısı Hepsiburada olan bir şampuan aldım HB üzerinden.Gelen şampuan ile sitede ki şampuan görseli aynı değildi.Sitede normal kapaklı bir şampuan kutusu varken bana pompalı türde bir şampuan geldi.

Benden şampuanın Türkiye Distribütörüne yazdım durumu.Onlarda şampuanlarda pompalı kapak olmadığını söyledi.Yani ürün sahte çıktı.Mail yazdım HB'ye cevap veremediler.

İade başlattım çok şükür sorun çıkarmadan aldılar.Bir daha bu siteden bir şey almam.Zaten sitenin ne mal olduğu olumsuz ürün yorumlarını yayınlamamasından belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

6 ay önce filan Satıcısı Hepsiburada olan bir şampuan aldım HB üzerinden.Gelen şampuan ile sitede ki şampuan görseli aynı değildi.Sitede normal kapaklı bir şampuan kutusu varken bana pompalı türde bir şampuan geldi.

Benden şampuanın Türkiye Distribütörüne yazdım durumu.Onlarda şampuanlarda pompalı kapak olmadığını söyledi.Yani ürün sahte çıktı.Mail yazdım HB'ye cevap veremediler.

İade başlattım çok şükür sorun çıkarmadan aldılar.Bir daha bu siteden bir şey almam.Zaten sitenin ne mal olduğu olumsuz ürün yorumlarını yayınlamamasından belli.

Hangi marka bu hocam clear mı? 900 ml olanlarda pompa var. 650 ml ve altında pompa yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: Vega

6 ay önce filan Satıcısı Hepsiburada olan bir şampuan aldım HB üzerinden.Gelen şampuan ile sitede ki şampuan görseli aynı değildi.Sitede normal kapaklı bir şampuan kutusu varken bana pompalı türde bir şampuan geldi.

Hangi marka bu hocam clear mı? 900 ml olanlarda pompa var. 650 ml ve altında pompa yok.

Nashi Argan şampuan.İtalyan markası.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.