Şimdi Ara

Hepsiburada KDV İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisaya Aksesuarı ve Donanım Parçalarında KDV Kampanyası - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/604861093038438

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çöp
  • Çok fazla bindir indir var.
  • Msi 2060 Superler göz kırpıyor bana ama dolar almış başını gitmiş. Halimiz ortada, insan para harcamaya korkuyor...
  • 2 saat önce mönitör almıştım. Bir heves baktım ama fiyatı değişmemiş.
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Hangi monitörü aldın
  • Arkadaşlar 2060super gaming x modelini almayın söyleyeyim şimdiden. Coil whine garantili. 3 kere değişime yolladım hepsinde çıktı. En sonunda stok yok diyip para iadesi yaptılar 1 hafta sonra şimdi yine stokta. Benim değiştirdiklerim bile gelebilir çoğubda jelatin eksik kartların haberiniz olsun.fiyatı da uygun değil bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edlerbest1907

Arkadaşlar 2060super gaming x modelini almayın söyleyeyim şimdiden. Coil whine garantili. 3 kere değişime yolladım hepsinde çıktı. En sonunda stok yok diyip para iadesi yaptılar 1 hafta sonra şimdi yine stokta. Benim değiştirdiklerim bile gelebilir çoğubda jelatin eksik kartların haberiniz olsun.fiyatı da uygun değil bu arada
    Bu bilgiden sonra tek alternatif Armor kaldı.
  • Fiyatı nasıl sizce? Farklı bir marka mı tercih edilmeli, daha iyi bir indirim mi beklenmeli?
    www.hepsiburada.com
    Samsung 860 Evo 500GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-860-evo-500gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-mz-76e500bw-pm-HB00000A5BLA
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Hocam alabileceğin en iyi sata ssd evo 860 zaten. Bence fazla bekleme en fazla 20 30 lira ucuz yakalarsın o da dolar sabit kalırsa ya da düşerse ki hiç düşeceğe benzemiyor al gitsin

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan alma hocam Hepsiburadadan ekran kartı. Rezil ediyorlar. Az daha ver armor yerine rog al bence en azından başka markada çıkma olasılığı daha düşük. Bu cuma incehesap indirimleri de başlıyor onu da bekleyebilirsin. Benim de ekran kartım yok şuan ben de bekliyorum

• Fiyatlar gerçekten çok komik,bir de ptt kargoya verdimi işlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edlerbest1907

Bana sorarsan alma hocam Hepsiburadadan ekran kartı. Rezil ediyorlar. Az daha ver armor yerine rog al bence en azından başka markada çıkma olasılığı daha düşük. Bu cuma incehesap indirimleri de başlıyor onu da bekleyebilirsin. Benim de ekran kartım yok şuan ben de bekliyorum
    İncehesap da güven vermiyor artık hele son aktif konuyu görünce. 1060/6gb var bende, aceleme yok illa yeni kart alayım diye zaten...
  • Gece 360 a sattığı a320m indirimle 404 tl.
    Yanıyorsun HB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cw olmasını istemıyorsanız kartı alır almaz msi after burner yükleyin fpsnizi 119 a sabitleyin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverGonnaLeave

Hangi monitörü aldın

• Kdv indirimi falan yok adı kdv indirimi fiyatlar aynı tam tersi artış var. Yersek...

• kasım aynda indirimde topladığım bilgisayar toplam 8470 tl şimdiki fiyatı 11960 tl omuş ekonomi sahlanıyor
  • Bu iyi gibi geldi arkadaşlar , 2785TL

• Düşen kerizler oluyor demek ki hepsiburada devamlı aynı kurnazlığı/ahlaksızlığı yapıyor. Tüm kategorileri incelemedim ama gördüklerim yetti. Klasik bindirim indirim, klasik hepsiburada.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.