Aytemiz uygulamasını ara ara kullanıyorum, kendi aracıma değil (kendi aracım dizel olduğu için seçiciyim) biraderin benzinli aracı için uzaktan kod gönderiyorum o da gidip alıyor. %2 indirimli alıyor. Kod girince pompada %2 indirim li satılıyor. *** Burası önemli: %2 indirimli fiyat merkezin belirlediği piyasa fiyatı üzerinden düşülüyor. Örnek; mazot piyasada 30 TL. ise pompada indirimli olarak 28.80 e alabiliyorsunuz. Kampanya şartlarında istasyon fiyatı piyasa fiyatından düşük ise örneğin 30 TL. lik mazot istasyonda 27 TL ye satılıyor ise istasyon fiyatından alırsınız deniyor ama, ben 2 yıl önce böyle bir durumla karşılaştım o kadar şikayet kaydı oluşturdum ama sonuç alamadım. Yol kenarında ucuz satış yapan aytemiz istasyonunda kodla alım yapmak istedim, istasyon görevlisi pompaya yakıt kodunu girer girmez fiyat piyasa fiyatına otomatik yükseldi ve piyasa fiyatı üzerinden indirim yapıldı. Kodla indirimli aldığım yakıt, istasyon fiyatından bayağı kazıktı. O kadar itiraz ettim ama istasyonda bir şey yapamadı, fiyatı merkezden alıyor diye. Ondan sonra da bir daha indirimli istasyonda kodla alım yapmadım. Ama belki şimdi sistem değiştirmiş olabilirler (zannetmiyorum). Buna özellikle dikkat edin. ***Hepsiburada üzerinden puan için yakıt almanın mantığı yok bence, hepsiburada elektronik olarak geçiyor ve puan oranı %7-8 lere çıkmıyor. Akaryakıt kampanyalarında en az %10 puan alırsınız ve kombolama şansınızda yüksek. Bazen kampanyayı tamamlamak için zorunlu kalınırsa alınabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 28 Haziran 2022; 10:34:31 > |